marcinsz0 Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 niestety tylko na radka beda narazie te grube topy, poprostu na inne karty nawet z 10 zamowien w sumie sie nie znajdzie (a jesli to oczywiscie odrazu zamowimy).:( kurde to co nie będzie na GForca ??? ,bo ja juz 2 tygodnie na te bloczki czekam i chcę kupić z bocznymi wyjściami a nie będziecie mieli bloczku uniwersalnego taki jak u mate?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomo_78 Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 Maćku kiedy będą w sklepie te bloczki i kiedy będzie bloczek na NB rev 2? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fac30FF Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 hehe. To bylo takie stwierdzenie retoryczne :) wejda wszystkie mozliweCzytam kazde slowo ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 jakoś mi sie nie wydaje ze by te bloczki pasowały na gf4ti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 docelowo beda 4 topy na karty graficzne, 2 na radki (te juz znacie) i 2 na gf4,fxy... tylko potrzebuje dokladny rozstaw FXow ;) ma ktos moze :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 ja moge dac :) jak powiesz jak mierzyc :) bede mial za to blok gratis ?? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 ja moge dac :) jak powiesz jak mierzyc :) bede mial za to blok gratis ?? ;) http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=431...ighlight=rad%2A zmierzyc trzeba tak, zeby wszystkie istotne wymiary byly podane... powyzsze to pewna wskazowka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinsz0 Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 a nie mozecie zrobić bloczka uniwersalnego ? aby miał możliwość mocowania na rózne rozstawy śrub? bo kurde terez mam gforca a planuje zmienic karte za jakiś czas a nie wiem czy to bedzie ati czy nvidia a blok kupuję teraz a nie chce być zmuszony go sprzedać po zmianie karty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 akurat w tej kwestii ma do powiedzenia tyle: "co jest do wszystkiego, to jest do niczego", kombinowalismy poprzednio z jednym topem na wszystko i okazalo sie ze tutaj jest jakis kondensator, tutaj chip za blisko karty, jeszcze gdzie indziej cos innego, nawet nie wspominajac o niskiej wytrzymalosci pleksji na pekniecie... o nie, te topy bede porzadne... ale zawsze mozna zamowic dodatkowy top, wymiana jest w sumie prosta a i koszt raczej nie za ogromny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 jutro postaram sie to zrobic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 jutro postaram sie to zrobic byloby fajnie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinsz0 Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 jak bedzie mozna kupić sam top to ok , :) kiedy w sklepie będziecie mieli GPU na GF ?????? bo jestem chętny na taki bloczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 jutro postaram sie to zrobic byloby fajnie :wink: juz zrobione i zaraz bedzie na forum :) i co z tym gratisowym bloczkiem ?? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Kiedy w sprzedaży ?? Bo lada dzień w moim kompie pojawi się nowa grafa .. .a bloczka ni ma w sklepie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metyl Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 dzis juz 3 a bloczkow nadal nie ma :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akslow Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Kiedy wkoncu ukaza sie nowe bloczki na GPU i Chipset?? Temat ucichl ostatnio :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 I jak z tym blokiem? Jeszcze go nie ma w sklepie... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthx Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 pewno w produkcji , polerowaniu, skladaniu, kompletowaniu itp itd... niestety w polsce czesto sa rozne obsuwy ... :( arthx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 Panowie cierpliwosci!!!! Popixs napisal ze zamiesci tu wszystkie dane. A kilka ostatnich postow jakie wywalilem to "Gdzie sa bloczki" Pozniej userzy do mnie pisza skargi ze maja zaznaczone "Sledz odpowiedzi w tym temacie" dostaja maila z poinformowanie a tu: "Gdzie sa bloczki?"; "Kiedy beda bloki?". Poprostu jak dzieciarnia czekajaca na prezent!! Jeszcze raz, cierpliwosci!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 Panowie cierpliwosci!!!! Popixs napisal ze zamiesci tu wszystkie dane. A kilka ostatnich postow jakie wywalilem to "Gdzie sa bloczki" Pozniej userzy do mnie pisza skargi ze maja zaznaczone "Sledz odpowiedzi w tym temacie" dostaja maila z poinformowanie a tu: "Gdzie sa bloczki?"; "Kiedy beda bloki?". Poprostu jak dzieciarnia czekajaca na prezent!! Jeszcze raz, cierpliwosci!! No w koncu, ktos zwrocil na to uwage! Dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 tylko nie wszyscy naraz :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metyl Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 nareszcie :D czy mozna prosic o fotki kart juz z zamontowanymi blokami szczególnie Pawnee by mnie interesowało :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 Wyglada to mniej wiecej tak. Zdjecia postaram sie wrzucic jutro juz na stronie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzyb Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 juz sa!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinsz0 Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 :( spodziewałem się niższych cen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBiAs Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 czy ktos mowil ze mate ma drogo ?? :D 95+zlaczki 15zl= 110zl.... No ale coz za konstrukcje trza placic :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBiAs Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 a teraz patrze na zdjatka na waszej stronie.....PIEKNIE PANOWIE!! jestesm pod wrazeniem.... 99+26=125 ;) ale i tak warto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 :( spodziewałem się niższych cen zawsze mozesz kupic maze4gpu ;) co do nizszych cen to w przyszlym roku zrobimy bloczki lite na gpu, tyle ze z pierwszych obliczen wynika ze wcale za tanie by nie byly, tak wiec narazie tniemy koszty :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 Mozecie urzyc gorszej miedzi niz tej co urzywacie .Mowiliscie ze ona jest 2-3 razy drozsza . Wzrost temp nie bedzie druzgoczacy a zawsze to spadek ceny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 Nie no bez jaj 8O nie wiem co powiedziec - tak mi sie te bloczki podobaja. Cena jak cena - jezeli ktos sklada wc i to wydajne wc to musi sie liczyc z kosztami wiec nie rozumiem komentarzy o cenie. Poczytałem już troche o kosztach frezowania i innych czynnosci zwiazanych z produkcja wc i ta cena jest dobra. Jesli ktos nie chce kupowac to niech nie kupuje jesli u sie cena nie podoba - kupicie shit i bedziecie zalowac tych kilkudziesieciu zlotych, ktore mogliscie dolozyc i miec cos full wypas. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...