Oort Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 Na poczatek dwie fotki: Jak sie podoba? :) Obudowe wykonalem przy pomocy tektury oraz folii samoprzylepnej. W srodku znajduje sie naped i twardy dysk. Calosc ma wymiary ok. 20x20x12 cm. Reszta komputera schowana jest za szafka :) Mam nadzieje, ze niedlugo wiecej zdjec pojawi sie w dziale Modyfikacje. Na razie mozna zobaczyc jedno zdjecie wiecej :) na na dole strony.oort.one.pl/komp.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 No no no ladne :wink: Podoba mi sie wykonanie i pomysl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 Jak dla mnie zajebioza. :D Podziwiam za pomysl i wykonanie. A jak wsadzisz tam reszte kompa to bedziesz moim guru ;) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 Nieźle sobie wykombinowałeś, fajny kolorek! Brawo za pomysł :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 mi się podoba z tektury duzo fajnych rzeczy moża do kompa zrobić wystarczą nożyczki i klej i oczywiście dużo samozaparcia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 Fajne . :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 calkiem calkiem :) tylko po co tam trzymasz hdd ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 Ładne wykonanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oort Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 heh, dzieki wszystkim :) tydzien ciecia i klejenia tektury jak widac moze przyniesc niezly efekt. hdd tam wsadzilem, zeby zwiekszyc stabilnosc ;) pewnie niepotrzebnie ale tak jakos w projekcie zostalo mi troche miejsca w obudowie i postanowilem umiescic tam twardziela. ... wystarczą nożyczki i klej i oczywiście dużo samozaparcia :)klej i samozaparcie - owszem (pare razy na prawde myslalem ze dam sobie spokoj :x), ale co do nozyczek sie nie zgodze :wink:, nozyk do papieru jest lepszym narzedziem :) aha, szkoda, ze nie zrobilem zdjecia w srodku. obudowa jest podzielona na czesc zewnetrzna i wewnetrzna - szkielet do ktorego przykrecone sa hdd i cd (przykrecone do tektury :!: ). jak sobie przypomne ile ja spedzilem czasu nad tym to sam sie podziwiam 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 niezly pomysl i spox wykonanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 Heh bomba!! Wyprowadzone na zewnatrz to z czego korzystasz (no moze hdd niepotrzeby, ale coz). Pomysl fajny i wykonanie ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 cool full wypas :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 WOW przez duże Ł.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 Bardzo COOL!!! :D :D :!: :!: :!: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 :arrow: pomysl + wykonaie = full wypas. po prostu: podoba mi sie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...