Skocz do zawartości
Oort

Moja tekturowa obudowa!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Na poczatek dwie fotki:

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Jak sie podoba? :) Obudowe wykonalem przy pomocy tektury oraz folii samoprzylepnej. W srodku znajduje sie naped i twardy dysk. Calosc ma wymiary ok. 20x20x12 cm. Reszta komputera schowana jest za szafka :) Mam nadzieje, ze niedlugo wiecej zdjec pojawi sie w dziale Modyfikacje. Na razie mozna zobaczyc jedno zdjecie wiecej :) na na dole strony.oort.one.pl/komp.htm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh, dzieki wszystkim :) tydzien ciecia i klejenia tektury jak widac moze przyniesc niezly efekt. hdd tam wsadzilem, zeby zwiekszyc stabilnosc ;) pewnie niepotrzebnie ale tak jakos w projekcie zostalo mi troche miejsca w obudowie i postanowilem umiescic tam twardziela.

... wystarczą nożyczki i klej i oczywiście dużo samozaparcia :)

klej i samozaparcie - owszem (pare razy na prawde myslalem ze dam sobie spokoj :x), ale co do nozyczek sie nie zgodze :wink:, nozyk do papieru jest lepszym narzedziem :)

aha, szkoda, ze nie zrobilem zdjecia w srodku. obudowa jest podzielona na czesc zewnetrzna i wewnetrzna - szkielet do ktorego przykrecone sa hdd i cd (przykrecone do tektury :!: ). jak sobie przypomne ile ja spedzilem czasu nad tym to sam sie podziwiam 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi