RaF Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 co powiecie na ten rekord w podkrecaniu procka ??? niektorzy wiedza o co chodzi ;) proc wykrecony na 0,5l i jest obciazony w 40% :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 w00f co to za nowa magiczna werjsa procesora :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MF Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 ROTFL :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 jakie masz tempertaury :D niezły patent a ile kieliszków trza żeby odpalił :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 VC :lol: Lece do sklepu.....:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek^ Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 Mega LOL :D :D :D :D Ale w sumie ciekawe chłodzenie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 ROTFL :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 opatentuj to :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 hehehe niezły pomysł :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 RAF: a Tony z Abita to widzial ? :D bo juz nie pamietam :P, zreszta z tamtej impezy to juz nic nie pamietam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 Co w takim układzie dasz na grafę :D :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 Co w takim układzie dasz na grafę :D :?:jabola :wink: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 No dobra, ale jakiego :lol: Gulla albo Komandosa dla dobrego coolingu ;) ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 absolwentem lepiej sie chlodzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 ................... . :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 niezle sie bujnał ten proc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 O bateriach do laptopa na etanol słyszałem. Ale VodkaCooling proca pierwsze widzę :rotfl: A temperaturę płynu chłodzącego jak sprawdzacie? Kropelka na język? :lol: A swoją drogą nie takie rzeczy się ze szwagrem po pijaku robiło ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 A myslal moze ktos nad chlodzeniem winkiem (grzancem :lol:) Wlewasz zimnego grzanca prosto z kartonika ;] Wkladasz rurke do ust i leci pyszne, cieple winko :lol: :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lasquens Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 No dobra, ale jakiego :lol: Gulla albo Komandosa dla dobrego coolingu ;) ;] Ja bym proponowal dziadunia :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 No dobra, ale jakiego :lol: Gulla albo Komandosa dla dobrego coolingu ;) ;] Ja bym proponowal dziadunia :lol: Dziadunia wymiata :D mam do niej sentyment :P jako pierwsza urwała mi film :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 RAF: a Tony z Abita to widzial ? :D bo juz nie pamietam :P, zreszta z tamtej impezy to juz nic nie pamietam :D chyba nie, bo to bylo drugiego dnia, a Tony po pierwszym juz do nas nie przyszedl :lol: Czy moge reszte tych fot prosic na priv bo sie doprosic nie moge :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 ja w sumie nei wiem o co biega ( nie byłem na bibie) ale tak paczac to musze dorzucic swoje trzy grosze: otóz ja bym tu w ogoole zapodał jakiegos literka...nacisk lepszejszy i wolniej sie nagrzewa:):):):):) Szacuneczek dla pijusów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 40%większa wydajność Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 ja w sumie nei wiem o co biega ( nie byłem na bibie) ale tak paczac to musze dorzucic swoje trzy grosze: otóz ja bym tu w ogoole zapodał jakiegos literka...nacisk lepszejszy i wolniej sie nagrzewa:):):):):) Szacuneczek dla pijusów bylo kilka blokow vodnych, ale zamontowalismy tylko jeden,bo pozostale byly w uzyciu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...