Gość tek9 Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 Mylisz sie chlopcze.Ja w HL2 moge grac w 640x480 w 20 klatkach ze wszystkim wylaczonym.Ta gra ma co innego dobre niz grafike i zaden stalker mu nie dorowna co ma dobre oprocz grafiki , nie istniejaca fabule , klimat czy moze ta wspaniala fizyke ? wyjac havoca i zostaje marny przereklamowany shooter porownywac hl2 do stalkera to jak diablo2 do bg2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 (edytowane) co ma dobre oprocz grafiki , nie istniejaca fabule , klimat czy moze ta wspaniala fizyke ? wyjac havoca i zostaje marny przereklamowany shooter porownywac hl2 do stalkera to jak diablo2 do bg2 Buuu, zaraz beda pkt za pisanie nie na temat. Wejdz na temat o HL2 to Ci dopieke za to :) A o STALKER jest tak cicho, ze albo stoja w martwym pkt (czyt. nie ma kasy) albo szykuja jakis wybuch. Nie zapominajmy np. COD2 ktory w DX7 zasuwa po 100FPS, a po dodaniu DX9 to wiadomo co. Edytowane 1 Grudnia 2005 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 (edytowane) "All this graphical frippery is great, there's no question of that, but we were wondering what owners of GeForceFX or GF4 generation cards might miss out on? "Well, for a start, the game will ship with DX 8 and 9 renderers and the game will adapt automatically to what you've got, so it will scale to the available power. What do you lose? A gigantic number of polygons as well as soft dynamic shadows and soft lighting and this heavy bump mapping. On DX 9 cards we're running up to three million polygons per frame." Unbelievably, the demo unit runs at just 800x600, but you'd swear it was double that." Ta wypowiedź dotyczy między innymi różnic między dx8 i dx9. Można sobie wyobrazić różnicę między tym co jest zawarte w becie i w finalnym produkcie. Edytowane 1 Grudnia 2005 przez qqrydza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 Dla czego piszesz, że to z 2005r? Ja wiem, że to wersja z 2004. ponieważ to beta 2212(25kwietnia 2005) dokładnie ta co była pokazywana na targach obsługuje dx9c(anomalie pogodowe itd) , te screeny sam zrobiłem , a chodzi super tylko wygląda jak hl2 , może textury dokładniejsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 Wiem, że beta2215 z 2004. W kwietniu 2005 może ją pokazali. A dx9? Wątpię, bo tam tego nigdzie nie widać. A twoja wersja wygląda identycznie jak na screen'ach, które podałem. A, że różnią się numerkiem? Hmm... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 (edytowane) chyba widze w co grałem , pisało dx9 1024*768 anizo*4 25 kwietnia 2005(to wszystko pisało w konsoli) da się grać na lanie i necie ,dx9 raczej nie poprawia wyglądu budynków , tylko daje dodaktowe efekty typu trąba powietrzna lub burze(wyładowania elektryczne) Edytowane 1 Grudnia 2005 przez sideband Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 a gdzie zmieniłeś opcje graficzne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 Ale po tych screenach widac ze nie ma bajerow z DX9. Ja przynajmniej takowych sie tam nie dopatrzylem. DX9 to nie tylko efekty pogodowe typu traba powietrzna ,ale odbicia na mokrej podlodze czy odbicia na wodzie itd. W becie poprostu tego jeszcze nie dodali.. Chyba ze wogle nie dodadza tych efektow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 a gdzie zmieniłeś opcje graficznetakie ustawiło orginalnie , ustawienia można zmieniać tylko w plikach od konfiga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 chyba widze w co grałem , pisało dx9 1024*768 anizo*4 25 kwietnia 2005(to wszystko pisało w konsoli) da się grać na lanie i necie ,dx9 raczej nie poprawia wyglądu budynków , tylko daje dodaktowe efekty typu trąba powietrzna lub burze(wyładowania elektryczne) Pokaż mi proszę screen z efektem głębi obrazu. http://games.tiscali.cz/clanek/screen_deta...58&img=ajgh.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 (edytowane) niestety gry już nie mam dysku , jakiś czas temu zrobiłem screeny , pobawiłem sie troche i poszło do śmieci , ktoś chce to na pw moge podać link do tej bety 2215 a nie 2212 jak pisałem Edytowane 1 Grudnia 2005 przez sideband Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 Lepiej nie wspominaj o becie, bo chyba przez nia zostal ten temat zamkniety. ;] Btw dzisiaj na national geographic byl fajny film dokumentalny o Czarnobylu (rekonstrukcja zdarzen, archiwalne filmy). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 naprawde szkoda by było gdyby gra nie wyszła tyle roboty, wspaniałe mapy, tekstury, pomysł na gre - to nie może sie tak poprostu zmarnować :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 Pamiętacie film który prezentował DX9... Pięknie to wyglądało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 wyjdzie za 10 lat Przeszedles przez rejestracje zeby dowalic takim banalem ? Pamiętacie film który prezentował DX9... Pięknie to wyglądało. Nie widzialem :unsure: Jakis link ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 Przeszedles przez rejestracje zeby dowalic takim banalem ? Nie widzialem :unsure: Jakis link ? http://www.gamestar.hu/downloads.php3?op=visit&lid=1480 nie wiem czy to dokladnie ten szukaj trailera pod nazwo Stalker OL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 S.T.A.L.K.E.R. ukończony !? więcej info jak by to Was interesowało na: http://stalker.games.pl/news.php?readmore=78 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Gra ma pojawić się za 6 do 8 miesięcy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emes Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 tak, powiem tyle jesli chlopaki od czasu tego "przecieku bety" nie zrobili znaczacych postepow, to grafika juz nieco sie zestarzala i niestety juz nie powala jak kiedys, obym sie mylil, o ile kiedys te screeny podane powyzej robily wrazenie(na mnie) o tyle dzis juz nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Emes, ale co z tego. Moze i nie robi juz takiego duzego wrazenia ,ale chociaz gra jest (oby :roll:) dopracowana i bedzie zajebiscie grywalna (:oby:) A tak jakby ja wypuscili dwa lata temu z bugami, niedociagnieciami niedokonczona fabula gra zostalaby zapomniana w miesiac ,a dzieki temu ze nad nia popracowali bedzie czyms na miare fallouta i hl1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 tak, powiem tyle jesli chlopaki od czasu tego "przecieku bety" nie zrobili znaczacych postepow, to grafika juz nieco sie zestarzala i niestety juz nie powala jak kiedys, obym sie mylil, o ile kiedys te screeny podane powyzej robily wrazenie(na mnie) o tyle dzis juz nie zalezy jakieśbo były dotąd tylko 3 alphy i betka mp a nie sp. mp to zupełnie inna bajka tworzona na enginie z dx8 zresztą co będę sięprodukował macie i poczytajcie jak chcecie- http://stalker.games.pl/readarticle.php?article_id=27 na dole macie też mini download- dałem tam trailery właśnie z dx9 polecam szczególnei ten na dole jeżeli ktoś nie dział= wg mnie lepszej grafiki na kompie póki co nei widziałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 co jak co ale ten screen wygląda paskudnie http://stalker.games.pl/fusion_images/articles/map3.jpg !! i nie zapominaj że gra wyjdzie dopiero (może ;) ) za 6 miechów :lol: :lol: ale i tak czekam na ten tytuł z niecierpliwością :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 co jak co ale ten screen wygląda paskudnie http://stalker.games.pl/fusion_images/articles/map3.jpg !! i nie zapominaj że gra wyjdzie dopiero (może ;) ) za 6 miechów :lol: :lol: ale i tak czekam na ten tytuł z niecierpliwością :rolleyes: paskudnie? ja bym powiedział na odwrót zważywszy, że jest to tak naprawdę zwykła płaska tekstura poddana dopiero potem mappingowi czy jak kto woli obróbce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 taaa... a potem każdy powtarza, że gra w gry od xx lat, nie interesuje go grafika, że to nie najważniejsze, liczy sie grywalność, tzw. "miodność" (btw. nienawidzę tego słowa :mrgreen: ) itd. poprostu dajcie sobie spokój :-| Stalker wyjdzie, albo i nie - ja trzymam za niego kciuki bo od początku prezentował coś odmiennego, nowego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaraczek Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 ja zaczynam juz zbierac kase;) ale przy takim tempie to moge 50 gr dziennie odkladac;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 ja zaczynam juz zbierac kase;) ale przy takim tempie to moge 50 gr dziennie odkladac;)Przy ich tempie pracy nad gra to bardzo mozliwe,ze uzbierasz cala kwote w ten sposob :P:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 STALKER: Shadow of Chernobyl Completed Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Misiu ;) Pare postów wyżej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zastanawia mnie tylko jedno - od kiedy to szlify trwaja 6 miesiecy,ze o 8 nie wspomne :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 To się nazywa że chcą jeszcze dopracować multi...<_< ... Niepotrzebnie kombinowali z dodawaniem kolejnych unowocześnień, dodatków...tak można bez końca...a teraz zamiast porządnej gry może wyjść crap... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...