Prezes_s Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 Sam już nie mogę uporać się z tym problemem jak i nie znalazłem podobnego problemu na forum. A więc jak już winda kończy się wgrywać, wgrane są ją prawie wszystkie programy, bardzo często następuje restarcik... Czasami jest tak 3 razy z rzędu, a to już jest naprawdę denerwujące. A jak się włączy to chodzi nawet po 2 doby bez żadnych zwisów, resetów windy podczas pracy... Czy komp pokręcony czy nie dalej to samo... różne stery i dalej nic... Może ktoś miał podobnie i uporał się z tym? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 Ja mam ten sam problem. Nie mam zadnych konfliktow sprzetowych, wszystko cacy a i tak sie resetuje. Sam juz nie wiem o co chodzi. Mi to sie zdarza raz czasem dwa :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 a nowa winda pomaga ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 Typowy objaw powodowany przez kiepskie oprogramowanie. Dzieje sie to zwykle w momencie ładowania jakiegos programu dlatego jesli sie juz załaduje system to chodzi dobrze. Proponuje wyłaczyć wszystkie programy z autostartu, programy antywirusowe(MKS VIR powoduje tego typu problemy) i ewentualnie wyłączyć usługi dodane przez instalowane programy. Może przydać sie też wyłaczenie automatycznych restartów przy awarii systemu(własciwosci system>zaawansowane>uruchamianie i odzyskiwanie) bo na niebieskim ekranie są informacje na temat awarii. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 Mój problemik rozwiazany, dzieki sgj :!: . Wylaczylem wszystko z autostartu, potem wlaczalem po kolei programy z autostartu i restartowalem kompa. Problemem okazalo sie jakies badziewie, ktorego nawet nazwy nie pamietam. Pozdro, Fredziu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes_s Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 Heh... nowo zainstlowany system i to samo w dodatku bez żadnych progsów przy starcie... A i jak się urochomi po restarciku to winda zgłasza błąd... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 Konkretnie jaki błąd? Taki jak w 1-szym poście? :arrow: Sprawdź, czy nie masz jakiś konfliktów sprzętowych, lub zrób to, co radził sgj. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 Ja też mam coś podobnego że mi się winXP restartuje przy ładowaniu i nie wiem co to ma być Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 Mi pomoglo wylaczenie progsow z autostartu a wam nie wiem co moze pomoc? Moze to jakies konflikty sprzetowe, a moze wystarczy pokombinowac z przerwaniami, sprawdzcie w menadzeze urzadzen. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 Jak wynika z mojego doświadczenia czasami sprawę mogą komplikować po prostu sterowniki do urządzeń. Swego czasu miałem tak na jednym kompie, w którym tylko określone detonatory działały dobrze z GF4MX 400. Jak były nieodpowiednie to piękny restarcik po załadowaniu windy. To taka moja drobna sugestia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...