Arriva Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 Składam kompa.Proszę ,poradzcie która z tych płyt będzie najlepszym wyborem pod B2500+:Abit NF 7;Fic AU13:GA-7N400:Soltek SL-FRN2-L. Z góry dzieki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 Zedydowanie Abit NF7 - jedyna jego "wada" to brak soundstorma, ale reszta the best! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arriva Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 A czy na tym fic'u ten SS jest tak żenujący,jak to napisali na frazpc??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaYReL Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 Abit NF7 S RoX !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 solteka....duze FSB realne...albo epoxa 8rda3...tez mily sprzecik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajkos Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 podłącze się: ASUS A7V8X-X socA KT400,DDR400,lan czy EPoX 8K9A9I KT400A AUDIO,LAN ???? od rauz mówię- nie będzie overclokingu, a płyt apod athlona 2200 i herca 8500LE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 Składam kompa.Proszę ,poradzcie która z tych płyt będzie najlepszym wyborem pod B2500+:Abit NF 7;Fic AU13:GA-7N400:Soltek SL-FRN2-L. Z góry dzieki. Abit-> Soltek-> Fic. Ale z tych 2 pierwszych bedziesz na 99% szczęśliwy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 SOLTEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 soltek -> najwyzsze fsb... brak problemow zajkos -> ktora lepsza niewiem asusa moge polecic wszystkie wrazenia pozytywne, wszystkie zmysly (w tym ten od oc) ucieszone :-) Pozdrawiam 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 soltek ! zobacz osiagi VIPA a sie przekonasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 Zajkos ,Asusa odradzam ,po 1sze to jest obcieta wersja (-X) po drugie mialem pelna wersje i mialem operacje "samospalenie" :-D. Poprostu plyta ma zasilanie 2fazowe i jest dosc wrazliwa.Lepiej epoxa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomachock Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 soltek ! zobacz osiagi VIPA a sie przekonasz dokładnie ja bym brał solteka dlamnie spox firma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 soltek ! zobacz osiagi VIPA a sie przekonasz wiec wlasnie ale tylko jemu sie to udalo wiec albo jemu trafil sie super sztuka albo pozostali uzytkownicy tej plyty nie umieja krecic :twisted: (w co watpie) zatem nie przesadzl bym z tymi wysokimi fsb na solteku :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 z tych mobo to abit, dokładasz parę zeta i masz wersję ze sound stormem btw jak zakładasz topic to trochę sprecyzuj w temacie o co Ci chodzi pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 a co sadzicie o tym gigabyte Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 A czy na tym fic'u ten SS jest tak żenujący,jak to napisali na frazpc??? Hm ... przeczytaj komentarze na frazpc ... okolo 40 pojawia się problem domniemanej zlej jakosci SS, ja tam jestem zadowolony z wyników mojego SS w RMAA jestem ... FSB tez mnie satysfakcjonuje ,,, a ile FSB ma VIP na solteku ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 _VIP_ doszedl do 250Mhz , ja polecam abita nf7-s sam se takiego kupuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...