Skocz do zawartości
ayem

ayem vs. CFD :(

Rekomendowane odpowiedzi

zmien dealera. piszesz pod zly email. przeczytaj dokladnie co napisal Dijkstra, potem przeczytaj raz jeszcze i tak do skutku, az zrozumiesz co jest tam napisane. dopiero potem zabieraj sie za pisanie do Popixs'a.

Ja jakos nie mam problemow, zeby sie z niem skontaktowac.

Jaki Dijkstra? :P

Moze juz czas by zamknac ten temat? O/T i to zupelnie bez sensu. 

Do kosza z tym!

Ale zobacz, jaki tu mamy ładny przykład na nieuzasadnione pretensje. Ktoś wysyła maile na zły adres, a potem pisze na forum z awanturą, że CFD mu na maile nie odpowiada...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lol żebyscie widzieli jak ja pisze normalnie,to tojest cudo tyle wam powiem:(

Ty sie lep[iej nie pograzaj, to co Ci napisalem w poprzednim poscie caly czas Cie obowiazuje.

Dostapisz "zaszczytu" wziecia na celownik przez moderow.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To juz jest nudne a zarazem wkurzajace, powtarzanie bledow przez napalonych ludzi.

Wpierw ktos Mate zjeb!@#$ bo mu blok cieknie- jak co do czego wyszlo koles na wlasne zyczenie sobie zrobil potop.

Potem Disco- kilka stron postow, emocje siegajace zenitu, ludzie spoza forum musieli interweniowc. Final- ten co sial zamet na koniec przyznaje ze "lekko ukruszyl procka" ale chce reklamowac blok.....

Teraz CFD i .............

Nie chce mi sie pisac.........................

(parafrazujac Boguslawa Linde)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak ktos ma dyslekcje to niech zacznie czytac ksiazki albo niech sie uczy slownika na pamiec zamiast przed komputerem siedzic.

Mnie to nie wkurza, ale jest zalosne, ze ktos nie potrafi napisac nawet jednego zdania w ojczystym jezyku.

heh ja mam wykryta dysleksje i jakos sie nie chwale 8) Dla mnie wystarczy przeczytac 2x to co napisalem aby wylapac wiekszosc bugoli , gorzej juz jest z interpunkcja ;/ Wypieranie sie papierkami to czyte lenistwo :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żeby się nie rozpisywać:

- złożenie zamówienia 2 luty 2004

- przelanie pieniędzy 3 luty 2004

Po miesiącu oczekiwania i info na forach przesłałem meila do Chrisa

witch@darktech.neostrada.pl

z prosbą o zwrot kasy bo w międzyczasie kupiłem produkt na www.mcs.pc.pl

Chris odpisał że wysłał maila do Popixa i znowu cisza.

Cisza która trwa do dziś więc jak ktos potrafi liczyć to ja nie czekam kilka tygodni a kilka miesiecy!!!

Jeśli jeszcze ktoś mi powie że to drobiazg bo Popix i spółka to dobra firma to może ten ktoś odda mi za nich kase - skoro tak dobra firma to ten ktoś bez problemu ją odzyska....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi