KiNDer Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 a ja mam pytanie jak to zrobiles??? tzn. jak mozna odwiedzic centrum handlowe (slyszalem ze ponoc tez park)....gdzies trzeba kliknac czy co?? Zamawiasz przez telefon taksówkę i jedziesz.. Hm, ta gra jest tak denna, nudna i bez sensowniejszej akcji...a jednak wciąga O_o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZaNe Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 mam następujący problem: mam zainstalowana gre i kiedy ja odpalam pojawia sie logo " THE SIMS 2" po tej akcji nic sie nie dzieje.. czym to moze byc spowodowane??? P.S Jesli bylo juz gdzie mowa o tym problemie to sory... ale bardzo prosze o ponowne napisanie info. PZDR :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 Dzizus, hmm, co moglo to spowodowac? Odpowiedz: a) twoja twarz B) twoj palec c) nie kupiles orginalu d) jestes madry inaczej A jak mi ktos powie ze dostane pkt. za chamskie odzwyki to wymiekne :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 Ja moge pogadac ;] A o czym :> Tia, sims tv rozwala. Szczegolnie areobik, Ostrego Dyzuru jeszcze nie widzialem, ale sie zobacze ;] Zaraz Wam pokaze moja postac ;] --------------------------- Moj zioms ;] z blyszczykiem :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 hehe .... autorzy pojechali w temacie tycia/chudnięcia ... Po tygodniu wsuwania pizzy/hamburgerów połowa mieszkańców mojej hacjendy dostała "takie brzucho" :D ... 2 dni siedzenia na siłowni zajęło im zrzucenie sadła - warto poświęcić tak z godzinkę dziennie na jogę ... Fajna sprawa jest z malowaniem obrazów - przy iluś tam pukntach kraetywnośći możemy wybrać - portret albo martwa natura. Gierka pokazuje narzędzie kadrowania i pozwala wybrać co bedziemy malować - np. gostka czyszczącego klopa :twisted: ... na ścianę z nim :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 Zapowiada sie dluga zima ;] Troche mnie meczy urzadzanie domu, w jedynce bylo to bardziej u ogolnione, a tu sie trzeba troche nameczyc. Macie glosniki na scianach :> Normalnie zrobilem simom 12.1 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 moze ktos mi powie czemu mi ta gra chodzi jak slimak... obraz czasem przesuwa sie jakby chcial a nie mogl a dysk caly czas doczytuje jakies dane. sprzet mam przeciez duzo lepszy niz w wymaganiach zalecanych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borys_miszcz Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 Mam pewien problem i nie wiem co z nim zrobic, mianowicie po uruchomieniu gry jest wszystko w porządku, ale gdy spelnie jakas powazna aspiracje sima to gra zawiesza sie na amen. Dzieje sie tak np. wtedy, gdy w otoczeniu Werona grajac Romeo wpada do mnie Julia i caluje ja namietnie. Romeo sie podnieca i gra siada. Prosze o pomoc!!! PS: Czy moze byc to spowodowane tym, ze mam karte graficzna Radeon 9100, ktora nie jest wymieniona w obslugiwanych??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butcher Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 Witam macie moze jakies stronki skad idzie posciagac do simsów dodatki ? meble, domki do kupienia itd ? Z gory dzieki pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moguai Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 ja zapytam 2 raz ! bardzo chcialbym sie dowiedziec gdzie wgrywać te - włosy, domy, oczy, ubrania itp... ?????????????? kolega na poprzedniej stronie odpisał mi ze do folderu "downloads" owszem tak sie robiło kolego ale w sims1 a nie w sims 2 w tych takiego folderu niema !!!!! prosze niezbywajcie znuf tego tematu i odpowiedzcie bo bede pytal do sqtkq :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 w katalogu docs & settings masz ea games/sims 2. W nim zrób "Downloads" i tam kopiuj nowe pliki. Gra sama wczytuje w trakcie ładowania. Ewentualnie możesz bodajże ręcznie pokazać katalog z duperalami w samej grze - ikonka foldera :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 czy ktos wie czemu te simsy chodza jakby potrzebowaly przynajmniej procka 6ghz i 2gb ramu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butcher Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Nie przesadzaj, na moim kompie dzialaja plynnie na srednich ustawieniach. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 narzekacie - u mnie ze wszystkim na maxa w 800x600 przy aax4 i afx8 chodzi płynnie (ponad 30 fps przy 4 simach wsuwających obiad :D )- rzecz jasna dopóki nie włączymy 2xspeed - zwalnia co chyba jest logiczne przy duuużych domach i strasznie dużo korzysta z dysku.... Grał ktoś z 1GB ramu na pokładzie??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 narzekacie - u mnie ze wszystkim na maxa w 800x600 przy aax4 i afx8 chodzi płynnie (ponad 30 fps przy 4 simach wsuwających obiad :D )- rzecz jasna dopóki nie włączymy 2xspeed - zwalnia co chyba jest logiczne przy duuużych domach i strasznie dużo korzysta z dysku.... Grał ktoś z 1GB ramu na pokładzie??? mój kumpel grał na 1GB i radkiem 9800pro to wszystko na maxa i chodzi bez problemów nawet 3x speed... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 ech .. trzeba w końcu zainwestować w dodatkowe 512 :P ... Nawet Doom mnie do tego nie zmusił a tu patrzcie :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielona_herbata Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 witam ... mam problem. gra instaluje sie bezproblemowo ale ... jak chce ja wlaczyc to po zniknieciu sie obrazka z logiem gry wyskakuje mi blad o tesci "dzialanie programy zostalo zaklocone. aplikacja zostanie zamknieta". nie wiem co mam zrobic .... mam windows 2k sp 4. athlon 1700+ , gf mx440 i ecs k7s5a, oraz 256 mb ramu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secoh Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Mam pytanie - da się gdzieś wybrać simami poza dom/pracę ? O co chodzi z tym seksem w miejscu publicznym ? :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielona_herbata Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 a tak wracając już do simsow ale jedynki ... to tez nie chca mi odpalic nie wiem czemu ale instalator nie moze sie uruchomic jakis blad wyskakuje. pommocy.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad_wislak4 Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Cze, ja mam problem którego tutaj chyba nie było... Mianowicie mam WinXP i pobawiłem się w konta, dzięki czemu ja jestem administratorem systemu i wchodzę na hasło, a siora wchodzi jako gość. No i właśnie u mnie simsy działają bez problemu (da się też budować...) a na koncie gość, trzeba czekać z pięć minut po czym pojawia się: "nieokreślony błąd". Nie wie ktoś co zrobić, że by dało się simsy uruchomić na tym koncie??? Aha, żeby nie było wszystkie inne gry (far cry, hotel giant, gta 3, roller coaster i inne...) bez problemu się u niej uruchamiają więc kompletnie nie wiem o co chodzi... pzdr... i z góry dzięki za odpowiedź... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moro Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 Eeee... A ja mam pytanie... Może owa rzecz była już poruszana ale jej nie znalazłem :D Rzecz w tym, bo chciałem w Sims 2 zrobić ziomasa z okularami słonecznymi... Czy da się je później ściągnąć?? Plz o odpowiedź... Pzdr all & narq! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hakunamatata Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 A ja mam taki problem... Po uruchomieniu gry, pokazuje się logo i tak już zostaje. Domyślam się, że to może być wina sprzętu, bo czego innego? Tak więc pytam: Czy jest szansa, że ta gra pójdzie przy 256 RAMach i GeForce 2? :/ Czy niebardzo? Jeśli tak, to proszę o jakieś wskazówki. Dzięki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hakunamatata Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 "The Sims 2 spowodował wystąpienie błędu KERNEL32.DLL" Takie coś pokazuje się, po uruchomieniu gry. No i gra się oczywiście nie uruchamia - logo postoi chwile i się wyłącza. Czy ktoś jest w stanie poradzić mi coś na ten uszczerbek? Z góry wielkie dzięki za pomoc! PS. Wiem, że temat o The Sims 2 już był. Ale został zablokowany z tego względu, iż pytania się powtarzały. Przeczytałam wszystkie strony tamtego tematu i nie było takiego problemu, jak mój (przynajmniej nie był tak sprecyzowany), więc myślę, że ten topic nie poleci :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 Windows 98? Jesli tak to spróbuj na Win 2000/XP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hakunamatata Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 Windows 98? Jesli tak to spróbuj na Win 2000/XP. Nie, Windows Millenium. No i nie wiem, gdzie tkwi błąd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 Windows 98? Jesli tak to spróbuj na Win 2000/XP. Nie, Windows Millenium. No i nie wiem, gdzie tkwi błąd. LOL Millenium to ten sam shit to 98 (a nawet wiekszy), wiec moze rzeczywiscie sprobuj na jakims "normalnym" windowsie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hakunamatata Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 LOL Millenium to ten sam shit to 98 (a nawet wiekszy), wiec moze rzeczywiscie sprobuj na jakims "normalnym" windowsie. Jest tylko mały problem... Zmiana systemu nie wchodzi w grę :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 To przeinstaluj system, może pomoże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doma Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 mam problem jesli chodzi o uruchomienie trybu budowania na wzór sims jedynki,czy w dwójce jest mozliwosć tworzenia własnych projektów budowli? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms14 Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 Witaj Michał1, podlacze sie do twojego tematu ze swoim problemem. Panowie nie moge znalezsc katalogu, w ktorym sie zapisuje stan gry, prosze o wskazanie go, bo mnie kobieta ukatrupi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...