Carson Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 polecam wlaczenie niezwykle klimatycznej muzyki w stalkerze wystarczy zmienic wpis snd_volume_music 0 na snd_volume_music 1 w pliku user_net.ltx. polecam bo muzyka jest naprawde zajeb...a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Hmm, odpalam STALKERA. Ustawiam gre LAN, wybieram mape i Start. Program sie zamyka i koniec... Coś źle robie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 masz firewalla? a tak poza betąto w pn może dowiem się czegoś nowego a propo gry- jedna z osób na forum OL ma kontakt osobisty i telefoniczny z GSC i zamieża wyjasnić to co ujawniono w piątek, podobnie inna osoba tylko ze ona uderza do THQ zobaczymy co z tego wyjdzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek23 Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 hej. ma moze ktos linka do tego beta?? zagral bym sobie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 odpaliłem sobie starą alphe 1096 i zrobiłem 2 fajnie screeny pomyślałem, że wyglądają naprawde super to się z wami podziele :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 polecam wlaczenie niezwykle klimatycznej muzyki w stalkerze wystarczy zmienic wpis snd_volume_music 0 na snd_volume_music 1 w pliku user_net.ltx. polecam bo muzyka jest naprawde zajeb...a No już jest i choć trudno to nazwać muzyką już bardziej ścieżką dźwiękową :D to zawsze jest to jakieś dopełnienie no i pobawić się można troszkę. Włączałem jeszcze system cząsteczkowy, zwiększyłem anizo, coś kombinowałem z paralax ale żadnej różnicy nie zauważyłem. Znalazłem jakiś serwer na sieci ale brak pliku 'actors\hero\stalker_novice.ogf' nie pozwala mi na uruchomienie gry. Można go gdzieś dorwać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 hmm jak ja grałęm po necie (przez pare dni po wyjścu bety) to żadnych plików nie wymagano Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek23 Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 z kad ja mozna pobrac?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 masz firewalla? a tak poza betąto w pn może dowiem się czegoś nowego a propo gry- jedna z osób na forum OL ma kontakt osobisty i telefoniczny z GSC i zamieża wyjasnić to co ujawniono w piątek, podobnie inna osoba tylko ze ona uderza do THQ zobaczymy co z tego wyjdzie Nie posiadam firewalla. Program po prostu wylaczal sie w chwili startowania gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 (edytowane) czlowieku tu nie warez :evil: to nie jest żadna open beta, my tutaj tylko po cichu o niej dyskutujemy and BTW moze to nic nie zdziała, ale podpisac sie nie zaszkodzi petycja http://www.petitiononline.com/stalker1/petition.html Edytowane 5 Lutego 2006 przez pain.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Zrobiłem kilka filmików podczas grania. Zobaczcie jak zmieniają się warunki pogodowe (animacja przyspieszona). Pięknie i realistycznie to wygląda :) Mapa z Fabryką http://s41.yousendit.com/d.aspx?id=0PN4LOE...3A37OR4YXK6B11H http://s50.yousendit.com/d.aspx?id=1V020J0...KC1PTQURPPT5X6N Mapa z Pociągami http://s48.yousendit.com/d.aspx?id=35WKVW1...FV0J98SXGVZVBP6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 ok więc sytuacja ygląda tak że premiera jest na 100% w 2007, do siedziby GSC wbił się przedstawiciel THQ i ogólnie nikt nic nie ma do gadania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Może być w 2007 i tak zgniecie konkurencję :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Tak tylko że ja w marcu 2004 kupowałem nowego kompa po to by zagrać w S.T.A.L.K.E.R.A!!! Generalnie coraz mniej mam czasu na granie, ile można czekać!!! :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buck Tuddrussel Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Może być w 2007 i tak zgniecie konkurencję :) I naprawdę wierzysz w to co napisałeś?? Ile to już gier w przeszłości miało miażdżyć, niszczyć, roznosić konkurencję, a potem rzeczywistość okazywała się przeciętna. Niestety to co się dzieje wokół Stalkera bardzo dobrze pasuje to tego scenariusza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Może być w 2007 i tak zgniecie konkurencję :)Wierzysz w snieg padajacy w domu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 I naprawdę wierzysz w to co napisałeś?? Ile to już gier w przeszłości miało miażdżyć, niszczyć, roznosić konkurencję, a potem rzeczywistość okazywała się przeciętna. Niestety to co się dzieje wokół Stalkera bardzo dobrze pasuje to tego scenariusza. Wierzysz w snieg padajacy w domu ?Każdemu podoba się co innego. Jedni zaliczają gierki jak panienki, nie patrząc na grafę, fizykę i klimat, a inni zupełnie przeciwnie - tym się delektują. Ja mówie o sobie... wyciągam z gierek to co najpiękniejsze, bo każda ma to coś, tylko trzeba umieć to dostrzec. Mi osobiście się grafa w becie, na filmikach i screenach bardzo podoba więc nawet jak coś spartolą to i tak grafy i tego wyjątkowego klimatu nie zaćmi. Poza tym wczułem się w klimat przeglądając oryginalne zdjęcia (z ziemi, powietrza i satelity) osiedla, magazynów, fabryk i samej elektrowni. Wierzcie mi obiekty i miejsca w grze odzwierciedlają rzeczywistość. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Każdemu podoba się co innego. Jedni zaliczają gierki jak panienki, nie patrząc na grafę, fizykę i klimat, a inni zupełnie przeciwnie - tym się delektują. Ja mówie o sobie... wyciągam z gierek to co najpiękniejsze, bo każda ma to coś, tylko trzeba umieć to dostrzec. Mi osobiście się grafa w becie, na filmikach i screenach bardzo podoba więc nawet jak coś spartolą to i tak grafy i tego wyjątkowego klimatu nie zaćmi. Poza tym wczułem się w klimat przeglądając oryginalne zdjęcia (z ziemi, powietrza i satelity) osiedla, magazynów, fabryk i samej elektrowni. Wierzcie mi obiekty i miejsca w grze odzwierciedlają rzeczywistość.Skoro sie tak delektujesz gra to sam powinienes zauwazyc,ze przelozenie premiery to mega absurd i nie doczekasz sie gry,bo ona nie wyjdzie,pogdzcie sie z tym,Losy STALKERA sa przesadzone,to nie HL2,ktory dawal nadzieje,az do premiery,gdzie w efekcie pokazal klase.To byl czysty przypadek.Zapomnijcie o STALKERZE i pogodzcie sie z tym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Mam w głębokim poważaniu te trzy wersje pod AMD64, Intela i jakąś tam jeszcze. Niech wypuszczą jedną finalną wersję ale oczywiście z poprawionymi błędami jak najszybciej. Takie przeciąganie to samobójstwo dla gry, przecież w 2007 konkurencja pod względem grafiki i fizyki może zmieść z powierzchni ziemi STALKER'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Hydro przestan krakac i nie denerwuj ludzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 (edytowane) Skoro sie tak delektujesz gra to sam powinienes zauwazyc,ze przelozenie premiery to mega absurd i nie doczekasz sie gry,bo ona nie wyjdzie,pogdzcie sie z tym,Losy STALKERA sa przesadzone,to nie HL2,ktory dawal nadzieje,az do premiery,gdzie w efekcie pokazal klase.To byl czysty przypadek.Zapomnijcie o STALKERZE i pogodzcie sie z tymo jezu, nie gadaj, a możemy się nie pogodzić :? :blink: zapraszamy Cię do działu podstawowe zagadnienia - temat "ile się podkręci" :D Edytowane 7 Lutego 2006 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 (edytowane) Uwazajcie bo bedzie Wam sie chcialo czekac do 2007 roku.Dzieki,ale ja postoje,chyba poza DNF zadnej gry tyle nie przekladali.Stalker mial wyjsc w 2002, mamy 2006,a ma wyjsc w 2007 - 5 lat przekladania premiery.Nawet D3 i HL2 razem wzietych tyle nie przekladali,wiec czego mam nie krakac ? To juz nastapilo,gra nie istnieje i nie bedzie istniec,po co mi w 2007? Zeby przeniesli na 2008?A pamietam jak mowili - ze stalerem napewno nie bedize tak jak z "beznadziejnym" HL2.Zrobia na czas i zobacyzcie jak kazdego powali na kolana.Gdzie macie ta powalajaca gre na kolana? Chyba bety,ktore nie maja nic wspolnego z gra :| Edytowane 7 Lutego 2006 przez hydro2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 hydro to twoja opinia wiec pociskać ci za to nie będę ale info ze gra miala ukazać sie w 2002 to już przesada. W 2002 to dopiero zaczęto ją właściwie tworzyć :]. Nie oznacza to oczywiście, iż gry wielokrotnie nie przekładano, pierwszą sensowną tatą premiery miał byc okres przedświąteczny 2004 jak się wydawało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 stalker w 2002. :D :D :D dobre sobie. w tym roku to glownie trwaly prace nad X-ray'em dopiero. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 (edytowane) Jak gra miala jeszcze sie nazywac Oblivion Lost - to miala wyjsc na gwiazdke 2002 z tego co pamietam.Poza tym nawet jesli jest tak jak mowicie,to poza DNF jeszcze nie bylo gry tak dlugo przekladanej Edytowane 7 Lutego 2006 przez hydro2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 pierwszy screen obublikowano 14 listopada 2001 a ty twierdzisz, że w 2002 gra miała być w sprzedaży hmm bez komentarza. A i takie małę info do połowy 2002 roku gra miała traktować o zupełnie czym innym tzn nic nie miało dziać sie w czarnobylu, po prostu zwykły fps dopiero potem przemyślano sprawę i postanowiono wszystko umieścić w czarnobylu ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Może jako najdłużej wychodząca czyt. prey? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Może jako najdłużej wychodząca czyt. prey? :wink:Jaro tej grze slysze od pazdziernika 2005,mozliwe,ze byla wczesniej zapowiadana,ale napewno nie przed stalkerem.Ta gra i tak kroluje w grach najdluzej oczekiwanych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Pudło hydro ... Prey'a zaczęli robić duuuużo wcześniej - link osobiście przestałem wierzyć w STALKERA... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDK Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 niezle jaja z tym stalkerem. ta gra chyba podzieli los duke nukem forever Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...