Elbios Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 Nikt.nie.wie.kiedy.dokładnie.będzie.patch.2.1. :wink: wiadomo tylko że nie wcześniej jak za dwa miechy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 Mi jeszcze 100MB zostało i będe miał 2.0 na dysku :D Już się doczekać nie mogę ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 Mi jeszcze 100MB zostało i będe miał 2.0 na dysku :D Już się doczekać nie mogę ;]nowe mapki sa zaj... no ten tego... fajne o! :D a szczegolnie hospital, Pipeline SF i Sandstorm 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elbios Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 bardzo nowe :D patch 2.0.0a pojawil sie w grudniu 2003 a patch 2.0.0 w lipcu :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 Ktos ma jakies info kiedy pojawi sie kolejna wersja gry???? Z tego co sie pytalem to chodza sluchy ze jezeli jutro sie nie pokaze to wyjdzie w przyszlym tygodniu. Szkoda ze dopiero w wersji 2.5 bedzie pojazd pancerny. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 yeah 8) stryker rulezz :P a widziales nowe filmiki (z nowej wersji i z E3) ? znajac DEVow to patch wyjdzie pod koniec tego tygodnia (jak nie pozniej :P ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 ostatnio na bt pojawilo sie cos takiego: aao_patch_200to2044.torrent nie wiem co to i troche sie boje o giere jak to zapodam.... widzial ktos cos podobnego ?? swoja droga klimat z samochodem moze byc ciekawy bo rownoczesnie dojdzie bron przeciw pancerna... ale pewnie znowu wymagania co do sprzetu wzrosna...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordRene_PL Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 to chyba chodzi o bete nowej wersji z tego co wiem za granie jesli zostaniesz namierzony grozi ban konta w AA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 czyli lepiej nie eksperymentowac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordRene_PL Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 oczywiscie ze nie ta wersja bety wyciekla od jakiegos betatestera i kazdy kogo DEV-owie zlapia na grze dostaje bana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 czesto grasz w aa?? mozna by sie kiedys umowic na jakies kilowanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 tylko jeszcze na jakiej mapce ? 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 cos zamotalem..... nie moge skasowac tego posta..... ehhhhhh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 wspolnie z kumplami gramy przede wszystkim na sf hospital... co wy na to.... i kto by chcial postrzelac niech da znaka podajcie nicki z gry moj to [PL]_Virus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 doopa / na hospitalu mi sie komp tnie :? moze: Pileline, Pipeline SF /IC / WC / Sandstorm ? ;) radzio_ 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 LubMich_PL troszkę pogrywam choć sesja zaburza spokoj gry ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 a jak tam u was wyglada sprawa z team speakiem?? uzywacie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 a jak tam u was wyglada sprawa z team speakiem?? uzywacie??mam / nie uzywam (bo nie mam z kim :P ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Jak ktos gra niech zapoda swoj nick. Najloepiej ktoregos wieczora zrobic spotkanko - wejsc na ts.riz.pl zalozyc subchannel tweak.pl i jazda. [GROM]_Kot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Jak ktos gra niech zapoda swoj nick. Najloepiej ktoregos wieczora zrobic spotkanko - wejsc na ts.riz.pl zalozyc subchannel tweak.pl i jazda. [GROM]_Kot dokladnie... popieram... jakby co to skonfigurowane mam pod rizneta.. ale dla tych co by chcieli to trzeba podac haslo... ktorego nie pamietam niestety.... lecz moge poszukac.. jakby co to na priv... bede gral tak kolo 23:30 na sf hospital..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 haslo: grom7 ?? (dobrze pamietam?? ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 chyba tak...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 haslo: grom7 ?? (dobrze pamietam?? ) Dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Moj nick to Feluke[PL]. ;) W hospitala to zarabrzo nie potrawie grac bo zagralem moze ze 2 razy ale na Pipeline to jak najbardziej. :D Wiecie moze jak mozna przejsc 2 SF trening bo skredam sie i przy pierwszej wierzy zaraz mnie lapia a bez tego w Pipe SF nie zagram. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 was tam w [Grom]ie jest sporo..... gracie codzienne?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinek Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Ja grywa czesto na insurgent camp w inne takze. ksywka malinek80_pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Moj nick to Feluke[PL]. ;) W hospitala to zarabrzo nie potrawie grac bo zagralem moze ze 2 razy ale na Pipeline to jak najbardziej. :D calkowicie popieram 8) Wiecie moze jak mozna przejsc 2 SF trening bo skredam sie i przy pierwszej wierzy zaraz mnie lapia a bez tego w Pipe SF nie zagram. :(musisz sie czolgac w prawo a nie w lewo mi trening zajal jakies 30min. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wENDorf Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Ludzie w jakim wy swiecie zyjecie patch 2.0a nawet juz jest gram w ta wersje gdzies od 3-4miesiecy a nawet duzo dluzej HEHE ale jajca !!!! a jesli chodzi o granie zapraszam do wspolnej zabawy na www.gsdo.republika.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Ludzie w jakim wy swiecie zyjecie patch 2.0a nawet juz jest gram w ta wersje gdzies od 3-4miesiecy a nawet duzo dluzej HEHE ale jajca !!!! a jesli chodzi o granie zapraszam do wspolnej zabawy na www.gsdo.republika.pla w jakim ty swiecie zyjesz?? :? my mowimy o 2.1 a nie tym "dodatku" :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 hehe..... ja tam pipe srednio lubie bo zawsze nawiedza mnie tam roe.... ale pograc mozna podsumowujac na ta chwile... mamy: radzio_ LubMich_PL [GROM]_Kot Feluke[PL] malinek80_pl [PL]_Virus jak ktos jeszcze chetny niech sie zglosi... acha... czy uzywacie trackera? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...