Kaeres Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 chodzi o to ze to jest gra tylko na kiere a tym samym dla wybranych i powini ja dawac do kierownicy przy zakupie:) i to jest wada tej gry bo nikt nie bedzie gry z kiera kupowac za 400-np. i tylko o to mi chodzi , a nie ze colin lepszy i gwarantuje ci ze jak ktos ta gre odpali bez kiery to za 20min straci zapal do tego i koniec , nie ma o co sie klocic:) Ja sie przymierzam do kiery za 100pln uzywana. Graja na takich kierownicach i nie narzekaja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 chodzi o to ze to jest gra tylko na kiere a tym samym dla wybranych i powini ja dawac do kierownicy przy zakupie:) i to jest wada tej gry bo nikt nie bedzie gry z kiera kupowac za 400-np. i tylko o to mi chodzi , a nie ze colin lepszy i gwarantuje ci ze jak ktos ta gre odpali bez kiery to za 20min straci zapal do tego i koniec , nie ma o co sie klocic:)za niecale 300pln to to kupisz juz Czerwone logi :) na ktorym gra sie wysmielicie, pozatym mozesz kupic uzywana w bardzo dobrej cenie jak i w naprawde bardzo dobrym stanie za jakies 200zł a bez FF to jeszcze mniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grung Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 Na klawiaturze tez sie da grac tylko trzeba sobie dobrze filtry ustawic bo na tych standardowych to sie mozna zabic :D. Autorzy pomyleli i dali zaawansowane opcje konfiguracji sterowania i prawie wszystko da sie tutaj ustawic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 Dobrze wiedzieć. Dzięki za info :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaizm_ Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 PS- ktos tam pisał, że jak sie narzeka na fizykę, to sie nigdy nie jeździło prawdziwym samochodem :roll: Oznajmiam, że mam prawko na samochód i motocykl i jakoś nie znalazłem gry, która mogła by choć w 30% odzwierciedlić realizm taki, jaki jest prowadząc normalny samochód, a już napewno wielkim rarytasem jest, gdy samochód w grze ma dźwiek silnika zbliżony do prawdziwego.a moze masz prawko na wozek widłowy, a nie na samochod? bo bardziej przekonuja mnie takie wypowiedzi niz twoja: http://forum.no-grip.net/viewtopic.php?t=2307 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavlov Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 PS- ktos tam pisał, że jak sie narzeka na fizykę, to sie nigdy nie jeździło prawdziwym samochodem :roll: Oznajmiam, że mam prawko na samochód i motocykl i jakoś nie znalazłem gry, która mogła by choć w 30% odzwierciedlić realizm taki, jaki jest prowadząc normalny samochód, a już napewno wielkim rarytasem jest, gdy samochód w grze ma dźwiek silnika zbliżony do prawdziwego.a moze masz prawko na wozek widłowy, a nie na samochod? bo bardziej przekonuja mnie takie wypowiedzi niz twoja:http://forum.no-grip.net/viewtopic.php?t=2307 hehehe THANK JUUU, wlasnie mialem to samo napisac.....fizyka jest genialna i to nie podlega zadnej dyskusji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 I ja dziekuje. W koncu zawitalo na forum pare osob majacych pojecie o motosporcie. Od razu przyjemniej czyta sie takie watki :] Moze jeszcze, przy odrobinie szczescia, uda nam sie niektorych przekonac, ze jezdzenie na codzien bylejakim FWD ma sie nijak do rajdow itp. I wtedy skoncza sie teksty: "mam prawko od 3 lat" (... i pewnie jezdze na codzien tatusiowym dejlu). PS. KARAS, czy dobrze rozumiem ze w RBR zauwazalna jest roznica miedzy oczyszczonym szutrem, a swiezym ?? (sam ciagle tej gry nie mam jak kupic- ciagle jej tu nie ma! :/) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 I jeszcze malo a'propos Twojego avika. Ladny przejazd (prawie ;] czysty), widac, ze fizyka to cud, miod, orzeszki ale... nie ma dluzszysz OESow???... znow tylko te 3 minutowki z Colina??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 hmm ... zagralem! REWELACJA!!! - moze grafika nie szokuje - chociaz stoi na wydokim poziomie, ale model jazdy/poziom trudnosci to jest to!!! Pierwszy raz doswiadczylem czegos takiego - ta gra rzeczywiscie wciaga! potrafi frustrowac i ... jeszcze bardziej wciaga! ;) jak dla mnie RBR to hicior !!! pozdrawiam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Micro| Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 KUrna - wcale wg mnie nie rzeba miec Kiery do tej gry - ja pogrywam ostro na Logitechu cordless rumble pad na analogoach i jest gitech - musze popracowac trochę nad techniką i będzie cacy :D - pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 chodzi o to ze to jest gra tylko na kiere a tym samym dla wybranych i powini ja dawac do kierownicy przy zakupie:) i to jest wada tej gry bo nikt nie bedzie gry z kiera kupowac za 400-np. i tylko o to mi chodzi , a nie ze colin lepszy i gwarantuje ci ze jak ktos ta gre odpali bez kiery to za 20min straci zapal do tego i koniec , nie ma o co sie klocic:)Simy to taki specyficzny rodzaj gier, że nie każdemu się podoba i nie każdy w to gra, a ci którzy grają mają (z reguły) sprzęt do tego. Analogiczna sytuacja dotyczy simów lotniczych też bez dżojstika nie ma co grać w niektóre tytuły, a nawet były takowe które nie przewidywały gry z klawy. PS. nie mogę się doczekać kiedy wreszcie będę mógł przetestować osobiście rbr :twisted: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shifter Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 Ktora kierownice bez FF byscie sklasyfikowali zaraz po Sidewinderze - nie moge go nigdzie dostac :( ,a ludzie z Siriusa nie daja znaku zycia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 kurde mol. Nie mogę przejść ostatniego zadanie w szkole jazdy :P Nie mogę zejść poniżej 01:25-26 a trza mieć 01:24. No cholera @#%@ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 jedyne rozwiązanie to ćwicz ćwicz i ćwicz... po kilku godzinach treningu przejdziesz szkołe bez spocenia sie ... 8) ehehhe widze że śpieszy ci sie aby startować w sezonie ale odradzam skoro masz problemy ze szkołą... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 Ćwiczę i nie spieszy mi się.... tylko cholera 1 sekunda :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 1 sekunda to bardzo dużo (wbrew pozorom) :P . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 PS- ktos tam pisał, że jak sie narzeka na fizykę, to sie nigdy nie jeździło prawdziwym samochodem :roll: Oznajmiam, że mam prawko na samochód i motocykl i jakoś nie znalazłem gry, która mogła by choć w 30% odzwierciedlić realizm taki, jaki jest prowadząc normalny samochód, a już napewno wielkim rarytasem jest, gdy samochód w grze ma dźwiek silnika zbliżony do prawdziwego.a moze masz prawko na wozek widłowy, a nie na samochod? bo bardziej przekonuja mnie takie wypowiedzi niz twoja:http://forum.no-grip.net/viewtopic.php?t=2307 hehehe THANK JUUU, wlasnie mialem to samo napisac.....fizyka jest genialna i to nie podlega zadnej dyskusji Hahaha 8O :lol: Powiem wam, że mogę full legal za to ciągnikiem rolniczym jeździć :twisted: Nie no, ja nie twierdzę, że gra jest słaba, po prostru jeszcze nie zdążyłem się "wgrać" ( raz odpaliłem na kilka minut). Z ciekawości odpaliłem Colina 4 ( po kilku miesiacach 1 raz)... rzeczywiście to totalne arcade w porównaniu do RBR i do tej 2 gry zdecydowanie trzeba mieć kierownicę (niby jak mam płynnie przejechać pomiędzy pachołkami na gazie do dechy czy lekko przychamować, jak mi się koła odrazu blokują 8O :) ) Tyle problemów z samochodową grą nie miałem od czasu Rally Championship 99. Wiem , co to znaczy grać na kierownicy, ale tak mało gram, że trochę szkoda mi wydawać kasy na kierownicę, ale...moze zmienie zdanie ;) Lekko tylko mi się niepodoba grafika, coś jak w ostatniej grze rajdowej Microsoftu. No i te latające samochody przy odbiciu się od przeszkody. No ale jak troche poćwiczę nad techniką, to mi samochód latać nie będą samolotami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 A ja wole szkole pana McRae!! I tyle :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 1 sekunda to bardzo dużo (wbrew pozorom) :P . Ta bardzo dużo. Jutro po budzie pogram bo teraz mi się nie chce wachlować łapkami i nogami :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 I jeszcze malo a'propos Twojego avika. Ladny przejazd (prawie ;] czysty), widac, ze fizyka to cud, miod, orzeszki ale... nie ma dluzszysz OESow???... znow tylko te 3 minutowki z Colina??? Kiedy gra sie w sezonie i jedzie sie jako ostatni w stawce (czyli pierwszy w generalce) to drogi szutrowe sa wlasnie oczyszczone i maja wieksza przyczepnosc. A co do OESow to sa raczej osy ponad 5minutowe a w Japoni nawet 9min jak sie je przejedzie przy dobrych wiatrach :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 Poki co, to dla mnie dlugosc OSow jest okej. i tak zabieram sie za niego kilka razy, za nim uda mi sie przejechac (uszkodzenia na realistic ) >:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zelek Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 Ja zaczołem grac dopiero od wczoraj i powiem krotko gra mnie wbiła w fotel 8) Na takie cudo czekałem, i w koncu sie ukazalo i jestem pewien ze ta gra bedzie na moim dysku bardzo....... długo!! W koncu kiera ktora kupiłem dosc dawno sie przydała, a na klawaturze to tego nawet lepiej nie ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>c ja sie nie chce dostac nerwicy! Kurde jestem na maksa zaskoczony ta grom, nawet Doom III nie wywołał u mnie takich pozytywnych reakcji jak Richard. :P ps. Tylko martwi mnie jedno, tras nie jest za duzo :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 gra sie fajnie, ale odbicia od przeszkow sa wkurzajace. jade 60kph, uderzam w maly kamyk i wozek mi roluje przez 15 sekund :/ os'y sa fajne od 3kilometrowych do 14kn 9najdluzszy jaki do tej pory jechalem0. narazie najbardziej do gustu przypadlo mi usa 1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 Ja tez juz grałem :) No i wreszcie mam "rajdówkę" która nie wkurza mnie fizyka jazdy poduszkowca :) rodem z kolina :P No wreszcie widac ze rajdy to trudna sztuka a nie odbijanie sie od drzew , ścian i jazda dalej -- tutaj jedno odbicie i po występie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwmad Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 Mam problem z ta gra niestety zacina sie w momencie wyboru gracza i jest to wina mojej karty x800. Jak wloze 9800 PRo to wszystko jest w porzadku. Czy komus kto ma x800 dziala ta gra? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 Jakie są wymagania sprzętowe tej gry? Grafa OK? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 Jakie są wymagania sprzętowe tej gry? Grafa OK? Aby pojezdzic nie sa wysokie. Procek pokroju 1-1.2GHz i 256 ramu powinny starczyc do gry na low detalach. Natomiast co do karty graficznej to gf3 lub R8500 wzwyz (chodzi o pixel shader przynajmniej w wersji 1.0). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 Czyli mój konfig powinien sobie spokojnie dać radę. Bo po Doom3 i FarCry .... :? Piszecie, że gra na kierę .... W końcu mój logitech będzie mógł się trochę spocić .... :D ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patyk Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 mam pytanie czy sprzet w postaci: Athlon 2000+ GeForce4 MX440 64MB 256 mb ram wystarczy aby pociagnac gierke??jezeli nie to czy przy GeForceFX 5200 128MB bede mial jakies problemy?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 Przeciez przed chwila pisalem jakie ma wynagania co do karty graficznej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...