Hanu Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Mój jest brązowy.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 A mój zielony :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 1. AXP2000+ 2482MHz - zielony laminat 2. AXP2500+ 2568MHz - zielony laminat. 3. AXP1700+ 2415MHz - zielony laminat to a propos koloru laminatów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 Ciekawe... Jak widać nie ma żadnej reguły. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 Ciekawe... Jak widać nie ma żadnej reguły.Czyli nic nowego... Najpierw byly batche, pozniej kolor rdzenia, pozniej laminatu i wszystkie te teorie o mozliwosciach OC padly :? Jak widac mozna liczyc chyba tylko na szczescie :wink: :idea: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doberman Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 heja! mam takze brazowego a2000+xp dzisiaj sprawdzam jakie dokladnie sa oznaczenia na nim gdyz wczoraj mi przybyl a i jeszcze nie looknalem dokladnie gdyz topik ten wieczorem zobaczylem i sie zdziwilem:) na dniach dam znac co i jak z OC...pozdro tym szczesliwym ktorym udaje sie cos ciekawego dorwac...yol OC`ers Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doberman Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 P.S. jeszcze nie zdazylem zmienic podpisu:) takze na dniach:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doberman Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 witam, troche sie zdraznilem, moj proc ma oznaczenie VPMW a reszta taka jak "mentor proca". moje podkrecanie stanelo na wartosci 12,5/150 vcore default wyzej szlo oczewiscie ale w windzie co nie uruchamialem progsa to sie wysypywal. moje pytania sa nastepujace: 1. czy zmiana mnoznika istnieje na tym procu? jakos nie bardzo mi to chcialo chodzic. 2. czy zmiana vcore na wyzszy zapobiegnie wysypywaniu sie progsow w windzie? 3. do ilu moge podnosic vcore by proc byl nienaruszony (tyle co by nie popalic szatana:)) pamieci to chyba jak w podpisie ale podam jeszcze raz, kingston 256/266/2.5 timing ustawiony na normal, wiecej szczegolow bede w stanie podac pod wieczor gdyz codziennie pracuje:( pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doberman Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 poza tym zauwazylem dziwny myk jeszcze, po osadzeniu proca w gniezdzie (wczesniej mialem 1600+ xp max w biosie bylo 2200+ do ustawienia) w biosie moglem ustawiac od 500!?? do 1400 czyba "+" moze jeszcze raz "ubgrejda" biosu musze walnac? prosze o pomoc i wypowiedzi wszystkich znajacych sie narzeczy! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtt Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 upgrade nie zaszkodzi... 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doberman Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 a VPMW i reszta o co prosilem by ktos z qumatych odpowiedzial lub Ci ktorzy sie wypowiadali wczesniej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 Co wam powiem to wam powiem ale mój proc zaczyna się wygrzewać :D 2125Mhz 1.6V i prime stable :D Więcej nie próbowałem bo czasu brak :( Dam mu jeszcze tydzień i zobacze co potrafi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 Co wam powiem to wam powiem ale mój proc zaczyna się wygrzewać :D 2125Mhz 1.6V i prime stable :D Więcej nie próbowałem bo czasu brak :( Dam mu jeszcze tydzień i zobacze co potrafi.moj tez sie wygrzewa bo teraz robi 12.5*166 na 1.6V, wczesniej potrzebowla 1.8V troche pozniej 1.7V a teraz 1.6. co to bedzie za czas jakis :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 Ja kupuje tego proca na dniach jakos :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 hehe, ja go spróbuje żarówką wygrzać :P :P :P ROTFL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 hehe, ja go spróbuje żarówką wygrzać :P :P :P ROTFLja mam opalarke do farby 2000W :) Na jakim laminacie jest ten proc?? Moj durex jest na nowym z widocznymi sciezkami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 Kurde, a mój nie ma widocznych ścieżek... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 Ale motywy z wygrzewaniem są jednak skuteczne :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doberman Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 eeee, bez jaj;) dajcie znac co do tego podkrecania o ktore prosilem we wczesniejszych wypowiedziach; lecz musze przyznac ze w renderingu wyczulem znaczny przyrost predkosci :) z 4min zszedl mi do 47s na mojej scenie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mavers Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 Laminat nie ma znaczenia a co do MPWW a WPMW tu decyduje 3 litera i ma być miedzy AiM Osobiście widziałem takie serie AXDC2000DUT3C xxxxxxx270026 AQXEA 0327VPMW itd. :) kolory rdzeni prawidłoweLaminat nie ma znaczenia a co do MPWW a WPMW tu decyduje 3 litera i ma być miedzy AiM Osobiście widziałem takie serie AXDC2000DUT3C xxxxxxx270026 AQXEA 0327VPMW itd. :) kolory rdzeni prawidłowe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 Na jakim laminacie jest ten proc?? Moj durex jest na nowym z widocznymi sciezkami Na moim też widać ścieżki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mavers Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 te Thortony bez ścieżek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 Buahaha lol - dzisiaj odwiedziłem sklep (nie podam nazwy) w którym mieli thortony. Poprosiłem sprzedawce żeby mi pokazał tego proca bo chciałem zobaczyć oznaczenia. Zanim zacząłem czytać gościu mówi, że się troche nim bawił i że kręci się bardzo fajnie, a ja na to na ile go pan podkręcił? On mówi na 2800+ no to się pytam na jakim napieciu, a gosciu mówi że na 1.95V 8O Bardzo mnie to zdziwiło - może akurat ten procek był kijowy :? albo gościu nie umie porządnie podkręcać :roll: Nie mam pojęcia, jedyne co zapamiętałem z oznaczen to batch 0256 - byłem w szoku taki batch i taki "wynik" a i były na nim ścieżki widać i proc laminat był zielony. Nie nie. A może miał na myśli 2.8Ghz :?: Kurde jutro się jeszcze raz tam przejde. Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 szkoda, ze laczenie mostkow przy nowym laminacie jest utrudnione, bo bym sobie sprobowal odblokowac "kasze" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 hmmm a da sie? jak to sie robi? i moze jakis drut mod do tego by byl... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 hmmm a da sie? jak to sie robi? i moze jakis drut mod do tego by byl...tzreba polaczyc jeden mostek L2, ale w prockach na nowym laminacie mostki sa schowane pod laminatem i trzeba zdzierac kawalek laminatu, zeby sie dostac do mostka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 podobnie jak na nowym duronie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
texas Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 Mój thorton pomyślnie przeszedł operację odblokowania L2 512. Jest na brązowym laminacie oznaczony AQXEA 0324 XPMW. Kręci się na 12X200mhz przy 1.87v. 12,5x200 wchodzi do windy ale sie szybko wywala. W zasadzie więc polecam ten procek biorąc pod uwagę że swojego 1700+ JIUHB sprzedalem za 300 a tego nabylem za 310 zeta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 Mój thorton pomyślnie przeszedł operację odblokowania L2 512. Jest na brązowym laminacie oznaczony AQXEA 0324 XPMW. Kręci się na 12X200mhz przy 1.87v. 12,5x200 wchodzi do windy ale sie szybko wywala. W zasadzie więc polecam ten procek biorąc pod uwagę że swojego 1700+ JIUHB sprzedalem za 300 a tego nabylem za 310 zeta.czyli na twoim nie widac sciazek?? Cache jest 100% sprawne?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
texas Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 Mój thorton pomyślnie przeszedł operację odblokowania L2 512. Jest na brązowym laminacie oznaczony AQXEA 0324 XPMW. Kręci się na 12X200mhz przy 1.87v. 12,5x200 wchodzi do windy ale sie szybko wywala. W zasadzie więc polecam ten procek biorąc pod uwagę że swojego 1700+ JIUHB sprzedalem za 300 a tego nabylem za 310 zeta.czyli na twoim nie widac sciazek?? Cache jest 100% sprawne??Tak mój nie ma widocznych ściezek. Czy cache jest w 100% sprawne tego nie wiem. Procek przeszedł testy sandą i prime95. Bez błędów. Jak sprawdzić poprawność pracy cache ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...