Mrozpa Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 http://www.powow.com/mrozpa01/1.jpg http://www.powow.com/mrozpa01/3.jpg http://www.powow.com/mrozpa01/4.jpg http://www.powow.com/mrozpa01/5.jpg http://www.powow.com/mrozpa01/6.jpg POLAK POTRAFI WALCZYC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Nie chodzą, ale wiem o co chodzi :D LOL :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrozpa Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 jak nie chodza to spróbujcie zasejwowac na dysku powinno dac rade pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Nie chodzą, ale wiem o co chodzi :D LOL :D "zapisz element docelowy jako" A co wyprzedawali ze tyle ludu bylo?? Ogolnie wszystko? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrozpa Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 no TV 21cali chyba po 350pln a walkmany po 5pln ogólnie wszystko kolo -70%. a ludziska dali popis STANDARDOWO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 hehehe ja tam bylem ;) najfajniejsze byly te rozwalone drzwi ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Fajnie! Ciekawe czy u mnie tez takie wyprzedaze sa... Szkoda ze nie mieszkam blisko jakiegos.. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zdjęcia mi niedziałają :(. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Fajnie! Ciekawe czy u mnie tez takie wyprzedaze sa... Szkoda ze nie mieszkam blisko jakiegos.. :?czy ja wiem czy tak szkoda ... zdobycie interesujacego przedmiotu graniczylo tam z cudem (przyjechalem po telewizor i kolumny i wrocilem z niczym ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 co wy sie dziwicie ?? u mnie w zabrzu pod media codziennie takie kolejki :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Fajnie! Ciekawe czy u mnie tez takie wyprzedaze sa... Szkoda ze nie mieszkam blisko jakiegos.. :?czy ja wiem czy tak szkoda ... zdobycie interesujacego przedmiotu graniczylo tam z cudem (przyjechalem po telewizor i kolumny i wrocilem z niczym ;) )Hehehe, stales za daleko tych drzwi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 nie wystawili jakies smieszne ilosci produktow (przynajmniej tych co mnie interesowaly) a tak juz sie napalilem na te glosniki onkyo ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 W zeszlym roku (albo i wtym) byla identyczna wyprzedaz. Bylem 5min po otwarciu jeszcze nie bylo kolejek przy kasach a juz niczego nie bylo co mnie interesowalo. Nadodatek polowa prodoktowa z oferty nie byla przeceniana tylko dawano na cos innego przeceny albo wogole tych produktow nie wystawiano. Ogolnie rzecz ujmujac takie wyprzedaze w MM sa gowno warte. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 tam podobno nie mozna robic zdjec :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 BYDŁO!!!!!!!!!!!!!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 tam podobno nie mozna robic zdjec :) no co, trzeba było przetestować aparat hehehe... a tak wogóle to ludzie nieźle mają nasrane w kadłubach eeeh... w zabrzu nie ma takich kolejek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 tez mialem jechac i bylem, chodziaz jak zobaczylem te tlumy przy samym wejsciu to zwatpilem;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zdjecia nie dzialaja :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Buhehehe!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zdjecia nie dzialaja :/ Zapisz jako... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Fajnie! Ciekawe czy u mnie tez takie wyprzedaze sa... Szkoda ze nie mieszkam blisko jakiegos.. :?czy ja wiem czy tak szkoda ... zdobycie interesujacego przedmiotu graniczylo tam z cudem (przyjechalem po telewizor i kolumny i wrocilem z niczym ;) )Hehehe, stales za daleko tych drzwi ;)wymażone warunki dla kradziejów ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 normalnie jakby zywnosc glodujacym rozdawali.. istne bydełko ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 O JA PIERD... zupelnie jak w usa przed swietami ;d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Hmm MM Gorczewska ?? Mieszkam dwa kroki od tego miejsca i tez chcialem rano isc ale z okna zobaczylem co sie dzieje i zwatpilem :) Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Velos Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 BUEHEHEHE ....... PRL COMES BACK moze jeszcze powinni w tym media markcie zrobic jakies kartki to by bylo jeszcze realistyczniej , wyobrazcie sobie , kartki na telewizor :D <rotfl> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P3le Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Hyh niezle ... ja bylem w zeszlym roku jak otwierali media markt we wroclawiu ... tez bylo duzo ludzi ale takiej maskakry tam nie bylo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 bydło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Hmm MM Gorczewska ?? Mieszkam dwa kroki od tego miejsca i tez chcialem rano isc ale z okna zobaczylem co sie dzieje i zwatpilem :) Pozdro Dexter To ja już wiem gdize mieszkasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@KER Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 n/c w gdansku nie ma takich kolejek ;p MEDIA MARKT NIE DLA IDIOTOW ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 heh dobrze ze nieposzedlem na ta wyprzedaz <lol> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...