adi_k Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 Ja tez nieżle poczekałem na łaske TPSA- 5 tygodni!! skandal!! nie wspomne 20 fonów na 0800......ale teraz śmiga ok. Łącze sie zawsze 704 Kb/s :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 W moim przypadku czas oczekiwania wynosił 10 dni roboczych, czyli 2 tygodnie :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 Ja tez nieżle poczekałem na łaske TPSA- 5 tygodni!! skandal!! nie wspomne 20 fonów na 0800......ale teraz śmiga ok. Łącze sie zawsze 704 Kb/s :D wow, to jakie masz transfery? u mnie maks co osiąga to ~550 Kb/s i więcej wyraźnie nie weźmie :( ale za to zwawo pomyka tzn pomijajac problemy z 83.xx :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeorunner Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 2 tyg bo portów nie mieli NAPRAWDE NIE MIELI!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Zan Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 a ja odebralem modem w poniedziałek popołudniu a w srode wieczorem juz śmigałem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krogoth Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 sami do nas zadzwonili. po rodzinnej naradzie wojennej stwierdzilismy ze nas stac wiec sie do nich zglosilismy a tu niespodzianka bo musielismy walczyc przez miesiac zeby podpisac umowe i dostac modem. no a potem miesiac walki o skrosowanie lini i w koncu sie okazalo ze nasza umowa zostala zarchiwizowana z powodu braku mozliwosci technicznych :( teraz siedze na pakiecie nocnym przez isdn :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jancio Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 Ja dostałem modem po tygodniu, a o crossa walczyłem 55 dni, ale to byl okmres tej nieszczesnej promocji "Test i aktywacja za 1 zł"... Ale w sumie warto bylo czekac.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 Ja czekalem tydzien, i jak tylko wyszedl monter to Neo juz dzialala... HEHEHE :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misyo Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Ja zlozylem wniosek w sobote. W środe poproszono mnie o ponowne przybycie i podpisanie umowy. Wrocilem do domu, wlozylem kabel do routera (podłączyłem całość juz w weekend), zarejestrowalem sie na stronie. 4 dni to chyba calkiem dobry wynik ;-) A i takie małe sprostowanie. w piątek (tak ten dzień przed sobotą) założono mi telefon stacionarny na ktory czekalem 3 tygodnie i zakladajac go scrossowano mi od razu linie). Pozdrawiam A i btw.. bardzo fajnie chodzi Neo+. Jeszcze tylko skumam o co chodzi z ustawieniami routera i bede baaaaardzo zadowolony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 A i takie małe sprostowanie. w piątek (tak ten dzień przed sobotą) założono mi telefon stacionarny na ktory czekalem 3 tygodnie i zakladajac go scrossowano mi od razu linie).Mój brat cioteczny przeprowadził się i od września czeka na przyznanie numeru :lol: , gniazdko telefoniczne ma w mieszkaniu po poprzednim lokatorze :lol: Widocznie co miasto to inna polityka TePsy wobec klienta :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 A ja dzis mialem cosik takiego i znowu tepsa ma u mnie PLUSA;] 1. Wysiadl mi modem S@gem Fast ;] 2. Infolinia [NIE BYLO ZAJETE!!] 3. Kazano mi isc do telepunktu 4. W telepunkcie wyminili mi modem od reki 5. Wszystko smiga 6. Akcja trwala 20 minut [Telepunkt z rogiem] Proffesiomnal? Jestem "hepi" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-blady- Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 neo zalatwilem w niecaly tydzien laczy mi sie (720.8) wiec nie narzekam lecz mam problem poloczenie mi sie zrywa modem traci synchro. Pewnie modem sie wali:( i to czasem kilaka razy na dzien jak ktos mial taki problem niech pisze najlepiej na gg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Ja narazie czekam...już od czwartku. Ciekawe kiedy mnie podłączą. (dzisjaj się przejde do znajomego z TP ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelPL Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 sobota godz. 15 - zamowilem NEO niedziela godz. 14 - zgoda na NEO sroda godz 17:30 - dostaje modem [sagem na wlasne zyczenie] do reki sroda godz 19 - dzial NEO [ a gosciu w telepunkcie jeszcze poltorej godziny wczesniej mowil ze nie ma jesio portu itd ] mam 2 dni - jestem zadowolony ale w miare jedzenia apetyt rosnie aha dodam jeszcze ze teraz jest strasznie ciezko dostac jaki kolwiek modem z powodu tej promocji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 W moim (a wlascie kolegi z ktorym mam siec) wynioslo to jakies 4-5dni. Z czego oni mowili ze nie maja modemow itd. zeby zadzwonic keidy indziej, a w koncu jak sie pojechalo po modem, to go dali i necik juz dzialal. Wiec wyglada na to, ze nie czekalem nawet tak dlugo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kepons Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 U mnie monter odłączył w czwartek isdn. We wtorek miałem modem, ale ale nie chodziło. Nawet pan asysten przyszedł, ale nic nie wskórał. Siadł do kompa i myślał, że coś mam nie tak w systemie i...patrzę, a on mi z płyty od neo stery do Via instaluje. Mówie do gościa, że mam nf2 ale ten ni chciał słuchć co "[ciach!]iarz" mówi. Wczoraj wzialem modem do cioci i tam też nie działał i dzisiaj wymienili mi na nowy. Zawala aż miło, 163 kbit/s(neo128) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_ Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Ja zamówiłem 9 Maja i czekam do dziś :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kepons Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 aha dodam jeszcze ze teraz jest strasznie ciezko dostac jaki kolwiek modem z powodu tej promocji Ja dostałem tylko, że był zepsuty. Na szczęście z wymianą nie było problemu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelPL Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 ja mialem problemy z odebraniem ( ruda slaska ) i musialem jechac po modem najpierw do zabrza a potem do bytomia i w koncu dostalem a go dlatego tak napisalem bo mi tak powiedzieli w telepunkcie. KONRAT - ja na Twoim miejscu najpierw zadzwonilbym pod 0801 321123 i tam zrobil małą czystke a potem walil do telepunktu po modem - nic Cie nie powinno interesowac ich tlumaczenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 Ja czekałem..hmmm 1 dzień.. złożyłem zamówienie 14stycznia a 15 już miałem modem z działającym netem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelPL Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 Kepons - musieli Ci dac nowy bo co innego mieli zrobic ;]? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kepons Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Kepons - musieli Ci dac nowy bo co innego mieli zrobic ;]?Naprawić :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 5 dni od umowy do działającego neta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetWalker Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 ponad miesiąc ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 U mnie było tak: Umowa spisana 23 czerwca <------> ruszyło 5 lipca czyli 12 dni czekania; [a w tej ich instrukcji "obłudy" pisze: 3 dni robocze a jak nie działa to dzwoń...; dobre sobie :evil: ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 2dni bez zadnych znajomosci !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 2dni bez zadnych znajomosci !!!Hehe... A ze znajomościami to pewnie by trawło jakieś 2 minuty...:) Ja musiałem 2 tygodnie czekać.... :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinek Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 w poniedzialek poszedlem, odebralem podlaczylem i dxiala 1 dzien Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avarthon Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Ja czekalem niecale 24h. W czwartek ok 14 zglosilem ze chce zalozyc neo, w piatek ok 11 zadzwonili ze wszystko dziala i zapraszaja do telepunktu po odbior zestawu i podpisanie umowy. I rzeczywiscie wszystko dzialalo. I dziala. Pomimo tego iz wzialem najtansza wersje strony laduja sie w miare szybko i wszystko jest OK. Czasami podczas polaczenia mam blad ale ponowna proba lub ewentualny reset wszystko naprawia. Polaczen nie zrywa. Modem Sagem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lookczyk Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 :D Ja po 2 dniach patrzenia na migającą diode zadzwoniłem na infolinie ze 3 razy i wkońcu poskutkowało,ale musiałem wisieć na telefonie 40 min. aż uruchomią :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...