kikus Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 Hmn... sluchajcie. Urodziles sie. Masz 7 lat i zaczynasz szkole.... Uczysz sie okolo 12-13 lat. POtem studia 3-6 latek... Czyli masz okolo 24 latka. Potem praca lub dalsza nauka. Pracujesz lub uczysz sie 25 - 35 lat. Masz 60 lat jak idziesz na emeryture. I na emeryturze zyjesz zaledwie 13 - 20 lat... (oczywiscie meczysz sie bo cie wszytsko boli, chorujesz....) A wiec ludzie... Uczymy sie i pracujemy 80% naszego zycia zeby potem Z TRUDEM se 10 lat odpocząć.... wiecie to jest chore.... :? :? :? Czyli tan licząc i logicznie myslac tylko 5-10% zycia jest na zabawe i rozrywke.... Wypowiedzcie sie na ten temat.... Czy dla was tez to niejest troche ... glupie ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 zanim zaczniesz takie dywagacje to wez pod uwage ze: - w tygodniu masz 2 dni wolne, do tego swieta i urlopy. - szkola to czas zabawy i radosci. wiem cos o tym bo je skonczylem i brakuje mi tego. - studia to czas kiedy masz prawa doroslego i obowiazki dziecka(zakladajac ze zyjesz w normalnej srednio zamoznej rodzinie) - w moim przypadku 5 lat sielanki. - jak juz zaczynasz pracowac w wieku powiedzmy 25 lat - to nie znaczy ze nie uzyjesz rozrywki do 65 roku zycia. troche wiecej optymizmu. tego nie ma sensu zmieniac - bo po co i na co ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 niestety hameryki nie odkryles... a to nie jest glupie [moze troche] ale cholernie przygnebiajace i smutne. niestety innego wyjscia [chyba] nie ma , chyba zeby wczesniej zakonczyc ten <span style="color:red;">[ciach!]</span>lony zywot. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 lajf is brutal end ful of zasadzkas end kopas w [gluteus maximus]s, a człowiek się uczy całe życie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 Zamiast sie uczyc mozna siedziec przed kompem :lol: :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 Człowiek stworzony jest do pracy :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 Znowu? Najpierw letnie zawody miłosne, a teraz jesienna depresja się zaczyna u naszych młodych tłikowiczów? Kikus, na górze masz taki fajny, nowy banerek, kliknij sobie. A zresztą, masz linka, gdzie banerek prowadzi: http://nastolatek.pl/ Tam się wypłacz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 Wystarczy założyć swoją firmę/odziedziczyć po Ojcu 8) I rozrywki trwaja prawie wiecznie ;) PS.Dobrym rozwiązaniem może być spadek po bogatym dziadziu :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 Znowu? Najpierw letnie zawody miłosne, a teraz jesienna depresja się zaczyna u naszych młodych tłikowiczów? Kikus, na górze masz taki fajny, nowy banerek, kliknij sobie. A zresztą, masz linka, gdzie banerek prowadzi: http://nastolatek.pl/ Tam się wypłacz. no już myślałem że nikt tego nie napisze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 Wystarczy założyć swoją firmę/odziedziczyć po Ojcu 8) I rozrywki trwaja prawie wiecznie ;) Nawet nie wiesz jak się mylisz... oj, jak bardzo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 Krootki > Nie mówie, że jak prowadzisz firme to wszystkie problemy znikają i jest cacy :!: Ale człowiek który prowadzi firmę i załóżmy bierze 10tys. zł miesieszcznie, ma lepiej niz taki kopacz rowów który dostanie powiedzmy 1500zł, a pracuje jeszcze do tego w soboty :!: Cały problem polega na tym, aby umiejętnie ją prowadzić, pilnować w miare możliwości pracowników, mieć jak najmniej wrogów/konkurentów, i pare mniej ważnych spraw :| Też zależy jaka to jest firma... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 Życie to nie je bajka, życie to je wojna! ;] A ja się bawię cały czas ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 Kopacz rowów 1500? W soboty? 1500?! Chędożyć błyskotliwą "karierę" elektronika w pewnej firmie in maj wieś - soboty, czasem niedziele, często 12 godzin i 1500. Brutto, do mieszka wpadnie nieco mniej niż 1000. A tu masz, kopacz rowów i 1500. I po jakiego penisa maturę zdawałem? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 Jakto po co? Żebyś się z yntelektualystamy mógł napić ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 Życie to nie je bajka, życie to je wojna! ;] A ja się bawię cały czas ;] W wojne? Też się w przedszkolu bawiłem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 Tratatatata... trafiony zatopiony ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 Zostawić was samych? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 ;* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 Idzcie do sluzb mundurowych - 15 lat sluzby (o ile dobrze pamietam) i na emerytutre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 Nie możem. Mamy niewłaściwy stosunek do służby wojskowiej- Kat. "D" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 A ja do służby wojskowej mam stosunek A-nalny ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 Zaprosisz mnie na przysięgę? ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 'przyjedź mamo na przysięgę'? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 Madre też będzie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 L :lol: L ;] Wam to odbija w okolicach 0:00 ;] a ja nie wiem jaka mam kategorie :P mam na to jeszcze czas ;] btw, Dijkstra: jak sobie zalatwic D :?: ;) ja chce sie uchowac, bo chyba trafilbym do tych od radarow :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 L :lol: L ;] Wam to odbija w okolicach 0:00 ;] a ja nie wiem jaka mam kategorie :P mam na to jeszcze czas ;] btw, Dijkstra: jak sobie zalatwic D To proste, polam sobie rece w lokciach, a nogi w kolanach, dla pewnosci amputuj sobie jeszcze prawy wskazujacy, masz D murowane :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 ewentualnie jak dysponujesz gotówką około 1k$ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
auperon Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 jak sobie zalatwic D :?: ;) ja chce sie uchowac, bo chyba trafilbym do tych od radarow :?Usun sobie jedno z parzystych organow => jadro pluco nerke itp na pewno pomoze :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikus Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 bosh... ja niemowie tego w ramach depresji tylko mowie jak to jest... a wy od razu... zakoncze to jesdnym slowem - EH..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 ja na to patrze inaczej, trzeba czasem docenic to ze mozna sie uczyc (i zrozumiec czym w ogole jest nauka), no i docenic prace pozniej zycie bez nauki pracy i obowiazkow dla mnie byloby pieklem praca czlowieka ubogaca!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...