vlad_8011 Opublikowano 4 Stycznia Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia (edytowane) No, jeden dzień minął, i właśnie ten delikwent od minusów się pojawił. 15 minusów. Tyriona wyplusowal. Edytowane 4 Stycznia przez vlad_8011 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruise12 Opublikowano 4 Stycznia Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia (edytowane) 20 minut temu, vlad_8011 napisał(a): No, jeden dzień minął, i właśnie ten delikwent od minusów się pojawił. 15 minusów. Tyriona wyplusowal. No naprawdę chyba nie myślisz że to ja. Jak widzisz na załączonych screenach mam stałe grono minusujących z multików typu NWN,LEGIONPL i innych,którzy plusują "swoich". Ciebie też mam nadzieję że miałem w tym "zaszczytnym" gronie i już w ten sposób się nie bawisz. Wiesz co...W sumie naprawdę JEDYNE oceny które gdzieś tam trochę mnie połechtały to są od Caleba-czyli Sebastiana,i Ulissesa - czyli Łukasza. Reszta po mnie autentycznie spływa. Zakładają po kilka multików i się bawią. Przecież niedawno kolejne 2 500 minusów mi ubyło,bo kolejny multik został skasowany. DaviM rozdał 50 000 minusów, Kuoka82 80 000 plusów. To nie jest normalne,a już napewno w jakikolwiek sposób miarodajne. Zresztą nie raz rozmawialiśmy na temat systemu ocen i tu akurat jesteśmy zgodni. Jest fatalny i redakcja tylko ze znanych sobie przyczyn nie chce go zmienić. Edytowane 4 Stycznia przez Cruise12 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vlad_8011 Opublikowano 4 Stycznia Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 1 minutę temu, Cruise12 napisał(a): No naprawdę chyba nie myślisz że to ja. Jak widzisz na załączonych screenach mam stałe grono minusujących z multików typu NWN,LEGIONPL i innych,którzy plusują "swoich". Ciebie też mam nadzieję że miałem w tym "zaszczytnym" gronie i już w ten sposób się nie bawisz. Wiesz co...W sumie naprawdę JEDYNE oceny które gdzieś tam trochę mnie połechtały to są od Caleba-czyli Sebastiana,i Ulissesa - czyli Łukasza. Reszta po mnie autentycznie spływa. Zakładają po kilka multików i się bawią. Przecież niedawno kolejne 2 500 minusów mi ubyło,bo kolejny multik został skasowany. DaviM rozdał 50 000 minusów, Kuoka82 80 000 plusów. To nie jest normalne,a już napewno w jakikolwiek miarodajne. Zresztą nie raz rozmawialiśmy na temat systemu ocen i tu akurat jesteśmy zgodni. Jest fatalny i redakcja tylko ze znanych sobie przyczyn nie chce go zmienić. Nie podejrzewam ciebie. Jak mam strzelać, aerofl - czyli w tym momencie "katusmango", o ile to jego jedyne konto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruise12 Opublikowano 4 Stycznia Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia (edytowane) Właśnie. O ile to jego jedyne konto. Po kilka tutaj niektórzy mają. Nie trzeba byś Nostradamusem żeby wiedzieć po co jest konto założone w 2018 roku z 3 wpisami na krzyż. Zobacz dzisiejszy przykład. Konto "tgchan". Założone 12-09-2021 - komentarzy 2. Ktoś ma uwierzyć że raz na kilka lat zbiera się żeby coś napisać i nie ocenia?... PS:Jest jeden pozytyw z wczorajszej rozmowy z Tyrionem. Na razie jeszcze nie napisał w ogóle o DLSSP 4K i MFG; Edytowane 4 Stycznia przez Cruise12 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Opublikowano 9 Stycznia Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia W dniu 4.01.2026 o 22:46, Cruise12 napisał(a): Zobacz dzisiejszy przykład. Konto "tgchan". Założone 12-09-2021 - komentarzy 2. Ktoś ma uwierzyć że raz na kilka lat zbiera się żeby coś napisać i nie ocenia?... Użytkownik dał 2 oceny (2 plusy) we wpisie z 2021 roku: https://www.purepc.pl/czy-xbox-game-pass-to-prawdziwy-przelom-oto-piec-cech-uslugi-ktore-wskazuja-na-to-ze-niekonieczne I tyle. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertomi Opublikowano 5 godzin temu Zgłoś Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) Witam, odkopię tu temat ale nie minusowania, ale bezkarnego i niesprawiedliwego banowania. Od kiedy nazywanie kogoś prostakiem nie jest banowane a nazywanie kogoś ignorantem jest banowane? Od kiedy to stwierdzenie faktu jest banowane? Naprawdę nie rozumiem moderatora, który daje bana za FAKTY. Skoro ktoś w komentarzach przestawia swoja SUBIEKTYWNĄ opinie i wmawia wszystkim że to jest prawda a ja przedstawiam obiektywna opinię i mam racje to dlaczego otrzymuje bana za nazywanie kogoś ignorantem? i dlaczego zgłaszanie postów z głoszeniem i narzucaniem subiektywnej opinii jest karane? Uważam to za mocno niesprawiedliwe. Szczegolnie że osoba, któa nie umiała przeczytać ze zrozumieniem moich komentarzy i obrażała mnie nie została zbanowana. Proszę o przedstawienie argumentów i komentarzy jednej i drugiej strony wszyscy popatrzymy i się pośmiejemy ze stronności Edytowane 5 godzin temu przez mastertomi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vlad_8011 Opublikowano 5 godzin temu Zgłoś Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) 1 minutę temu, mastertomi napisał(a): Witam, odkopię tu temat ale nie minusowania, ale bezkarnego i niesprawiedliwego banowania. Od kiedy nazywanie kogoś prostakiem nie jest banowane a nazywanie kogoś ignorantem jest banowane? Od kiedy to stwierdzenie faktu jest banowane? Naprawdę nie rozumiem moderatora, który daje bana za FAKTY. Skoro ktoś w komentarzach przestawia swoja SUBIEKTYWNĄ opinie i wmawia wszystkim że to jest prawda a ja przedstawiam obiektywna opinię i mam racje to dlaczego otrzymuje bana za nazywanie kogoś ignorantem? i dlaczego zgłaszanie postów z głoszeniem i narzucaniem subiektywnej opinii jest karane? Uważam to za mocno niesprawiedliwe. Szczegolnie że osoba, któa nie umiała przeczytać ze zrozumieniem moich komentarzy i obrażała mnie nie została zbanowana. Jeśli pisałeś do tyriona to wywiązała się zapewne wojenka, a w wojence zawsze banem obrywają 2 strony. Mówię z doświadczenia. Edytowane 5 godzin temu przez vlad_8011 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertomi Opublikowano 5 godzin temu Zgłoś Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) 9 minut temu, vlad_8011 napisał(a): Jeśli pisałeś do tyriona to wywiązała się zapewne wojenka, a w wojence zawsze banem obrywają 2 strony. Mówię z doświadczenia. No właśnie nie, był temat 60hz vs 120hz w telefonie i dostałem bana za podkreślanie że jest to zauważalna różnica, i niektórzy używają 120 a niektórzy 60, i typ MaruderXP mówił że dla niego to pominalne i ogolnie to kazdy ma w D... 120hz i ze 60hz kazdy uzywa.. Xd nie docierało do niego że to jest opcja i każdy używa czego chce to mi zaczął zarzucać ze ja narzucam gusta mimo że to on sie wypowiedział za wszystkich. Nazwałem go ignorantem bo właśnie tym charakteryzuje się ignorant prawda? On mnie nazwał prostakiem bo podkreślałem że różnica jest widoczna i każdy wybierze co chce nie ważne co on mówi i narzuca. Ja mówiłem o fakcie że różnica jest zauważalna, a on nie rozumiał i wmawiał mi że ja narzucam gusta. a moderator nie czytać moderator banować 🙂 Edytowane 5 godzin temu przez mastertomi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vlad_8011 Opublikowano 5 godzin temu Zgłoś Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) 2 minuty temu, mastertomi napisał(a): No właśnie nie, był temat 60hz vs 120hz w telefonie i dostałem bana za podkreślanie że jest to zauważalna różnica, i niektórzy używają 120 a niektórzy 60, i typ MaruderXP mówił że dla niego to pominalne i ogolnie to kazdy ma w D... 120hz i ze 60hz kazdy uzywa.. Xd nie docierało do niego że to jest opcja i każdy używa czego chce to mi zaczął zarzucać ze ja narzucam gusta mimo że to on sie wypowiedział za wszystkich. Nazwałem go ignorantem bo właśnie tym charakteryzuje się ignorant prawda? On mnie nazwał prostakiem bo podkreślałem że różnica jest widoczna i każdy wybierze co chce nie ważne co on mówi i narzuca. No to faktycznie dziwna sprawa. A co masz w powodzie bana? Nazwanie ignorantem? (Sorry za błędy w pisowni, mam rozwalonego kciuka i zahaczam w litery nie te co chce) Edytowane 5 godzin temu przez vlad_8011 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertomi Opublikowano 5 godzin temu Zgłoś Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) 4 minuty temu, vlad_8011 napisał(a): No to faktycznie dziwna sprawa. A co masz w pododzie bana? Nazwanie ignorantem? "wyzwiska, nieuzasadnione raportowanie, zaczepki" gdzie ignorant to nie jest wyzwisko, raportowanie narzucania wszystkim własnych upodobań też jest uzasadnione bo dezinformacji sie nie powinno szerzyć, a zaczepek nie było żadnych tylko odpowiedzi na jego żenujące komentarze. A MaruderXP bana nie dostał 🙂 jeśli ja dostałem a on nie dostał to moderator nie jest moderatorem. Edytowane 4 godziny temu przez mastertomi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vlad_8011 Opublikowano 4 godziny temu Zgłoś Opublikowano 4 godziny temu Teraz, mastertomi napisał(a): "wyzwiska, nieuzasadnione raportowanie, zaczepki" gdzie ignorant to nie jest wyzwisko, raportowanie narzucania wszystkim własnych upodobań też jest uzasadnione bo dezinformacji sie nie powinno szerzyć, a zaczepek nie było żadnych tylko odpowiedzi na jego żenujące komentarze. No to w takim razie warto unikać dyskusji z kimkolwiek na więcej niż 2-3 komentarze, zgłaszanie rzeczywiście powinno być to co narusza regulamin. To że facet ma inny punkt widzenia i wypowiada się w imieniu wszystkich to na szczęście tylko jego wizja (i projekcja?), ale niestety słaby powód do bana. Na tej zasadzie to każdy miałby już po kilka banów na koncie. Zaczepka, to jak rozumiem fakt że odpisałeś na czyich komentarz - co tylko potwierdza że lepiej dyskusji w sekcji komentarzy nie prowadzić. Czy jest to zdrowe podejście administracji, każdy może ocenić sam, dyskusji nie widziałem, więc też nie chce robić z siebie wyroczni, ale na tej samej zasadzie uzytkownik katusmango (aerofl) powinien stracić kolejne konto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertomi Opublikowano 4 godziny temu Zgłoś Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) 15 minut temu, vlad_8011 napisał(a): No to w takim razie warto unikać dyskusji z kimkolwiek na więcej niż 2-3 komentarze, zgłaszanie rzeczywiście powinno być to co narusza regulamin. To że facet ma inny punkt widzenia i wypowiada się w imieniu wszystkich to na szczęście tylko jego wizja (i projekcja?), ale niestety słaby powód do bana. Na tej zasadzie to każdy miałby już po kilka banów na koncie. Zaczepka, to jak rozumiem fakt że odpisałeś na czyich komentarz - co tylko potwierdza że lepiej dyskusji w sekcji komentarzy nie prowadzić. Czy jest to zdrowe podejście administracji, każdy może ocenić sam, dyskusji nie widziałem, więc też nie chce robić z siebie wyroczni, ale na tej samej zasadzie uzytkownik katusmango (aerofl) powinien stracić kolejne konto. Naprawdę tam mowiłem o samych faktach. Dlatego dziwi mnie to że twierdzenie faktów i tłumaczenie tego osobie która uważa ze to nie ma znaczenia to jest ban. Co to ma wgl być? Najlepsze jest to że dajać mi bana moderator się ośmiesza bo przyzwala na głoszenie fałszywych informacji 🙂 a po tym banie widać że nie przeczytał nawet tematu dyskusji. @Administrator chciałbym żeby ktoś się wypowiedział na ten temat. Edytowane 4 godziny temu przez mastertomi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karro Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Opublikowano 2 godziny temu Z tego co ty tu piszesz po prostu nic nie masz. A z 10 Latków to ty jesteś bo z 2 konta minsujesz hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu 3 godziny temu, mastertomi napisał(a): No właśnie nie, był temat 60hz vs 120hz w telefonie i dostałem bana za podkreślanie że jest to zauważalna różnica, i niektórzy używają 120 a niektórzy 60, i typ MaruderXP mówił że dla niego to pominalne i ogolnie to kazdy ma w D... 120hz i ze 60hz kazdy uzywa.. Xd nie docierało do niego że to jest opcja i każdy używa czego chce to mi zaczął zarzucać ze ja narzucam gusta mimo że to on sie wypowiedział za wszystkich. Nazwałem go ignorantem bo właśnie tym charakteryzuje się ignorant prawda? On mnie nazwał prostakiem bo podkreślałem że różnica jest widoczna i każdy wybierze co chce nie ważne co on mówi i narzuca. Ja mówiłem o fakcie że różnica jest zauważalna, a on nie rozumiał i wmawiał mi że ja narzucam gusta. a moderator nie czytać moderator banować 🙂 Kłamiesz w 2 miejscach. 1. Bana dostałeś za wielokrotne nazywanie kogoś ignorantem i za bezpodstawne raporty komentarzy - nie raportujemy ludzi za wyrażanie swoich opinii. W powodzie masz to wyraźnie wpisane: wyzwiska, nieuzasadnione raportowanie, zaczepki. Więc nie próbuj oskarżać mnie o jakieś bzdury. 2. Wydaje mi się, że słowo prostak odnosi się do zachowania, a nie przekonań. Twoje wielokrotne wyzwiska wskazują na brak dobrego wychowania. 3. To jest twoje 18 ostrzeżenie. Z czym chcesz dyskutować? Że powinieneś mieć stałego bana 8 ostrzeżeń temu? 3 godziny temu, vlad_8011 napisał(a): No to w takim razie warto unikać dyskusji z kimkolwiek na więcej niż 2-3 komentarze, zgłaszanie rzeczywiście powinno być to co narusza regulamin. To że facet ma inny punkt widzenia i wypowiada się w imieniu wszystkich to na szczęście tylko jego wizja (i projekcja?), ale niestety słaby powód do bana. Na tej zasadzie to każdy miałby już po kilka banów na koncie. Zaczepka, to jak rozumiem fakt że odpisałeś na czyich komentarz - co tylko potwierdza że lepiej dyskusji w sekcji komentarzy nie prowadzić. Czy jest to zdrowe podejście administracji, każdy może ocenić sam, dyskusji nie widziałem, więc też nie chce robić z siebie wyroczni, ale na tej samej zasadzie uzytkownik katusmango (aerofl) powinien stracić kolejne konto. Nie opowiadaj bzdur. Dobrze wiesz, że za przekonania nie ma banów. Użytkownik straci konto jak tylko pokażesz dowody na to, że to jest aerofl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vlad_8011 Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) 15 minut temu, karro napisał(a): Z tego co ty tu piszesz po prostu nic nie masz. A z 10 Latków to ty jesteś bo z 2 konta minsujesz hehe Nie wiem czego wg ciebie nie mam, ale proszę o dowód minusowania z 2 kont @Administrator - proszę o sprawdzenie czy minusuję tutaj z 2 kont. Jeśli nie to proszę o wymierną karę dla Karro. 5 minut temu, Administrator napisał(a): Kłamiesz w 2 miejscach. 1. Bana dostałeś za wielokrotne nazywanie kogoś ignorantem i za bezpodstawne raporty komentarzy - nie raportujemy ludzi za wyrażanie swoich opinii. W powodzie masz to wyraźnie wpisane: wyzwiska, nieuzasadnione raportowanie, zaczepki. Więc nie próbuj oskarżać mnie o jakieś bzdury. 2. Wydaje mi się, że słowo prostak odnosi się do zachowania, a nie przekonań. Twoje wielokrotne wyzwiska wskazują na brak dobrego wychowania. 3. To jest twoje 18 ostrzeżenie. Z czym chcesz dyskutować? Że powinieneś mieć stałego bana 8 ostrzeżeń temu? Nie opowiadaj bzdur. Dobrze wiesz, że za przekonania nie ma banów. Użytkownik straci konto jak tylko pokażesz dowody na to, że to jest aerofl. Nie miałem na myśli banów za przekonania, tylko za dyskusje z nieodpowiednimi osobami, które zawsze kończą się wojenką (więcej niż 2-3 komentarze) To jest na bank aerofl - wystarczy porównać aktywności i styl pisania (oraz tematy) obu kont. Aerofl pisał jak zacięta płta o wyłączaniu RT w Avatarze, i od takiej aktywności zaczęło się istnienie katusmango - tuż po banie poprzedniego wcielenia aerofl. Nie jest aktywny cały czas - raz na jakiś czas i jak się pojawia startuje do kilku użytkowników, w tym do mnie z takim samym tekstem. Odkopuje przy tym starsze artykuły. Edytowane 1 godzinę temu przez vlad_8011 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu 24 minuty temu, karro napisał(a): Z tego co ty tu piszesz po prostu nic nie masz. A z 10 Latków to ty jesteś bo z 2 konta minsujesz hehe Wszystko z tobą OK? Odpocznij sobie i przemyśl swoje zachowanie. 12 minut temu, vlad_8011 napisał(a): To jest na bank aerofl - wystarczy porównać aktywności i styl pisania (oraz tematy) obu kont. Aerofl pisał jak zacięta płta o wyłączaniu RT w Avatarze, i od takiej aktywności zaczęło się istnienie katusmango - tuż po banie poprzedniego wcielenia aerofl. Nie jest aktywny cały czas - raz na jakiś czas i jak się pojawia startuje do kilku użytkowników, w tym do mnie z takim samym tekstem. Odkopuje przy tym starsze artykuły. Zbadam temat. 3 godziny temu, mastertomi napisał(a): chciałbym żeby ktoś się wypowiedział na ten temat. Twój rozmówca został ukarany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...