Tonic Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Zawsze jest równo 5,00V i to w dodatku stale. Czy jest to możliwe, że natrafiłem na niezły egzemplarz? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Jak widac dobrze, ale popatrz sobie na swoje 12V i 3.3V To juz rozowo nie wyglada... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Jest mozliwe, ale proponuje zebyś zobaczył czy w biosie jest tyle samo i czy inne programy też tyle wskazują. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tonic Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Przyznam się, że z +12V i z +3.3V nie jest różowo ;) W biosie jest to samo,tyle, że zamiast 5.0V jest 4.99V Hmf, wielka szkoda, że w Abicie procesor korzysta z napięcia +12V a nie +5V, inaczej miałbym miłe podkręcanie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 A ja proponuje zmierzenie napięc miernikiem , u mnie np 3,3 podaj 3,23 -3,26 a mam w rzeczywistosci 2,29-3,31 po zmierzeniu i tez mam Codegena :D 300W a 5V mam 4,84V , te najnowsze Codegeny niesa takie złe (co poniekture modele a jest ich ho ho ho i jeszcze więcej) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 mi MBM pokazuje 5v na 4,89v jak siedze na necie slycham muzy..... a 3,3v to jak siedzie na necie to czasem 3,04v a jak gram w np. UFO to nawet zchodzi do 2,92v ale ten codgen to przejsciowy zasilacz bo mojego modecoma ma kumpel brata bo chcial przetestowac kompa bo mu sie wiechal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tonic Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 A ja proponuje zmierzenie napięc miernikiem , u mnie np 3,3 podaj 3,23 -3,26 a mam w rzeczywistosci 2,29-3,31 po zmierzeniu i tez mam Codegena :D 300W a 5V mam 4,84V , te najnowsze Codegeny niesa takie złe (co poniekture modele a jest ich ho ho ho i jeszcze więcej) Właśnie sam zauważyłem.. chyba ostatnie modele 300W mają dość dobrze z +5V, tyle, że jestem ciekaw jak jest u innych. Przy okazji zainstalowałem MBM 5, też jest 5.0V :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 miernik prawde ci powie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...