Skocz do zawartości
samhain

Zaproszenie na 2 ogolnopolski zjazd o/c & moders

Rekomendowane odpowiedzi

ja mam kupe fotek ze skladania wodneg poza swoimi fotkami, bo mi baterie zdechly jak byla moja kolej. poza tym mam filmy ze skladania WC przez pierwsze 2 osoby. nie wiem czemu ten kto je krecil nie nakrecil i mi :/

w nocy bede uplowadowal pliki na swojego serwa i potem zobacze jaka bedzie ich dystrybucja ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sory Darcon za brak fotek ale zajęty byłem instuowaniem ciebie jak zajac II-ie miejsce w tym konkursie :D Zlocik udany na maxa, zwłaszcza że udało się nie wyjechać z pustymi rękoma ( lub jak kto woli ręcami :P ) Wielkie thx dla ekipy Overcooled oraz dla organizatorów. Czekam na nastepny zlot i tym razem wygram ten pieprz..y konkurs na obudowę k...a!!! Pozdro for all.

Ps: A najlepsze był oczekiwanie na transport w niedziele. Dwie godziny łojenia bronów z papierowych torebek :) na skwerku obok Wielkiego Młyna. Ech czasami dobrze poczuć sie tak jak 10 lat temu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ty większych problemow nie masz ? :]

Oj mam niestety .... no ale to nie jest topic w którym będziemy skupiać sie na moich problemach :wink: Po prostu spytałem się czy policja nie przyczepiła sie o maszyny. Do mnie się przyczepili jak wracałem od kumpla z maszyną pod pachą i zaczeli męczyć "skąd to mam" etc. Musiałem im pokazać fakture za kompa że to mój :lol:

Ps. Przynajmniej podrzucili mnie na chate :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niebądzcie swinie i dajcie jakies foty / filmiki ze zjazdu? ; ) [ linki ]

beda juz sie pisza, na razie na oc-serwis jest relacja... niedlugo bedzie oficjalna relacja... juz polowa napisana... bedzie miala okolo 500 fotek wybranych z 2500!!! i kilka filmikow... be patient!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masz i don't cry ;]] Fotki są w dużej części osobiste no i bez cenzury - of korz :D

http://www.mod4.us/ogr/II_zlot_OC&MODERS.zip

Plik ma 40 mb i fotki są 800x600.

Ściągać!

ale miałęm brecht z was tylko OGR jakiś spokojny był :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masz i don't cry ;]] Fotki są w dużej części osobiste no i bez cenzury - of korz :D

http://www.mod4.us/ogr/II_zlot_OC&MODERS.zip

Plik ma 40 mb i fotki są 800x600.

Ściągać!

No "impreza" w pociągu ROX :D Ehhh stare czasy.... Muszę gdzieś wyciągnąć znajomych pociągiem :lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe jak tak dalej pójdzie to uzbieram całą płytke  :wink:

uzbierasz cala plytke, ale DVD, bo fot bylo ponad 4GB :]

8O 8O

Te zdjęcie które udostępniłeś w fajnej rozdzielczości są . Zwłaszcza fotki bloków WC :wink: Zawsze można przy takiej rozdzielczości skopiować jakiś wzór :wink:

Ps. Ile dałeś za tego KODAKA CX4310 DIGITAL ??? Te fotki bloków to w macro były zobione ??

Pozdrawiam i dajcie więcej linków do fotek :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bloczki chyba byly robione z makro (nei pamietam szczerze, ale bylo blisko i sa ostrw wiec wnioskuje, ze bylo makro :) ) kodak kosztowal 600pln a zdjecia w 2000*1500 sa w sredniej jakosci, sie jeszcze karty nei dorobilem a 16mb to troche malo jak sie tlucze i tlucze te fotki :(

bloczki to uriel 2 i jego kopia wykonana przez usera.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi