bartezjusz Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 od jakiegos czasu juz wchodząc na dział "sprzęt" 99% nowych topiców to "co kupic, co lepsze mam dylemat co wybrac itd bez konca"a nie stricte dotyczące sprzętu -obsługi,problemów staje sie to juz dosyc nudne(delikatnie ujmując) -a forum na tym wiele traci duza czasc dosw.userów jest podobnego zdania co ja i tu wniosek do moderatorów o "powołanie do zycia" nowego działu np"porady dla kupującego" lub "co wybrac" itd-jak zwał tak zwał dziłał "sprzęt" odzyłby na nowo nowymi sensownymi topicami a piedły wleczące sie bez konca "co mam kupic" byłyby sobie w oddzielnym dziale ps.topic umieszczam tu gdyz dotyczy on tego działu a i jego "ogladalnosc" bedzie wyzsza a userów proszę o opinie na ten temat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 W pelni popieram - good idea. Latwiej bedzie znalezc porade dot. wyboru sprzetu i latwiej jego rozwiazanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 popieram. bdb pomysl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 Tyż popiram :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 w pełni popieram i jeszce mozna by przykleic w nim osobne topici grafa zasilacz mobo itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palski Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 Jestem zdecydowanie za :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 Także jestem za! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 bylby to nowy smietnik ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 Były już podobne propozycje, ale upadły :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 Jestem za. Bedzie czytelniej .Jestem za. Bedzie czytelniej . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 mozeci nie wierzyc ale 2 dni temu myslalem o zalozeniu dokladnie takiego samego topica :lol: skoro bartezjusz mnie wyreczyl, powiem tylko POPIERAM !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexiak Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 czy ja wiem... w sumie to modery walcza o "sprawnosc" forum i tna badziewne topiki , wiec zalozenie nowego dzialu przyspozy dodatkowych kilobajtow sql'owi. Posty tutaj koncza sie "idz na www.twoj.producent.com" i doczytaj. W nowym dziale takie posty beda "legalne". Tyle jesli chodzi o minusy. Plus ? hmm.. mniej syfu na sprzecie ;] Jestem "za" pod warunkiem ze zywotnosc posta w nowym dziale nie przekroczy 2-3 tyg ( automatyczne usuwanie ) pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bambus Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 ZA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 niezly pomysl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 Popieram Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 a może by wrzucić faq ?? co lepsze radeon 8500 czy 440 mx ?? jaki zasilacz jaka płyta lepsza co i jak ?? liniki do testów to samo z prockami i aktualizwoany co tydzień ?? to moim zdaniem lepsze chociaż ..... pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 3 x TAK :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 bylby to nowy smietnik ;] moze tak , moze nie ale przynajmniej czesc userów nie musiałaby w dziale sprzet-ciagle natykac sie na te same topici popierdóły - " pomocy -nie wiem co kupic" itd były by sobie obok i nikt nie musiałby tam zaglądac i sie qr...... tym ze czasem po 3 i wiecej jest identycznych tematów dziennie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 Były już podobne propozycje, ale upadły :P.Jasne, że tak sam nawet taki wniosek zgłosiłem jak widać bez rezultatów. PS. barteziusz, takie rzeczy zamieszcza się w dziale "O serwisie i forum" a nie na "Sprzęt". Wiem, że tu więcej zagląda ale porządek musi być. Mimo że, jak już napisałem, sam taki pamysł miałem ale teraz myślę, że kolejny dział to już za wiele. Może lepiej przykleić tu topic o grafach, mobo, zasilaczch, ect. powinno wystarczyć, :roll: sam nie wiem, nich się szfostwo wypowie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Wesołek Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 Ja jestem przeciw. Jak już to ktoś stwierdził będzie to śmietnik. Powiedzmy sobie otwarcie ludzie i tak będą tematy typu: "Co kupić.." zakładać na "Sprzęcie" ponieważ tu jest większa oglądalność. Zresztą podobnie zrobił autor tego tematu :wink:. Problem i tak pozostanie. Teraz może uwaga ogólna do tego typu inicjatyw (bo podobne pomysły pojawiają się co jakiś czas). Może zamiast zakładać kolejne tego typu tematy, zwracajcie się na privie do administratorów ze swoimi pomysłami. Wiadomo przecież, że wszystko zależy od nich, a nie od szeregowych użytkowników. Tego typu tematy również zaśmiecają forum (i to nie ten dział co trzeba w tym przypadku :wink:), bo poza tym, że kilkanaście osób napisze: "Popieram", "Jestem ZA" nic nie wnoszą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 Popieram Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 Pelne Poparcie odemnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 a mam inne wyjscie :?: ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 jak najbardziej popieram pomysl Bartezjusza, pożądek musi być :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tkwadrat Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 Dobry pomysł, popieram. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 ..... swietny pomysl :P :P jestem za a nawet przeciw hyhyhyhyhyhhyh............. pozdr :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palski Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 bylby to nowy smietnik ;]Zgadza się, ale umożliwiłby on oddzielenie śmieci typu "co kupić ?" od rzeczywistych problemów ze sprzętem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 Tak SPRZET ->Problemy SPRZET ->Zakupy :D:D Wymyslilem nazwy. Czy dostane w nagrode lizaka?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TraFicK Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 Nie dostaniesz ;D Tez popieram pomysl [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 Hmmm. W zasadzie można by spróbować- jeżeli tylko ograniczyłoby to liczbę postów o tej tematyce, zakładanych przez nowych userów. Chyba z 50% nowych daje pierwszego posta w tym stylu właśnie. Jeżeli pomysł nie wypali, zawsze można przenieść na sprzęt i usunąć dział. Najgorsze jednak jest to, że dałoby się tego unknąć, gdyby ludzie myśleli... Ale pomysł zkasowaniem postów do niczego, bo do dziś się zdażają posty w stylu co lepsze, MX400 czy GF256. Jakieś retro musi być ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...