pentliczek Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Nie wiem czy to nowe czy stare, ale na sieci znalazłem S.T.A.L.K.E.R. (BUILD 1154) Ofkors to nie full, ale jakaś beta. Zastanawiam się tylko czy jest najnowsza czy jakiś bubel sprzed 2 lat :]To krąży już z jakiś rok jeżeli się nie myle ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 No właśnie dorwałem...masz racje :( Staroć. Pozostaje cieszyć się screenami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 ok Panowie mam dobrą wiadomość więc jak pewnie większość z was wie w czwartek w Lipsku rozpoczyna się Games Convention dla tych, którzy śpią niedźwiedzim snem albo żyją na marsie GC to takie europejskie E3 (to tak w ramach wyjaśnienia ;p) w każdym razie na GC pojawi się THQ wraz ze stalkerem do tego co najważniejsze z jego GRYWALNYM demem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Nie pogniewałbym się jakby to demko wyciekło do sieci nie mówie o full-u, ale demko z przynajmniej dwoma mapkami chętnie bym oblukał i pewnie nie tylko ja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3qu!l!br!um Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Też bym nie pogardził :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 http://stalker.funday.pl/news.php?readmore=122 bez zbędnego gadania - 3 nowe screeny z gry jakie ukazały sie w związku z zaczynającymi sie GC. Wiecej materiałów najpewniej jutro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Wiadomo coś konkretniej na temat terminu wydania? Wypadłem z obiegu kilkanaście miesięcy temu :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tripsta Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Wiadomo coś konkretniej na temat terminu wydania? Wypadłem z obiegu kilkanaście miesięcy temu :lol:12.01.2087 :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 12.01.2087 :lol2: bardzo śmieszne ;p ; q1 2007 dla formalności Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Screeny same w sobie całkiem, całkiem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3qu!l!br!um Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Screeny fajne tylko troche ich mało :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Wow, screeny wymiatają! Ciekawe czy tak będzie gra wyglądała w rzeczywistości... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF11 Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 bardzo śmieszne ;p ; q1 2007 dla formalności łudźcie się dalej :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 bardzo śmieszne ;p ; q1 2007 dla formalnościpod koniec 2007 bardzo mozliwe :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 kłócić się nie zamierzam z nikim nie mając pewności bazuje na informacjach od producenta; http://stalker.funday.pl/news.php?readmore=123 - tutaj macie co nieco o kształcei prezentacji na GC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasy Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 (edytowane) taaak z single bedzie tak samo jak z multi, kilka dni pozniej krazylo po torrencie ;P http://my.opera.com/Oblivion-Lost.Pixel/al...picture=1700176 cos biednie z ustawieniami grafiki ogolnie na tych screenach grafika sie biednie prezentuje.... Edytowane 24 Sierpnia 2006 przez flasy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 tak też to zauważyłem lecz muszę uprzedzić multi i single to ZUPEŁNIE ODMIENNE produkty, jak pisałem jeden jest na dx 8 czyli bez żadnych bajerów, pod singla jest pełen dx 9- wszystkie technologie itp są wymienione na stronie jaką linkowałem w dziale engine ;) jeżeli ktoś chce to http://feed.thq.de/Stalker.m4v - wywiad z kolesiem z thq o stalkerze generalnie nudy potworne :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasy Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 (edytowane) ale by byly jaja jakby w single mozna bylo tylko rozdzialke zmieniac :> :> :> :> :> :> :> :> Edytowane 24 Sierpnia 2006 przez flasy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasy Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 maly newsik dotyczacy gry w single http://gry.wp.pl/filtr;0,0;x;nowinki,10,30...ket=cookies_off Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Hahaha, ale sie wysilili redaktorzy z "imperium gier" :lol: żenada, tyle to nawet ja bym mógł napisać o tej grze nie będąc na tym pokazie ... Do tego koleś chyba pierwszy raz widział Bloodsuckera... totalna amatorszczyzna tak tylko można to określić. No i gdzie są te materiały ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Przeczytałem to coś z imperium gier, chyba go na pokaz nie wpuścili to wziął i napisał co mu przyszło do łba. Pisze że gra ma gorszą grafikę od Doom-a 3 (coś mi się wydaje że widział MP z DX8) bo patrząc na screeny to grafika jest o wiele lepsza niż w D3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 (edytowane) No nie wiem ... te 3 nowe screeny są raczej słabiutkie :| imo starsze wyglądały lepiej :wink: Syndrom Obliviona? Edytowane 25 Sierpnia 2006 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 (edytowane) ehh, mam tylko nadzieje ze nie dojdzie do tego co jakis czas temu mi chodzilo po glowie na temat stalkera. jeszcze niedawno obserwowalem jak stalker sie rozwija i swoim poziomem ma szanse na miano porzadnego hitu. masa nowatorskich pomyslow ktore teraz zostaja po kolei bezlitosnie wycinane z gry aby zadowolic mniej wymagajacych graczy. ehh, rzeczywistosc jest przykra... Edytowane 25 Sierpnia 2006 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 równiez czytałęm te wypociny na gry.wp.pl. ja jakoś nei wierze w to co tam napisano do końca bo renowy to ten serwis nei ma , z drugiej strony jest to już któryś z kolei sygnał, ,że z grą dzieją się złe rzeczy. A sprawa grafiki: opcje są 2, albo pokazują singla w DX8 co jest bardzo mało możlwie albo cały materiał wyświetlają na jakiś radzieckich projektorach i na szarej ścianie tak, że nie widać nic bo ja nie wiem jak można napisać ze D3, który bez bump mappingu jest niczym (a nawet z nim na dzień dzisiejszy nie budzi żadnych emocji) bije na głowę stalkera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 (edytowane) ...że nie widać nic bo ja nie wiem jak można napisać ze D3, który bez bump mappingu jest niczym (a nawet z nim na dzień dzisiejszy nie budzi żadnych emocji) bije na głowę stalkeratakie ma zdanie redaktor gry.wp.pl i nie jest powiedziane ze tak nie musi byc, bardzo mozliwe ze gra(grafika) po prostu sie zestarzała, a gameplay uproszczony przez te wszystkie kastracyjne zmiany . nie zachowujmy sie jak "fan boy'e" Edytowane 25 Sierpnia 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 ja cie doskonale rozumiem ale np wejdź pod link który podałem kilkanaście postów wcześniej, przypatrz się screenom i z czystym sercem przyznaj, że wygląda to dużo gorzej od dooma :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Tylko w sumie niewiadomo czy to sa screeny z tej wersji zaprezentowanej na GC. Moze poprostu zrobili je wczesniej, podretuszlowali i dali dopiero teraz do neta. Bardzo mozliwe, ze 'na zywo' grafika jest poprostu gorsza, bo wiadomo - przedpremierowe zrzuty to najczesciej reklama. Jak beda jakies filmiki z GC to sie zobaczy czy kolo z gry.wp mowi prawde. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 WOW kolejny screen mam się cieszyć czy przypomnieć, że takie screeny dostajemu już chyba od roku? Może wkońcu na GC powiedzą kiedy tą gre wydadzą? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Ja mam nadzieję, że może ktoś przez przypadek zabierze ze sobą w kieszeni to demko które zaprezentowali na GC :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasy Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 a moze poczekamy po prostu na jakies dluzsze i wirygodniejsze zrodlo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...