motofan Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 Ja ze swojej strony polecam IE 4.0 z allegro wersja OEM.Bardzo udana mysz.Kupuj coś z Microsoftu lub Logitecha.Nic innego nie bierz pod uwagę bo nie warto... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3Sj4sH Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 Hej, Co byście mi polecili do hmm grania / ogólnie ;] / ... Gram prawie we wszystko, skończyłem z Diablo2 po 4 latach, teraz zacząłem grać w CS`a, painkillera itp. Jak wyjdzie coś nowego to w to też gram, np. BiA, Cold Fear itd. Myślałem nad IE 4.0, MX518 i Razer Diamondback i do tego jakaś podkładka, może QcK+ / specjalnie robię biurko na zamówienie z szerokim blatem na dużą podkładkę :) /. Dzięki z góry, pozdrawiam ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Witam, musze sie poradzic! A mianowicie ma problem :? poniewaz jak gram w gre (Call of Duty) myszka mi przeskakuje :| to znaczy przesuwam kursore, a ona wraca o 2-5 mm spowrotem :| mam myszke optyczna, ma z 3 lata :P pewnie nadaje sie do wyrzucenia, i czeka mnie kupno nowej, moge kupic za maks. 70 zl sa jakies fajne, najlepeij to ligitecha, thx :wink: 1476190[/snapback] Akceleracja wsteczna :) Jak coś mogę Ci sprzedać mychę na której grałem 3miechy dopóki nie kupiłem MX510, nie miałem żadnych problemów!! Logitech BT58 BLack, 800dpi, nie ma akceleracji wstecznej :) Za 35zł mogę sprzedać, nowa bodajże 60zł :) W tej cenie raczej nie ma za dużego wyboru, ale tak jak napisałeś, bierz coś od Logi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 To która jest teraz najlepsza: Razer Diamondback czy Logitech MX518 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 a ja jednak sie skusze na logitecha mx 510 :wink: macie moze jakies namiary, ay kupic nowa, ale tanio :wink:? dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 To która jest teraz najlepsza: Razer Diamondback czy Logitech MX518 1476998[/snapback] Co jest lepsze AMD czy Intel? :-| Chyba oczywiste, ze kazda z nich ma swoich zwolennikow... Jesli chodzi o te myszki, to propononuje dobierac tak aby pasowala do ksztaltu Twojej dloni. Wtedy sie dowiesz ktora najlepsza. Bo roznicy w parametrach tech. nie zauwazysz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Co jest lepsze AMD czy Intel? :-| Chyba oczywiste, ze kazda z nich ma swoich zwolennikow... Jesli chodzi o te myszki, to propononuje dobierac tak aby pasowala do ksztaltu Twojej dloni. Wtedy sie dowiesz ktora najlepsza. Bo roznicy w parametrach tech. nie zauwazysz. 1477335[/snapback] Tak jak mówi "kwiatek" :) Ja wziołem MX510, kumpel Diamonda... Obaj jesteśmy zadowoleni i za nic byśmy się nie zamienili... Ja miałem ten komfort że mogłem pójść i oboma się u znajomych pobawić, lepiej leżał MX510, więc wziołem jego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Tak jak mówi "kwiatek" :) Ja wziołem MX510, kumpel Diamonda... Obaj jesteśmy zadowoleni i za nic byśmy się nie zamienili... Ja miałem ten komfort że mogłem pójść i oboma się u znajomych pobawić, lepiej leżał MX510, więc wziołem jego :) 1477484[/snapback] :blink: a mi odpowiecie? skad najlepeij kupic mx 510 :huh: <_< ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PgX Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 (edytowane) A jakie macie podkładki? Ja musze wybrać sobie jakąś do Diamondbacka i nie wiem jaką... DKT Qpada czy może S&S bo z tego co wiem to Qpad się szybko wyciera jak z S&S i DKT to nie wiem... a może polecicie mi jakieś inne które wytrzymają jakiś czas i nie będą sie wycierać a będą miały dobry poślizg i będzie się dobrze aimowało :) Edytowane 12 Sierpnia 2005 przez PgX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3Sj4sH Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Hej, Co byście mi polecili do hmm grania / ogólnie ;] / ... Gram prawie we wszystko, skończyłem z Diablo2 po 4 latach, teraz zacząłem grać w CS`a, painkillera itp. Jak wyjdzie coś nowego to w to też gram, np. BiA, Cold Fear itd. Myślałem nad IE 4.0, MX518 i Razer Diamondback i do tego jakaś podkładka, może QcK+ / specjalnie robię biurko na zamówienie z szerokim blatem na dużą podkładkę :) /. Dzięki z góry, pozdrawiam ! 1476812[/snapback] Pomocy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 No ja jutro własnie podążam po mx518 ;> 200zł pojdzie, ale nazekać na zalanego a4techa nie będę [; Narazie towarzyszczyć jej będzie szmacianka zwyłka, potem qck zwyłke, siana nie mam, cudów podkładek mi nie potrzeba :) Jak chcesz mesjah to opisze wrażenia, ale takich napewno jest tu wiele. Razerów nie badałem, tego mx-a u kumpla owszem, elegancko, ale przyzwyczaić się trzeba, na 1600dpi nie mogłem trafić w nic :D Odpowiedni sens sie dobierze, weekendozor sie pogra i bedzie si [; A ja tez takie małe pytanko, jaka roznica miedzy qck a + ? Rozmiar napewno, ale + i tak mi sie nie zmiesci? Chyba tylko to? Podobno mniej sie sciera, ale czy ja wiem? No to jutro zaczynam [; Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3Sj4sH Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Hej, Emilooos opisz wrażenia jak możęsz :) Co do qcyka to różni się tylko rozmiarem, niczym innym :) Ja myślę, że jednak też skuszę się na tego Logitecha MX518 + Logitecha UltraX flat / polecacie do grania ? /, razer za mały będzie dla mnie ... mam dość duża rękę :) Szkoda tylko loga, które się ściera... Cóż, tak już jest :D Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 A jakie macie podkładki? Ja musze wybrać sobie jakąś do Diamondbacka i nie wiem jaką... DTK Qpada czy może S&S bo z tego co wiem to Qpad się szybko wyciera jak z S&S i DTK to nie wiem... a może polecicie mi jakieś inne które wytrzymają jakiś czas i nie będą sie wycierać a będą miały dobry poślizg i będzie się dobrze aimowało :) 1477807[/snapback] DKT Mialem do czynienia z każdym rodzajem powierzchni; Steelpadem 3S, Everglide Ricochet FuncKiller, Steelpad Qck i poslizg na DKT jest dla mnie najbardziej odpowiedni: nie za duży (3S) i nie za mały (Qck). Plastiku wogole nie polecam - ściera się i pozniej są problemy z celowaniem, w dodatku niezbyt komfortowy dla dłoni - mialem obtarcia w okolicach nadgarstka O_O Natomiast DKT jak to szmatka jest komfortowa i nie powoduje tego typu niedogodności, pewnie po jakimś czasie się zetrze, ale jest na tyle tania, że nie jest to jakas wielka wada. (swojego destrukta mam 1,5 miecha i narazie brak śladów zużycia) Kolejnym plusem jest wielkość - żaden szklany, aluminiowy czy plastikowy pad nie oferuje takiej przestrzeni (lowsens2win:D) mak777 'miszczu' - moze bys sie odniósł do pytania z poprzedniej strony bo jestem wielce ciekaw dlaczego tak ganiasz myszki MS? :s Poozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 mak777 ty wiesz co to jest negatywna akceleracja? chyba nie... negatywna akceleracja a h*jowy sensor to sa 2 rozne rzeczy. i nie mow mi tu ze jakis nedzny logitech nie ma akceleracji wstecznej skoro nawet mx500 ma... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 mak777 'miszczu' - moze bys sie odniósł do pytania z poprzedniej strony bo jestem wielce ciekaw dlaczego tak ganiasz myszki MS? :s Poozdro. 1478441[/snapback] Pff... Już piszę, po pierwsze na początek dane serwisowe ze zwrotów na gwarancje... MS - 4% Razer - 0.5% Logitech - 0.5% Teraz druga rzecz, czujnik w MS, nawet w IE4 jest z nim coś nie tak, są problemy przy graniu na dużych sensach... Jestem jedną z niewielu osób w polsce jak i w europie grających na jakimś tam poziomie na sensie 20... I przy takim sensie najmniejsza wada optyki jest wyczuwalna... Tutaj minimalny ruch i mam 360... W tym momencie przy zajściu procesu akceleracji wstecznej mam bonusa w postaci odskoczenia (przeważnie w pionie) kursora, a co za tym idzie: GAME OVER... :/ Pozatym w IE lubi psuć się LPM... Nie jest to rutyną, ale jest to dość uciążliwy problem wytykany na wielu forach... Pozatym jest totalnie nie wygodny (w porównaniu z MXami czy choćby RAzerem), tak tak wiem, wygoda kwestią gustu, z tym że bez przesady... Ale fakt faktem, co do wyprofilowania to moje zdanie (poparte oczywiście setkami opni z zagranicznych forów...). pozdro... mak777 ty wiesz co to jest negatywna akceleracja? chyba nie... negatywna akceleracja a h*jowy sensor to sa 2 rozne rzeczy. i nie mow mi tu ze jakis nedzny logitech nie ma akceleracji wstecznej skoro nawet mx500 ma... 1478537[/snapback] Skoro jesteś taki mastah to dlaczego piszesz głupoty? Akceleracja wsteczna nie jest spowodowana sensorem tylko chipem go obsługującym... (i ja nic takiego nie pisałem że to przez sensor...) Są to przekłamania w obróbce podanego "zdjęcia"... Fakt, sensor może mieć na to wpływ, ale raczej w śladowym stopniu... P.S. Co do mojego starego logi, nie zauważyłeś że dałem tam kupę uśmieszków?? Idź się napij, strzel sobie drinka czy coś... Bo widać trochę Cię ponoszą nerwy... Wiem że chcesz zabłysnąć i wogóle, ale przynajmiej czymś to poprzyj... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rhezuz Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 witam mam logitecha mx 500 i : wie ktoś jak zmienić czas dubel click (próg czasu dwukrotnego klikniencia odczyt everest) ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ktury wynosi 500 ms (milisekund) ???, tyle pokazuje bo przy graniu w q3 to za duza przerwa w czasie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 Witam!! pisalem wczesniej, skad kupic myszke, lecz zadnej odpowiedzi :? ale ok, teraz mam dylemat kupic mx 500 czy mx 510, mx 510 jest drozsza o 50-70 zeta, a rozni sie tylko tym, ze ma kolor? :wink: wole zapalcic te 50 mniej, a myszka taka sama, w dupce mam kolor ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 (edytowane) Pff... Już piszę, po pierwsze na początek dane serwisowe ze zwrotów na gwarancje... MS - 4% Razer - 0.5% Logitech - 0.5% Teraz druga rzecz, czujnik w MS, nawet w IE4 jest z nim coś nie tak, są problemy przy graniu na dużych sensach... Jestem jedną z niewielu osób w polsce jak i w europie grających na jakimś tam poziomie na sensie 20... I przy takim sensie najmniejsza wada optyki jest wyczuwalna... Tutaj minimalny ruch i mam 360... W tym momencie przy zajściu procesu akceleracji wstecznej mam bonusa w postaci odskoczenia (przeważnie w pionie) kursora, a co za tym idzie: GAME OVER... :/ Pozatym w IE lubi psuć się LPM... Nie jest to rutyną, ale jest to dość uciążliwy problem wytykany na wielu forach... Pozatym jest totalnie nie wygodny (w porównaniu z MXami czy choćby RAzerem), tak tak wiem, wygoda kwestią gustu, z tym że bez przesady... Ale fakt faktem, co do wyprofilowania to moje zdanie (poparte oczywiście setkami opni z zagranicznych forów...). Sens 20 - umówmy się, 1/100 gra na takim sensie (albo i mniej?) bo jest totalnie aimlees'owy O_O. Ale jesli to prawda co mowisz to dla tej jednej ze 100 osób IE sie może nie nadawać. LPM - wada tylko IE 4.0, zresztą kłopoty z przyciskiem wystepują tez w Razerach. Kształt - SETKI OPINI z ZAGRANICZNYCH FORÓW? n1, zgodnie z twoją skalą muszę napisać ze są 'miliony' ktorym ten kształt pasuje najbardziej spośród kształtow wszystkich myszek! Ale to kwestia własnych preferencji. Edytowane 3 Czerwca 2005 przez TwiN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 Sens 20 - umówmy się, 1/100 gra na takim sensie (albo i mniej?) bo jest totalnie aimlees'owy O_O. Ale jesli to prawda co mowisz to dla tej jednej ze 100 osób IE sie może nie nadawać. Aimlees'owy powiadasz :lol: Moze dla Ciebie jesli grasz pol godziny, i jestes nieprzyzwyczajony. Akurat sporo grywalem swego czasu z makiem i wcale nie sadze, zeby bylo cos nie tak z jego aim'em, wrecz jest b. dobry. nawet jesli nie odpowiada 1/100 to sadze, ze jest to problem. Ksztalt? No to juz kwestia gustu. Polozylem lapke na MS, nie pasowala, a jak polozylem na Logi to stwierdzilem ze moja reka na neij lezy jakbym od zawsze uzywal tej myszki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 No u mnie dokładnie na odwrót,a łapę mam sporą :).Logitech mi wybitnie nie pasował,natomiast IE 4.0 super,jakbym od zawsze jej używał.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 Witam!! pisalem wczesniej, skad kupic myszke, lecz zadnej odpowiedzi :? ale ok, teraz mam dylemat kupic mx 500 czy mx 510, mx 510 jest drozsza o 50-70 zeta, a rozni sie tylko tym, ze ma kolor? :wink: wole zapalcic te 50 mniej, a myszka taka sama, w dupce mam kolor ;] 1478746[/snapback] Sorka przeoczyłem :) Hehe, niezłe bajki z różnicom koloru :P Różnią się sensorem, szerokością i szybkością przesyłania danych itd... Zresztą wszystko masz na powyższym zdjęciu :) A kupić można tu: 1479179[/snapback] No tak jak pisałem, to już kwestia gustu... :) Wiadomo, wygoda ponad wszystko :) Sens 20 - umówmy się, 1/100 gra na takim sensie (albo i mniej?) bo jest totalnie aimlees'owy O_O. Ale jesli to prawda co mowisz to dla tej jednej ze 100 osób IE sie może nie nadawać. Aimlessowy? A grałeś kiedyś ze mną? ;) Nie wydaje mi się żebym miał większe problemy z celowaniem ;) Ale to temat na inną książkę... Wolisz IE bierz IE, ja wolę MXa, kto inny woli Diamonda a jeszcze inni jadą na SWOPach :) I tak żadna mycha nigdy nie dorówna Boomslangowi od Razera :) Ahh te godziny spędzone przy Quake 3 z Boomslangiem :D Poprostu poezja... Niestety zajechałem go :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 no i wsiadłem na mx518 : > Pierwsze odczucia? Miło [; Narazie nic więcej nie powiem, robie formata i zabieram sie za css, wtedy więcej [; na 1600dpi ledwo trafiam ;] Jeszcze tylko jakaś fajna podkładeczka i pełnia szcześcia, pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 tak neg akceleracja jes spowodowana chipsetem w myszce. ale jej objawy to spowolnienie ruchu delikatne a nie gubienie sygnalu bo to jest wina *ujowego sensora. jak chcesz sobie sprawdzic czy masz neg akceleracje to przsun sobie myszka powoli z jednego konca pada na drugi i zobacz ile lixeil przejchales, a potem w 2 strone najszybciej jak umiesz jezeli nie bedize w tym samym miejscu ale ruch byl plynny i w tym samym kierunku to wlasnie wina neg akceleracji, jak ci kursor zacznie skakac i sie teleportowac to jest nedzny sensor. mx500-518 sie niczym nie roznia wlasciwie, nie wydaje mi sie zeby ktokolwiek z was byl w stanie dostrzec roznice miedzy 400 a 1600 dpi po juz 400 to jest az za dokladnie. wiec skoro zwykla 500 ma ten sam ksztalt i przy 400dpi doskonale odczytuje ruchy to po co przeplacac? zeby byc trendy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 mx500-518 sie niczym nie roznia wlasciwie, nie wydaje mi sie zeby ktokolwiek z was byl w stanie dostrzec roznice miedzy 400 a 1600 dpi po juz 400 to jest az za dokladnie. wiec skoro zwykla 500 ma ten sam ksztalt i przy 400dpi doskonale odczytuje ruchy to po co przeplacac? zeby byc trendy? 1479814[/snapback] Mylisz się i to bardzo... Różnią się i nawet zwykły że tak powiem "leszcz" odczuje różnicy... Jeśli Ty nie czujesz różnicy między 800 a 1600 to gratuluje że wogóle wypowiadasz się o myszkach... A tymbardziej jak to napisałeś między 400 a 1600... Aczkolwiek sensu zmiany np. mx510 na mx518 też nie widzę... Lecz gdy się kupuję nową myszkę te 30zł nie robi różnicy... A lepiej mieć "porządniejszą"... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 No dokładnie... Miałem możliwość kupna tylko w shopie, mx510 ~170zł, mx518 ~200zł, wybór chyba jasny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 zastanawialem sie -> MX 500 , lecz czy ona nie jest za tania :blink: ? w sklepach internetowych kosztuje ponad 200, to dlaczego kosztuje wiecej mx 500, od mx 510 :huh: ? przeciez mx 510 jest lepsza.... sam juz nie wiem... kupowac ta z allegro? czy kupic mx 510? kupie z allegro, bo w sklepach internetowych za droga przesylka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 Troszke trudno zrozumiec Twojego posta! Zamieszales. IMHO nie jest za tania. Przeciez nalezy pamietac, ze sa juz 2 nowsze modele od niej, wiec chyba oczywiste, ze cena spadnie. Co Ci kosztuje ponad 200zl? Chyba tylko mx518, o ktorej w tym poscie nie wspomniales. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 Mam pytanko,którą podkładkę z tych brać pod IE 4.0? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=52460521 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=53162733 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=53487935 i czy opłaca się brać do podkładki http://www.allegro.pl/show_item.php?item=52693483 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 to ja podobnie [; co pod mx518 ? Nie wielu jest jescze chyba jej posiadaczy na forum, ale maku uzywa mx510 + podkladka? No wlasnie nie zapytałem Cie nigdy [; Czy zwykly kucyk da radę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 a co do podkladek, czy taka -> LINK , jest dobra do mx 510? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...