sebasw Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 czy ktos wie kiedy beda catalysty 4.0 i co planuja w nich zrobic ? czy to bedzie kicha jak 3.8 i 3.9 ? czy tez wreszcie sie zrehabilituja ? ps. mialy byc na poczatku grudnia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 ps. mialy byc na poczatku grudnia.skąd to wiesz?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shake Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 czy ktos wie kiedy beda catalysty 4.0 i co planuja w nich zrobic ? czy to bedzie kicha jak 3.8 i 3.9 ? czy tez wreszcie sie zrehabilituja ? ps. mialy byc na poczatku grudnia. Nic takiego miejsca mieć nie miało. Nie wiem czemu bajki ludziom tutaj piszesz. Na dniach ma wyjść 3.10. I jakbyś nie zauważył tego jeszcze to ATI numeruje swoje Catalysty wg zasady X.YY - gdzie X to rok, a YY to kolejna wersja sterowników. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 bajki to moze Ty lubisz pisac, ja nie mam w zwyczaju. Mialem na mysli nastepce 3.9, wiec napisalem 4.0, bo wydawalo mi sie, ze tak sie beda nazywac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 Cat 3.10 juz w zasadzie sa bo to wlasciwie Cat 3.9 + Patch CoD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 w sumie to najbardziej nie moge sie doczekac omeg opartych na nowych catalystach. jestem ciekawy, czy beda szybsze od tych na cat. 3.7 i conajmniej tak samo stabilne i nie konfliktowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 Cat 3.10 juz w zasadzie sa bo to wlasciwie Cat 3.9 + Patch CoDA sa Omegi zrobione na Catalystach 3.9 + CoD :?: :idea: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 te najnowsze omegi, z literka C na koncu to nie sa wlasnie te ktorych szukasz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 te najnowsze omegi, z literka C na koncu to nie sa wlasnie te ktorych szukasz ?Ich wlasnie uzywam(-lem) ale w CoD zwis za zwisem - predzej 3 pozniej :? Po zainstalowaniu Catalystow 3.9 + CoD Fix wszystko oki, ale przyzwyczailem sie do Omega Drivers'ow :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shake Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 bajki to moze Ty lubisz pisac, ja nie mam w zwyczaju. Mialem na mysli nastepce 3.9, wiec napisalem 4.0, bo wydawalo mi sie, ze tak sie beda nazywac. To źle Ci się wydawało, następnym razem sprawdź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwmad Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Z kad moge ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> Patch CoD ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Z kad moge ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> Patch CoD ?moze ze strony producenta ?? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwmad Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 jakos nie moge znalezc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Co do Catalystów 4.0 to raczej po nowym roku wyjdą. Dlaczego :?: Bo Catalsyty 2.x były w 2002 roku, 3.x wprowadzono na początku tego roku (2003) więc wątpie czy w przeciagu 2tyg wypuszczą cat 4.x :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shake Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 jakos nie moge znalezc No tak, wejść na google'a, przejść do zaawansowanego wyszukiwania, wpisać ATI Catalyst Hotfix CoD i by szukał wyłącznie w domenie ati.com to już ponad Twoje siły ;-> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwmad Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 dzieki na moje siely :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stalin90 Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Jakie są najnowsze Omegi do NVIDIA ?? Sorry że nie w odpowiednim temacie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 Jakie są najnowsze Omegi do NVIDIA ?? Sorry że nie w odpowiednim temacie.Czek yt aut rajt hijer or hijer :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 Więc jakie są najlepsze catale dla radków 9100?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daar Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 Z kad moge ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> Patch CoD ? http://search.ati.com/nasearch.asp?Query=c...go.x=14&go.y=13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 czy ktos wie kiedy beda catalysty 4.0 i co planuja w nich zrobic ? czy to bedzie kicha jak 3.8 i 3.9 ? czy tez wreszcie sie zrehabilituja ? ps. mialy byc na poczatku grudnia. niby dlaczego maja byc "kicha" ? Ja nie mam problemow z tymi sterownikami. Do tej pory kazda gra chodzi mi jak nalezy :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andycole Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 a moze podacie jakies stronki? Nie musza byc oficjalne :) Bo na benchmarku nie ma :? dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 Andycole, ja tez lubie to mleko MU, dobre jest... takie gorskie... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 Andycole, ja tez lubie to mleko MU, dobre jest... takie gorskie... :P :x Nie rob O/T burdelu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 OK, ok. Ja do tej pory nie zanotowalem zadnych problemow z ŻADNĄ gierą. Przewinęły mi sie catale 3.2, 3.4, 3.5, 3.7, 3.8, 3.9. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 Więc jakie są najlepsze catale dla radków 9100??Na R8500 najlepszy wynik w marku 01 mam na catalch 3.2, ogolnie dla mnie najlepsze stery. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 w sumie to najbardziej nie moge sie doczekac omeg opartych na nowych catalystach. jestem ciekawy, czy beda szybsze od tych na cat. 3.7 i conajmniej tak samo stabilne i nie konfliktowe. Popieram :!: 3.7 najlepsze. A ten patch aktualizuje stery, czy tylko CoD :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...