Skocz do zawartości
Sewer

Liga ONLINE nascar 2002- poszukiwani driverzy.

Rekomendowane odpowiedzi

Juz 2gi sezon bedziemy " krecic" sie po owalach ( i nie tylko ) nascarowych. Gra jest wymagajaca , ale daje duzo satysfakcjii i przyjemnosci . Niestety by jezdzic w Nascar Racing 2002 TRZEBA!!!!! miec kierownice :( Poprzedni sezon byl na simie Nascar4 , teraz bedzie to Nascar Racing 2002.

Jesli ktokolwiek czuje sie na silach rywalizowac z innymi to zapraszam serdecznie na nast . stronki:

www.nascar.pl

http://www.racing-forum.pulse.pdi.net/ - forum

Ludzie jezdzacy w tej lidze sa naprawde wpozo a wyscigi sa emocjonujace . Odbywaja sie one mniej wiecej co 2 tyg o 22.00 - trwaja 2-3h :)

Narazie jest ok 15 osob , chcielibysmy by nas bylo ok 20-25 lub wiecej .

Wszelkie ppytania mozna kierowac do mnie , zarowno tu na boardzie jak i na priv lub na simforum ( tam jestem jako SEWER). Mam nadzieje ze nie potraktujecie tego jako reklame.

I licze ze choc kilka osob bedzie chetnych.

THX.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widze ze raczej nie ma tu osob ktore jezdza ( graja) w symulatory :(( Szkoda bo nie wiecie co tracicie :) Moze na zachętę dam wam linka do avikow ktore sa zrobione z replayow z naszych wyscigow:

http://nascar.pl/download.php?op=viewdownload&cid=2

8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zagadam z bracholkiem. Ma kierownice logitecha(tą żółtą od formuły) i może będzie zainteresowany. Tylko że on ma czas tylko w piątki w od 20-8.

Będzie musiał nosić kierownicę do kafejki ale kto wie...

Dam mu znać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupil bym sobie kierownice ale takiej ktora oprocz gazu i hamulca miala by jeszcze sprzeglo to nie widzialem :( A jest taka gra - Viper Racing - ktora obsluguje "analogowe" sprzeglo... tyle ze sprzetu do niej nie ma :( A i gry tez nie mam, bo i tak by mi nie poszla, moge sie poscigac w TOCA1... :)

Pozdr...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nascar to jest SYMULACJA!! A nie jakastam gierka ARCADE!!

Sprzeglo nie jest potrzebne zwykle. Co do kier z 3ma pedalami sa takie ale sa drogie i zwykle ten 3ci pedal nie jest potrzebny :)

Teraz w wakacje serek nascar dziala , gre moge komus wrzucic na ftp ( sam nie wystawie bo jestem za proxy). Wieczorami zwykle ktos jest na serku gdyz ok 22.00 zbieramy sie na funrace'y , troche mala jest frekfencja ( wakacje) ale trzeba potrenowac bo Nascar2002 jest troche inny niz Nascar4. Naprawde zapraszam!!

Dodatkowe info http://www.racing-forum.pulse.pdi.net/

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nascar to jest SYMULACJA!! A nie jakastam gierka  ARCADE!!

Sprzeglo nie jest potrzebne zwykle. Co do kier z 3ma pedalami sa takie ale sa drogie i zwykle ten 3ci pedal nie jest potrzebny :)

Teraz w wakacje serek nascar dziala , gre moge komus wrzucic na ftp ( sam nie wystawie bo jestem za proxy). Wieczorami zwykle ktos jest na serku gdyz ok 22.00 zbieramy sie na funrace'y , troche mala jest frekfencja ( wakacje) ale trzeba potrenowac bo Nascar2002 jest troche inny niz Nascar4. Naprawde zapraszam!!

Dodatkowe info  http://www.racing-forum.pulse.pdi.net/

:)

Poza tym nie myślcie, że wiele takich kierownic się pokaże... Amerykanie to naród leniwy, i jak nie ma automatu to samochód jest kijowy... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nawet bez sprzegla ale zwykle w simach samochodowych biegi zmienia sie recznie bo automat robi to zle :) Wiec nie w tym rzecz ze to lenistwo amerykanow tylko to ze sprzeglo jest raczej niewykozystane podczas jazdy np w nascar :) W F1 znow nawet w realu sprzeglem steruje sie przyciskiem :) Niewiele gier obsluguje 3 pedalowe kiery. W zupelnosci wystarczaja 2 pedaly i kiera bez FF. KJera z FF to wiekszy wydatek ale przyjemnosc z jazdy jest cool.Ja mam bez ff ( brak $ ) ale jezdzilem na MOMO force i jest gites :) Tyle ze do scigania sie trzeba miec naprawde zaciecie.

P.S : Jesli ktos z was jezdzi w F1 2002 to jest liga OFFLINE ( hotlapy) szczegoly http://f12002.psp.com.pl/index.php

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja wlasnie sciagnalem need for speed porsche unleashed demo online i w ciagu tygodnia gralem tylko raz z jakims hiszpanosem, pozatym serwer stoi pusty, a chetnie bym sie z kims poscigal :(. moze ktos z was bedzie chetny i sciagnie sobie to demko. demko jest na ftp://ftp.ea.com/pub/ea/demos/nfspu/nsf5onlinedemo.zip, zajmuje ok 30 MB i po sciagnieciu trzeba sie zarejstrowac w EA (oczywiscie nie trzeba podawac prawdziwych danych :lol: ). potem uaktywnic swoje konto i mozna grac. tyle ze jak powiedzialem jest malo chetnych albo nie wszyscy wiedza jak sie zarejstrowac (troszke z tym problemow).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi