Skocz do zawartości
Popixs

CFD GPU rev 2.0

Rekomendowane odpowiedzi

niestety tylko na radka beda narazie te grube topy, poprostu na inne karty nawet z 10 zamowien w sumie sie nie znajdzie (a jesli to oczywiscie odrazu zamowimy).

:( kurde to co nie będzie na GForca ??? ,bo ja juz 2 tygodnie na te bloczki czekam i chcę kupić z bocznymi wyjściami

a nie będziecie mieli bloczku uniwersalnego taki jak u mate??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a nie mozecie zrobić bloczka uniwersalnego ?

aby miał możliwość mocowania na rózne rozstawy śrub?

bo kurde terez mam gforca a planuje zmienic karte za jakiś czas a nie wiem czy to bedzie ati czy nvidia a blok kupuję teraz a nie chce być zmuszony go sprzedać po zmianie karty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

akurat w tej kwestii ma do powiedzenia tyle: "co jest do wszystkiego, to jest do niczego", kombinowalismy poprzednio z jednym topem na wszystko i okazalo sie ze tutaj jest jakis kondensator, tutaj chip za blisko karty, jeszcze gdzie indziej cos innego, nawet nie wspominajac o niskiej wytrzymalosci pleksji na pekniecie... o nie, te topy bede porzadne... ale zawsze mozna zamowic dodatkowy top, wymiana jest w sumie prosta a i koszt raczej nie za ogromny...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie cierpliwosci!!!!

Popixs napisal ze zamiesci tu wszystkie dane.

A kilka ostatnich postow jakie wywalilem to "Gdzie sa bloczki"

Pozniej userzy do mnie pisza skargi ze maja zaznaczone "Sledz odpowiedzi w tym temacie" dostaja maila z poinformowanie a tu: "Gdzie sa bloczki?"; "Kiedy beda bloki?". Poprostu jak dzieciarnia czekajaca na prezent!!

Jeszcze raz, cierpliwosci!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie cierpliwosci!!!!

Popixs napisal ze zamiesci tu wszystkie dane.

A kilka ostatnich postow jakie wywalilem to "Gdzie sa bloczki"  

Pozniej userzy do mnie pisza skargi ze maja zaznaczone "Sledz odpowiedzi w tym temacie" dostaja maila z poinformowanie a tu: "Gdzie sa bloczki?"; "Kiedy beda bloki?". Poprostu jak dzieciarnia czekajaca na prezent!!

Jeszcze raz, cierpliwosci!!

No w koncu, ktos zwrocil na to uwage!

Dzieki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no bez jaj 8O nie wiem co powiedziec - tak mi sie te bloczki podobaja.

Cena jak cena - jezeli ktos sklada wc i to wydajne wc to musi sie liczyc z kosztami wiec nie rozumiem komentarzy o cenie.

Poczytałem już troche o kosztach frezowania i innych czynnosci zwiazanych z produkcja wc i ta cena jest dobra.

Jesli ktos nie chce kupowac to niech nie kupuje jesli u sie cena nie podoba - kupicie shit i bedziecie zalowac tych kilkudziesieciu zlotych, ktore mogliscie dolozyc i miec cos full wypas.

Pozdro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi