cih Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Jak sądzicie czy ten procesor podniesie na nogi AMD ostatnio nie wiedzie im sie najlepiej całą nadzieje na poprawe widzą w tym procesorze jak sądzicie będzie takim przebojem na rynku jak dzisiejsze Durony, Athlony czy Athlony XP. Czy będzie wielkim nie wpałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 sytulacja z rynku konsoli niby dreamcast byl dobrym sprzetem ale sony wywalilo go z rynku tylko jadac na kontynuachjach gier , czas pokaze ja bedzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 ten procesor nie tylko podniesie na nogi amd ale zniszczy intela:D bedzie zamiania rol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 byly juz w internecie testy hammera 800 i P4 1600- jezeli wygral hammer to nie mam pytan co zrobi 2.2ghz z ostrzejszymi timingami pamieci i szybszym ramem =) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 Jak tylko wyjdzie wszyscy pojda do sklepow i kupia do niego nowe plyty glowne, procesory hammer i dyski serial ata, zeby pasowalo jak najlepiej. W koncu kazdy ma te 5tysiecy na drobne wydatki, nie? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 Ja jak tylko uzbieram na WC to zaczynam zbierać na Hammera. I myślę że na gwiazdkę 2003 będę go miał :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 Ja jestem podobnego zdania, mianowicie mysle ze hammer wgniecie w ziemie intela i pokaze co to AMD :D :D Jestem doprej mysli i czas pokaze co z tego bedzie :) A jak bedzie taka rewelka jak opisuja to bede sie zastanawial nad kupnem hammerka ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 Nie wolno wytwarzać złych wibracji i wątpić w sukces AMD :):):) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 ten procesor nie tylko podniesie na nogi amd ale zniszczy intela:D bedzie zamiania rol Dokladnie tak bedzie, a Athlony XP w cenach Duronow to bedzie jazda.... HEJHA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 Także pentiumy 4 ztanieją intel bedzie musiał przecież jakoś sprzedać chociaż te resztki w magazynach bo produkcja p4 jusz nie bedzie sie opłacała :D Szkoda tylko że duronow jusz sie produkować nie bedzie bo przeciesz kosztowały by zaj******* tanio 50 zł :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 Na Waszym miejscu nastawiłbym się trochę bardziej optymistycznie do tego Hammera, poczytajcie sobie http://benchmark.pl/archiwum2002/czerwiec4...8_gumowy_mlotek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Sh4bel=- Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 Oby AMD sie udalo...Wiecie te Hammery napewno beda wydajniejsze od P4. Napewno tez beda popularne w komputerach domowych. Ale to czy AMD przezyje zalezy w jak duzum stopniu uda im sie wypromowac te Hammery do stacji roboczych i serwerow ( Opterony zdaje sie ). Bo to wlasnie ten segment rynku przynosi najwieksze kozysci finasowe dla firmy. Na rynku "domowym" AMD nawet teraz wygrywa z Intelem ale dochody wlasnie z tego segmentu niesa w stanie zapewnic rentownosci firmie. Intel jak wiemy jest nie do ruszenia w innych segmentach, oby to sie zmienilo wraz z nadejsciem Hammera. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khorne Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 I dlatego właśnie powinniśmy wspomóc AMD ze wszystkich sił :!: Ja tam mam zamiar kupić Hammerka jak tylko będzie dostępny, czekam tylko na ten moment 8) Byleby tylko cena nie była zaporowa.. :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 I dlatego właśnie powinniśmy wspomóc AMD ze wszystkich sił :!: Ja tam mam zamiar kupić Hammerka jak tylko będzie dostępny, czekam tylko na ten moment 8) Byleby tylko cena nie była zaporowa.. :?E ja odrazu spale z 2 zeby ich wspomoc :PPPPPPP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 oby oby amd znowu wybil sie ponad intelka ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 A moim zdaniem AMD popelni blad intela z p4 i ich cena po wejsciu na rynek bedzie proporcjonalna do wydajnosci (ktora miejmy nadzieje bedzie bardzo duza) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 A moim zdaniem AMD popelni blad intela z p4 i ich cena po wejsciu na rynek bedzie proporcjonalna do wydajnosci (ktora miejmy nadzieje bedzie bardzo duza) e ja tam nie zauwazylem, zeby p4 mial duza wydajnosc... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 Kazdy kto bedzie mial ok 5tys na sam procesor to sobie kupi hammerka. Ja mam juz 120pln na niego :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 Ja kupie se hamerka jak jego cena spadnie ponizej 1000 zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 a aj kupie hamerka jak obrabuje jakiś bank :lol: AMD góra, intel niech gryzie glebe - byle by to było szybkie i w miare tanie to będzie skukces Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 Noo a ja kupie sobie hammerka jak tylko sprzedam te wszystkie butelki po piffsku ktore wypilem. Leza i sie walaja po domu :D To zrobie z nich dopry uzytek. Bede bogaty..;) lol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cana Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 Noo a ja kupie sobie hammerka jak tylko sprzedam te wszystkie butelki po piffsku ktore wypilem. Leza i sie walaja po domu :D To zrobie z nich dopry uzytek. Bede bogaty..;) lolqrde a ja tak lubię te małe żywce / i corony :)/ a tego sprzedać się nie da/ też bym był bogaty jak bym sprzedał to szkło co wyrzucam :) a młotka i tak sobię qpię / zrobię remont chaty minimum i na procka z płytą wystarczy :)/ ale się już sqłem warcraf3t w mieszanej brygadzie + metaxa szkodzą :) ciekawe jak będzie jutro rano ;) moralniak czy clasic kac pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 kaske trza zbierac na to cacko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 Ciekawe po ile bedą płyty pod młoteczka? :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Crash Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 ja twierdze że amd da czadu tym prockiem 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 Ja sie z kazdym z Was zaloze ze swiat nie przewroci sie do gory nogami. Nawet jesli Hammer bedzie troche szybszy od Intelowskiej konkurencji to chipzilla znow cos pomataczy (doda cache'u) a potem wypusci procek 30% wolniej taktowany od zalozen swiat obiegna fotki i zrzuty w stylu +80% i wszystko wroci do normy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 Jeszcze jedno, wie ktos jak taktowane sa Intel Itanium 2? 733Mhz I 800Mhz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer(@twojepc.pl) Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 Jeszcze jedno, wie ktos jak taktowane sa Intel Itanium 2? 733Mhz I 800Mhz. A co ma piernik do wiatraka? Moze chcesz porownac IA-64 do x86? O innym segmencie rynku juz nie wspomne. Zreszta wystarczy spojzec na benchmarki SPECfp2000 gdzie proc 1GHz 64bitowy ma wydajnosc na poziomie 1300pkt, a AXP2000+ ma polowe tego, ale to proc 32bitowy! Nie rownaj dwoch rzeczy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvM Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 Jeszcze jedno, wie ktos jak taktowane sa Intel Itanium 2? 733Mhz I 800Mhz. A co ma piernik do wiatraka? Moze chcesz porownac IA-64 do x86? O innym segmencie rynku juz nie wspomne. Zreszta wystarczy spojzec na benchmarki SPECfp2000 gdzie proc 1GHz 64bitowy ma wydajnosc na poziomie 1300pkt, a AXP2000+ ma polowe tego, ale to proc 32bitowy! Nie rownaj dwoch rzeczy. Ale już SpecInt jest na podobnym poziomie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer(@twojepc.pl) Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 Ale już SpecInt jest na podobnym poziomie... No wlasnie ....ale nie spekulujmy tylko poczekamy i zobaczymy co pokaze Athlon/Opteron faktycznie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...