lucas0 Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 Dawno nie bylem i nie wiem jak sie przedstawia na gieldzie sprawa ze sprzetem, chodzi mi o to czy mozna dostac jakies konkretne czesci np. twinmosy, kingstony , plytki epoxa/asusa/solteka, procki no i grafy powiedzmy gf4 ti i czy ceny sa w miare. Z gory dzieki z odpowiedz , szczegolnie tych co sa czesto na gieldzie w kat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 Hehe nawet CPC dostaniesz :lol: :lol: Bez problemu kupisz Twinmosy albo Kingi - widzialem wiele razy. Co do mobo to tez oczywiscie sa te co wymieniles, ale generalnie kroluje ECS :? Jest jedno stoisko z radiatorami, wentylami, pastami termoprzew. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 A te stoisko to czesc 4max'a wiec ceny oraz warunki gwarancyjne na znanym (wysokim ;) ) poziomie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexiak Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 No i of kors gielda jest na dworcu pkp ( w dawnym salonie skody - na parterze ) :) Bo nie wiem jak dawno nie byles ;] Ceny z marsa! Boze swiety jak zostalem przyparty do muru to uo! Prosty przyklad z yyy.. 16-24.XI tak cos okolice. Musialem ( naprawde musialem - czas mie naglil ) zdobyc grafe w miare tania/sprawna itp... padlo na gf2mx400 64 tvout... na psie oko i allegro to mialem przygotowana stowke na zakup. A tu zonk! bez 120 nie podchodz(32mb) a 140 zeta ( 64mb). Skad te ceny?! Moze to byl jakis przedswiateczny "boom" albo jak.. DROGO :/ pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 ja jeszcze po przeniesieniu gieldy do dworca nie bylem :> moze sie umowimy chlopaki na tą niedziele/sobote?:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 giełda to sie nie powinno nazywac , tam sie wogule nie da targowac jak ci ktos sposci 5zł na grafie to nic tylko klaskac uszami ze szczesscia , wybor sprzetu np grafy słaby jak nic , drogo jak cholera ,ta pseudo giełda schodzi na psy. dawniej jak była przy spodku i na wejscie czekało sie ze 40 min to było cos innego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chomik47 Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 giełda to sie nie powinno nazywac , tam sie wogule nie da targowac jak ci ktos sposci 5zł na grafie to nic tylko klaskac uszami ze szczesscia , wybor sprzetu np grafy słaby jak nic , drogo jak cholera ,ta pseudo giełda schodzi na psy. dawniej jak była przy spodku i na wejscie czekało sie ze 40 min to było cos innego Popieram - tam wogóle nie można się targować, cena ustalona i koniec - jak w sklepie a nie na giełdzie :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 giełda to sie nie powinno nazywac , tam sie wogule nie da targowac jak ci ktos sposci 5zł na grafie to nic tylko klaskac uszami ze szczesscia , wybor sprzetu np grafy słaby jak nic , drogo jak cholera ,ta pseudo giełda schodzi na psy. dawniej jak była przy spodku i na wejscie czekało sie ze 40 min to było cos innego Popieram - tam wogóle nie można się targować, cena ustalona i koniec - jak w sklepie a nie na giełdzie :x :arrow: wybor moze slabiutki, ale targowac sie da :) trzeba tylko to odpowiednio robic. polecam stoisko Fenix'a (mam nadzieje, ze nie posadzicie mnie o reklame). idzie sie z chlopakami dogadac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 giełda to sie nie powinno nazywac , tam sie wogule nie da targowac jak ci ktos sposci 5zł na grafie to nic tylko klaskac uszami ze szczesscia , wybor sprzetu np grafy słaby jak nic , drogo jak cholera ,ta pseudo giełda schodzi na psy. dawniej jak była przy spodku i na wejscie czekało sie ze 40 min to było cos innego dokładnie :D tragedia. Pameitam jak mi skenra z CEI nie chcial spuscic 10 zł za gigabyte1`a 9000pro kiedys tam :D zaczal mi pociskac jakas bajeczke o buleczkach i maselku na ktore mu nie starczy jak obnizy cene :D 8O. Gowno nie gielda :]. Za to sprzedawca sprzeda Ci taki kit , ze wyjdziesz z gf4 mx a bedziesz myslal ze to 9800xt :D. Btw ja jeszce pamietam gielde kolo mnie, jak bylem bajtel w pzry urzedzie wojewodzkim :D. To byla frajda :D. Jak sie dowiedzialem ze prince of persia ruszy na moim XT-ku hop do domu po dyskietki i na gielde :D. ALe fakt faktem ze przy spodku jeszce jakos to wygladalo, to na dworcu to gowno totalne :-/. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Souler Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 dawno nie bylem,ale kupa to byla rzeczywiscie. maly wybor sprzetu i ceny ksiezycowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek4Pies Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 Byłem na giełdzie może z 10 razy, ostatnio w lipcu 2003 i była to chyba ostatnia wizyta. Ceny, jeżeli już to są minimalnie niższe niż w sklepach. Nie opłaca mi się jechać godzinę samochodem dla 10-20 zł i nie ma żadnej pewnosci, że bedą mieli to co chcę kupić, bo wybór jest mały. Sprzęt uzywany strasznie drogi. Ludzie z CEI jacyś bucowaci - miny jakby robili łaskę, że wogóle sprzedają, jak ogladałem kartę i chciałem ją wyjąć z folii (nic przez nią nie widać) to na mnie naskoczył jeden: "nie wyjmuje się z folii!". Koty w worku to mogą sobie na targu sprzedawać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 10 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2004 widze ze wszyscy mamy podobne odczucia!! nowa gielda to strata czasu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 byłem na giełdzie w listopadzie po paru latach nieobecności i podzielam opinie - strata czasu. Nie wiem po co tam jeździć i tak sprzedają te same firmy które mają sklepy w K-ch: Spat, cei, devcom, 4max itp o targowaniu można zapomnieć, po fakture zapraszają do sklepu, tłok jak cholera. Napewno nie ma sensu jeździć tam po nowy sprzęt, a z używanym stosują oczywiście zasadę: sprzedać jak najdrożej/kupić prawie za darmo. Teraz kiedy wszystkie firmy mają strony www sprawdza się cenę, dzwoni czy mają i jedzie na pewniaka a nie jakaś tam giełda.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...