Kaeres Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 No sorry ale jezeli ktos po 5 latach od premiery trzepie neta i ma nadzieje nie spotkac spoilera to jest chyba glupi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Z doświadczenia wiem że na świecie są ludzie którzy nawet nie wiedzieli co to za gra ;] A po informacji o 2 części nagle się obudzili. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Ja mowie o takich ludziach, ktorzy lażą po necie i czytaja na temat takiej gry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody mazi Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 No to teraz nie pozostaje nic innego jak czekac na oficjalna date premiery i zbierac kase na gre:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Ja tam wolałbym 60 lata niż 40. Głównie z powodu wózków. Mustag z 64 ;] Grafika:Classic_Ford_Mustang_%28Stockholm_Carsport_Fair_2004%29.jpg (wolałem białego z czerwoną tapicerką :P). W ogóle samochody stawały sie coraz ładniejsze i szybsze. Dla mnie miodnie by było jakby to sie rozgrywało w latach 60. No nic czekamy na więcej info. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 (edytowane) Sorry ale czy w takiej grze chodzi głownie o samochody? :blink: Tę grę wszyscy kochają za klimat lat '30 i samochody były tylko dodatkiem wspomagającym ten klimat, a jeśli Tobie chodzi głównie o samochody i jeszcze do tego szybkie to chyba gry pomyliłeś bo to nie będzie kolejna odsłona NFS tylko druga część Mafii :P Edytowane 22 Sierpnia 2007 przez KAX_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Mi w mafii właśnie wole wózki przeszkadzały (ni liczyć free ride extreme który rządził). Autorzy przecież dbali o realizm wiec nie mogli zrobić średniego autka które ładnie przyspiesza (w czasach motoryzacyjnego krapu ;]) i to rozumiem. Dlatego wole lata 60 bo tam furki powoli zaczęły być coraz to szybsze i ładniejsze ;]. Mi w Mafii też chodzi o wózki (nie są dla mnie najważniejsze, ale są ważne). Dla jednego ważny jest ten aspekt gry dla drugiego inny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Wózki w Mafii są cudowne. Jest to jeden z elementów gry, które wybijają ją ponad przeciętność. Widzicie co się stało z Godfather i jej pudełkami na kółkach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemx2k Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Chyba pierwszy filmik z Mafi 2 hxxp://download.games.tiscali.cz/game/videosa/operation_flashpoint_2-ambush_teaser-hd.zip Tylko .... na 99% to render , bo jak narazie nie wyobrazam sobie sprzeta ktory by pociagnal taka grafe z przyzwoitym framerate minimum 30fps :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 (edytowane) Ehh, zdazyles mnie ubiec o 1 min :) W wiekszosci render chociaz te akcje zza plecow to juz nie wiem. Kurcze, wiele gier za rok, dwa tak bedzie wygladalo wiec moze i bedzie taka grafa :) http://gry.wp.pl/filtr;0,0;x;igtv,420;core...bRj1IjyjXRFM%3D Edytowane 22 Sierpnia 2007 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..:::SiekieR:::.. Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Chyba zaraz znowu sobie zainstaluje "jedynkę" bo mi się na wspomnienia wzięło. W ten tytuł się nie grało...MAFIĘ się przeżywa całym sobą...teraz w latach 50-tych nie będziemy już zaczynali od taksówkarza...oj skoro Illusion to musi być tak dobrze jak w pierwowzorze...MUSI...niech cały świat złoży się na dodatkowe etaty dla grafików i najważniejsze...reżyserów tego wirtualnego filmu(fabuła kosmos:) Po 5$(euro za drogie) od każdego kto uznaje się za fana tego gry i mamy dopeirszczony tytuł xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemx2k Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Kaeres To jasne ze taka grafa kiedys bedzie standardem w grach ale kiedy poprzednio pisalem o 18 miesiacach , i jak narazie dalej tak uwazam z tym ze bardziej na + ;) Wszystko w rekach producentow GPU , jak nam zaserwuja skok wydajnosci kolejnych generacji GPU na poziomie 80-100% a nie jak dotychczas 50% to moze w ciagu owych 18 miesiecy takie gry beda standardem . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Imo to nie jest render. Świenie ze w latach 50. Samochody jakie szybie i zwrotne na tym trailerze :). Normalnie szybkie drive-by teraz bedzie można robić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hooded man Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 film urywa łeb.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wislak23 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 (edytowane) film swietny , ale ja sadze ze GF z serii 8XXX pozwola na granie w M2 na "maksa". Mafia 1 jak wszyla tez powalala grafika a mozna bylo pograc nawet na slabych GF 2 :) ja tam zamierzam kupic Gf 8800 gts 640 i mysle ze uswiadcze piekna grafike Edytowane 22 Sierpnia 2007 przez wislak23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 (edytowane) wislak23 i po co zaczynać pier$#$&%e o wymaganiach 2 lata przed premierą? Zaraz zrobi sie śmietnik jak w innych tematach :/ Edytowane 22 Sierpnia 2007 przez KAX_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemx2k Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 (edytowane) wislak23 To chyba specjalnie dolonczyles do braci ppc aby napisac post powyzej :) Pokaz swoje prawdziwe oblicze ;) KAZ Zgadzam sie ze niema co pisac o wymaganiach skoro gra wyjdzie najwczesniej za 1,5 roku Edytowane 22 Sierpnia 2007 przez Bemx2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Phehehe... Post roku po prostu - jakby gra, która ma wyjść za 2 lata była zoptymalizowana pod dzisiejsze karty to w dniu jej wydania grafika byłaby przestarzała o cała epokę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 (edytowane) Bemx2K - dopiero w domu zajrzalem na Twoi link. To jest Operation Flashpoint 2 ? Edytowane 22 Sierpnia 2007 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shoq Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Bemx2K - dopiero w domu zajrzalem na Twoi link. To jest Operation Flashpoint 2 ? Ja to sciagnalem i jest to film z OP2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 http://www.gametrailers.com/player/usermov...aylist=featured Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 http://www.gametrailers.com/player/usermov...aylist=featuredStreama juz podalem. Ja sadzilem, ze na HDD sobie zapisze w lepszej jakosci. Ale Bemx2K cos pogmatwał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Niesamowite nic dodać nic ująć. Zapowiada się murowany sukces, czekam z niecierpliwością. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
user_out_241 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Na innych forach krąży takie coś: http://img233.imageshack.us/img233/8113/resemblancevo8.jpg Podobni czy nie? Przypadek czy coś jest na rzeczy? PS Poczytajcie to: http://www.playpc.pl/newsroom/artykul.asp?Artykul=24 , a szczególnie fragment: "(...)znowu bohaterem jest Tommy Angelo (to pewna niespodzianka dla tych, którzy znają jedynkę)(...)". Hmm? Jakoś nie chce mi się w to wierzyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 (edytowane) Koleś ze screenów to IMHO Tommy we własnej osobie. Edytowane 23 Sierpnia 2007 przez alCatraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjkuba Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 (edytowane) Na innych forach krąży takie coś: Podobni czy nie? Przypadek czy coś jest na rzeczy? Niezłe, bardzo podobni, ładnie ludzie szukają, pojawiło się 5 screenow i filmik i od razu ktos znalazł podobieństwo ;] Koleś ze screenów to IMHO Tony we własnej osobie. No jest podobny ale to jest niemożliwe, bo jak może być młodszy niż ten którym gralismy w 1, a fury z nowszych czasów itp. Po drugie na czym mialoby to polegac jak on wczesniej był taksiarzem za nim wstąpił do rodziny? :) Edytowane 23 Sierpnia 2007 przez bjkuba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micro Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 (edytowane) Hmm - Tony w jedynce wygladal juz na faceta po 30-tce a ten facio w screenach z dwojki wyglada jakby lewdo 20 latek skonczyl :] No chyba ze to juz jest syn Tonego :D - co wg mnie jest calkiem prawdopodobne jezeli wezmiemy pod uwage ze mogl on zostac splodzowny we wczesnych latach 30-stych. Edytowane 23 Sierpnia 2007 przez Micro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
user_out_241 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Koleś ze screenów to IMHO Tony we własnej osobie. Hmm - Tony w jedynce wygladal juz na faceta po 30-tce a ten facio w screenach z dwojki wyglada jakby lewdo 20 latek skonczyl :] Co wy z tym Tony'm? Tony to był Montana, bohater Mafii to Tommy! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Coś go z Tony'm Soprano pomylili :) Ale co do Mafii to może być tak, że na początku gry będzie dokączenie pierwszej części i stare lata, a później filmik i mała podróż w przyszłość... tak jak to jest w Driverze Paralel Lines. Inaczej mówiąc te screeny to mogą pokazywać Tommy'ego z przeszłości, a jak teraz będzie wyglądał i czy to będzie jego syn czy ktoś inny to zobaczymy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wislak23 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Tommy w przeszlosci byl taksowkarzem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...