nomad Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 Koles jest przytrzymywany w stajni (STABLES) i na mapie jest oznaczony (!)-zoltym. Przy stajniach uwazaj na snajpera, konie i chlopca stajennego. powodzenia nomad Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi32 Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 dzięki,juz sobie poradziłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T.Mc Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 teraz ja :D mam problem z przejsciem pewnej misji juz nie pamietam ktora to z koleji ale jestem w chinach czy japoni(poraz kolejny) mam walizke ze snajperka samochod podjezdza pod resteuracje i ida goscie na gore latwie wszystkich jak zawsze ide zabijam 2 kolesi w resteuracji ale musze jeszcze puknac jednego i medalion jakis zdobyc tylko nie wiem gdzie to wszystko jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T.Mc Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 juz z amuletem sobie poradzilem, tylko mam problem w tej misji z 2 zadaniem Negotiators Body :( o co biega ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 Ta misja jest w Hong Kongu czyli niby Chiny :P medalion trzeba podrzucić na stół w restauracji a ciało negocjatora ukryć w jednym z kanałów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T.Mc Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 no juz dalem rade ale sie wkurzylem ja tu sie wciagam w gre na dobre(jak w MP2) a tu koniec gry hehhe :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 Tak gra za któtka, i jeszcze to zakończenie :? jakby czegoś brakowało :P tak aby postawić kropkę nad i. BTW. czy komuś udało się zrobić ostatnią misję na poziomnie silent asasin? i dlaczego nie mogę odjechać ambulansem, który oznaczony jest jako exit? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_zb Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 zainstalowałem patcha, ale jak włączam gre pokazuje mi się komunikat: "Conflict with disc elumator software detected. See www.securom.com/emulation for more details" Odwiedziłem tą stronkę i zrobiłem tak jak tam kazali. Kliknąłem prawym w skrót - zrobiłem "Launch Analysis", po chwili znowu komunikat :"Conflict with disc elumator software detected. See www.securom.com/emulation for more details", a potem komunikat o sukcesie w utworzeniu jakiegoś pliczku na C:. Natym się zatrzymałem, gra nadal nie działa... Co mam robić ??? POMOCY ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 zainstalowałem patcha, ale jak włączam gre pokazuje mi się komunikat: "Conflict with disc elumator software detected. See www.securom.com/emulation for more details" Odwiedziłem tą stronkę i zrobiłem tak jak tam kazali. Kliknąłem prawym w skrót - zrobiłem "Launch Analysis", po chwili znowu komunikat :"Conflict with disc elumator software detected. See www.securom.com/emulation for more details", a potem komunikat o sukcesie w utworzeniu jakiegoś pliczku na C:. Natym się zatrzymałem, gra nadal nie działa... Co mam robić ??? POMOCY ??? eeech... te "orginały" [wypal 2 płytę w alcoholu120% [najnowshym]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmit Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 Kup Orginał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_zb Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 już sobie poradziłem... wystarczyło "zaprzyjaźnioną" stronę odwiedzić :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 Jakos zagralem... i nie bardzo mi sie podoba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4VeN_pl Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 Witam Sorki, ze może nie bardzo na temat, ale pytanie mam , co do wymagań tej giery.Brat mnie o nią molestuje, a ja nie wiem, czy na jego cfg to pójdzie. Komp brata: XP 1800+ palomino :( 256MB DDR GF4MX 440 Z góry thx :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_zb Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 Witam Sorki, ze może nie bardzo na temat, ale pytanie mam , co do wymagań tej giery.Brat mnie o nią molestuje, a ja nie wiem, czy na jego cfg to pójdzie. Komp brata: XP 1800+ palomino :( 256MB DDR GF4MX 440 Z góry thx :) mam identyczny zestaw... na full detalach, 1024x768 troszke w pewnych miejscach przycinało, ale jak zmiejszyłem troche te wszystkie graficzne duperele to chodzi jak żyleta :D jednym słowem: MUSI PUJŚĆ !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 Na tym zestawie pojdzie na bank. Najslabszy element to grafa, ale i tak nie jest ostatnia. Z reszta wydaje mi sie, ze wszyskie czesci gry sie zbytnio od siebie nie roznia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 A wie ktoś jak przejść w misje gdzieś w Chinach...dostaje snajpere...ide na góre do budynku ...załatwiam 2 typów i gdy biore snajpere to obraz przez lupe od snajpery jest niewyraźny i nic nie widze ...i jak mam trafić typa ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tayler Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 jestem w 4tej misji ale jak do teraz nie zauwazylem aby mozna bylo sobie zmieniac bron przed misja . czy jest to normalka czy poprostu wersje beta tak maja ? a moze dopeiro pozniej bede mogl zmieniac bronie bo jak nie to poco wogole jest dostaje po wykonanej misji jako silent assasin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 Broń mozna zmieniać po ukończeniu wszystkich misji, wtedy uzyskujemy możliwość wykonanywania dowolnej i wybieramy przed nią broń. Zresztą broni jest za dużo, mnie wystarcza 99% garota :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fllanker Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 witam wie ktos gdzie znajduje sie kurde ta figurka w planszy w ktorej tzreba zabic kolesia ze swietlnym mieczem zupelnie jak w star wars :] zwala sie jakos JADE FIGURINE cczy cos takiego jakis smok bo mnie juz telepie niby miala byc w bastement(w podziemiach) w sejfie ale jej tam nie ma tylko wlancza sie alarm hmmm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 witam wie ktos gdzie znajduje sie kurde ta figurka w planszy w ktorej tzreba zabic kolesia ze swietlnym mieczem zupelnie jak w star wars :] zwala sie jakos JADE FIGURINE cczy cos takiego jakis smok bo mnie juz telepie niby miala byc w bastement(w podziemiach) w sejfie ale jej tam nie ma tylko wlancza sie alarm hmmm W piwnicy niema figurki, znajduje sie za to tam porwany agent CIA, gdy go uwolnisz zdradzi ci gdzie znajduje sie sejf z figurka. A jezeli ci sie nie chce szukac to gdy zaczynasz misje po prawej na zew. budynku masz drabine, wdrapujesz sie, wchodzisz do pierwszych drzwi i tam bedzie znajdowal sie sejf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fllanker Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 hm no nie bardzo zakladajac ze to ta drabinka o ktora ci chodzi to faktycznie jest sejf ale nie ma w nim figurki a w planszy sa tylko dwie drabinki druga jest w domku z tym kolesiem co ma swietlny miecz juz znalalem trzy sejfy i w zadnym nie ma figurki ,chyba mnie szlak trafi :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 Uwolnij agenta on wyjawi gdzie jest figurka :P Jest w piwnicy (basment), po uwolnieniiu agenta będzie zeznaczona wykrzyknikiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 Moge cie zapewnic ze napewno jezeli uwolnisz agenta figurka sie tam znajduje, sam ja dwa dni temu wykradalem z tamtego miejsca :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 a jak zdobyliscie kombinacje... tzn ja spotkalem panienke ktora mowi ze mi da kod do sejfu jezeli ja uratuje, to ja z nia pryskam, pomoglem jej przeskoczyc na 2 balkon poczym nakoncu straznicy domnie pruja. jak jej pmuc? pomocy :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 kod do sejfu posiada gosciu z mieczem lub jego ochroniaz, wiec wystarczy ich killim :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 no tak a co z biedna porwana niewiasta? niemozna myslec tylko o sobie :> no coz nieda sie (a przynajmniej ja nieznalazlem sposobu) by uratowac panienke bez rozwalania ochrony-2 w burdelu i 2 w magazynie. wlasnie przeszedlem gre, szkoda ze H3 to takie polaczenie jedynki i dwujki. ale gra ogolnie mi sie podobala, bardzo ladna rafika (choc oczywiscie umywa sie do Far Cry'a ale to niema znaczenia) no i wreszcie chcialo mi sie przejsc ta gre w miare po cichu bo np dwujke przeszedlem rozwalajac wszystko co sie rusza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 Ta gra jest niedorobiona czy mi sie wydaje ?? Czesto gesto "Your cover has been blown" mam zupelnie bez powodu. Przyklad: 2 misja. Zaraz jak dojde do zwolk dziewczyny (a ide tam odrazu na poczatku) straz szyka jakiegos podejzanego lysego (z kad wiedza ze ja jestem lysy ??) Trudno.. przebieram sie za jakiegos klienta burdelu (ci w maskach - wiec lysiny nie widac) Zwloki elegantsko uktylem wiec powinno byc ok... ale i tak nie jest. Trodno.. ale za to najbardziej sie wkurzylem jak sie przebralem za kelnera i ..... gowno.. na poczatku straznicy nie reaguja, ale po chwili (z nowu od niczego) rozpoznaja... Ja cos zle robie czy ta giera taka jakas. Ale ogolnie gierka mi sie podoba, grafa nie jest zla (i chodzi elegantsko) a ta 2 misja mnie rozwalila (czegolnie te zwloki dziewczynki i koń - odrazu se pod napieciem przypomnialo) zobaczymy co bedzie dalej... ale jest good. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 Teraz to juz przegiecie. dalej 2 micja - kombinuje sobie gdzies na uboczu jak by tu cos do tego kurczaka wcisnac, a tu nagle informacja - you cover... iiii... objective updated (!!) Mtsle sobie cojest grane... patrze pod B i sie okazala ze w mniedzy czasie zginol 2 targer (ten chydszy) Jak ?? Gdzie ?? Kto go zabil ??... nie wnikam... a sie pkalazlo ze akutat bylem wyedy krok od wyjscia... misja sie sama przeszla :| Trudno.. zagram jecsze raz... Ale LOL niezly. I po co sie za kelnera przebiera bo jescze nie rozkminilem - zaby zobic grubasa czy adwokata ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 Trudno.. przebieram sie za jakiegos klienta burdelu (ci w maskach - wiec lysiny nie widac) Zwloki elegantsko uktylem wiec powinno byc ok... ale i tak nie jest.Aby wejsc do drugiej czesci kompleksu jako gosc nalezy posiadac zaproszenie, bez niego straznicy odrazu cie gonia, a co do problemu z przebraniem sie za kelnera to niemam pojecia, ja nie biegalem nie przechodzilem w poblizu straznikow i bylo dobrze :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 akurat niemialem z tym problemu co burro choc oczywiscie co wersja gry to obyczaj. tak zdecydowanie 2 misja wywarla namnie najwieksze wrazenie. co do grafiki to od koncoki postanowilem wlaczyc wszystkie opcje na max (chocby cienie zawsze wylanczam) i powiem ze grafika mnie rozlozyla, nie ze najlepsza jaka widzialem ale ze sie duzo zmienilo gdy wlaczylem kompresje, cienie i post filter zwlaszcza ten post filter dodaje klimat tej grze (zwiazane zreszta jest to z fabula) inna sprawa (ktos juz gdzies o tym pisal) ze po wlaczeniu post filtra gra chodzi wolniej o 200-300%. choc dalo sie grac na moim A2000 i gf4 4200... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...