Sewer Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 Juz 2gi sezon bedziemy " krecic" sie po owalach ( i nie tylko ) nascarowych. Gra jest wymagajaca , ale daje duzo satysfakcjii i przyjemnosci . Niestety by jezdzic w Nascar Racing 2002 TRZEBA!!!!! miec kierownice :( Poprzedni sezon byl na simie Nascar4 , teraz bedzie to Nascar Racing 2002. Jesli ktokolwiek czuje sie na silach rywalizowac z innymi to zapraszam serdecznie na nast . stronki: www.nascar.pl http://www.racing-forum.pulse.pdi.net/ - forum Ludzie jezdzacy w tej lidze sa naprawde wpozo a wyscigi sa emocjonujace . Odbywaja sie one mniej wiecej co 2 tyg o 22.00 - trwaja 2-3h :) Narazie jest ok 15 osob , chcielibysmy by nas bylo ok 20-25 lub wiecej . Wszelkie ppytania mozna kierowac do mnie , zarowno tu na boardzie jak i na priv lub na simforum ( tam jestem jako SEWER). Mam nadzieje ze nie potraktujecie tego jako reklame. I licze ze choc kilka osob bedzie chetnych. THX. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 Widze ze raczej nie ma tu osob ktore jezdza ( graja) w symulatory :(( Szkoda bo nie wiecie co tracicie :) Moze na zachętę dam wam linka do avikow ktore sa zrobione z replayow z naszych wyscigow: http://nascar.pl/download.php?op=viewdownload&cid=2 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 ja bym sobie pojeździł ale niestety nie mam kierownicy :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 No bez kiery to tylko mozna w arcadowki a nie simy. Ale w miare dobra kiera Modena 360 pro kosztuje ok 300 pln. Naprawde warto!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Zagadam z bracholkiem. Ma kierownice logitecha(tą żółtą od formuły) i może będzie zainteresowany. Tylko że on ma czas tylko w piątki w od 20-8. Będzie musiał nosić kierownicę do kafejki ale kto wie... Dam mu znać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Kupil bym sobie kierownice ale takiej ktora oprocz gazu i hamulca miala by jeszcze sprzeglo to nie widzialem :( A jest taka gra - Viper Racing - ktora obsluguje "analogowe" sprzeglo... tyle ze sprzetu do niej nie ma :( A i gry tez nie mam, bo i tak by mi nie poszla, moge sie poscigac w TOCA1... :) Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Nascar to jest SYMULACJA!! A nie jakastam gierka ARCADE!! Sprzeglo nie jest potrzebne zwykle. Co do kier z 3ma pedalami sa takie ale sa drogie i zwykle ten 3ci pedal nie jest potrzebny :) Teraz w wakacje serek nascar dziala , gre moge komus wrzucic na ftp ( sam nie wystawie bo jestem za proxy). Wieczorami zwykle ktos jest na serku gdyz ok 22.00 zbieramy sie na funrace'y , troche mala jest frekfencja ( wakacje) ale trzeba potrenowac bo Nascar2002 jest troche inny niz Nascar4. Naprawde zapraszam!! Dodatkowe info http://www.racing-forum.pulse.pdi.net/ :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Nascar to jest SYMULACJA!! A nie jakastam gierka ARCADE!! Sprzeglo nie jest potrzebne zwykle. Co do kier z 3ma pedalami sa takie ale sa drogie i zwykle ten 3ci pedal nie jest potrzebny :) Teraz w wakacje serek nascar dziala , gre moge komus wrzucic na ftp ( sam nie wystawie bo jestem za proxy). Wieczorami zwykle ktos jest na serku gdyz ok 22.00 zbieramy sie na funrace'y , troche mala jest frekfencja ( wakacje) ale trzeba potrenowac bo Nascar2002 jest troche inny niz Nascar4. Naprawde zapraszam!! Dodatkowe info http://www.racing-forum.pulse.pdi.net/ :) Poza tym nie myślcie, że wiele takich kierownic się pokaże... Amerykanie to naród leniwy, i jak nie ma automatu to samochód jest kijowy... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 nawet bez sprzegla ale zwykle w simach samochodowych biegi zmienia sie recznie bo automat robi to zle :) Wiec nie w tym rzecz ze to lenistwo amerykanow tylko to ze sprzeglo jest raczej niewykozystane podczas jazdy np w nascar :) W F1 znow nawet w realu sprzeglem steruje sie przyciskiem :) Niewiele gier obsluguje 3 pedalowe kiery. W zupelnosci wystarczaja 2 pedaly i kiera bez FF. KJera z FF to wiekszy wydatek ale przyjemnosc z jazdy jest cool.Ja mam bez ff ( brak $ ) ale jezdzilem na MOMO force i jest gites :) Tyle ze do scigania sie trzeba miec naprawde zaciecie. P.S : Jesli ktos z was jezdzi w F1 2002 to jest liga OFFLINE ( hotlapy) szczegoly http://f12002.psp.com.pl/index.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 ja wlasnie sciagnalem need for speed porsche unleashed demo online i w ciagu tygodnia gralem tylko raz z jakims hiszpanosem, pozatym serwer stoi pusty, a chetnie bym sie z kims poscigal :(. moze ktos z was bedzie chetny i sciagnie sobie to demko. demko jest na ftp://ftp.ea.com/pub/ea/demos/nfspu/nsf5onlinedemo.zip, zajmuje ok 30 MB i po sciagnieciu trzeba sie zarejstrowac w EA (oczywiscie nie trzeba podawac prawdziwych danych :lol: ). potem uaktywnic swoje konto i mozna grac. tyle ze jak powiedzialem jest malo chetnych albo nie wszyscy wiedza jak sie zarejstrowac (troszke z tym problemow). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Daj sobie spokoj! :) NFS jest slaby. No chyba ze lubisz takie arcadowki ? :) Serio w onlinie to nascar bije wszystko nawet Q3 i CSa .Nieraz bylem caly zlany potem podczas wyscigu , ktory trwal ponad 2.5 h . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(D)jur(on) Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 podaj tylko adres skad moge sciagnac tego Nascara. kierownice mam samochodowki lubie i bym sobie chetnie pogral. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Mozesz postawic ftp?? Ja nie moge bo jestem za proxy :( Jak masz gdzie to c8i chetnie wrzuce :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(D)jur(on) Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 cholera nie bardzo. w iny sposob nie dasz rady albo do kogos na ftp'a? moze masz kogos w poblizu :? a ile ta gra wazy :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 A masz moze jakas taka obciete - zeby za duzo nie zajmowala ? ja co prawda kierownicy nie mam, ale na joysticku jestem wycwiczony (tylko mam jakis walniety jest, bo co jakis czas ma drgawki w lewo i prawo i nie da sie wykalibrowac ;)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Mam ISO 620 mb. Inaczej moze sie cos da ale to juz pisz na maila albo na GG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(D)jur(on) Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 a nie masz jakiegos znajomego ktory by na dobe wrzucil na ftp? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Odezwę się na początku września, jak będę miał stałe. Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Znajomy moze wystawi za 2-3 dni :) W niedziele jest testowy wyscig :) www.nascar.pl Aha da sie scigac na modemie :) Choc to trooche kosztuje i laguje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Nascar juz jest ( prawie ) na ftpie. Jesli jest ktos chetny to prosze o maila tam podam namiary oraz co i jak :) sew@robi.to JAK NAJSZYBCIEJ bo to nie moze dlugo tam lezec :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Jesli mozna prosic o link do tego serwera... :) Pograc nie pogram chyba ze pojdzie na Rage 128 ;) ale sciagnac chetnie sciagne... Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nogal Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 mój brat pewno się w tym ściga ... mi nie chce się kier. kupować - jakoś nie zbiera mi się na kolejny wydatek :D No ale moze kiedyś spróbuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...