Niemiec Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 dzisiaj w czasie przegladania forum bardzo czestowyskakiwalo mi cos takiego: Could not obtain topic watch informationDEBUG MODESQL Error : 1016 Can't open file: 'phpbb_topics_watch.MYI'. (errno: 145)SELECT notify_status FROM phpbb_topics_watch WHERE topic_id = 59970 AND user_id = 5013Line : 227File : /usr/home/tweak/www/forum/viewtopic.php jak wczesniej wyskakiwaly bledy bazy danych itp to wystarczylo odswiezyc strone i szlo tak jak trzeba, ale dzisiaj nawet odzwiezenie strony nie pomaga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 Równiez to wczoraj mialem ale dzisiaj narazie mi sie to nie pojawilo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uchmanek Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 ganeralnie forum chodzi fatalnie, przynajmniej mi. na zaladowanie niektorych stron czekam nawet minute. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 dodatkowo samo mi sie odznacza sledzenie niektorych tematow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 Ja mam co chwile jakieś błedy, lub nie chce sie załadować. Forum tak działa, a w zasadzie nie działa od soboty(24.01). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 moze to przez te mydoomy i inne kofane robaczki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 no dzisiaj do tej pory nie mogłem od rana wejsc na forum.!!!???&%%%( what the f... update takie cos mi wyskoczyło :lol: Could not insert search results DEBUG MODE SQL Error : 2002 Can't connect to local MySQL server through socket '/tmp/mysql.sock' (61) INSERT INTO phpbb_search_results (search_id, session_id, search_array) VALUES(1516193772, '5f46c074a489124396e747a3e50a63cf', 'a:7:{s:14:"search_results";s:47:"30672, 58830, 59917, 59971, 60341, 60342, 60343";s:17:"total_match_count";i:7;s:12:"split_search";N;s:7:"sort_by";i:0;s:8:"sort_dir";s:4:"DESC";s:12:"show_results";s:6:"topics";s:12:"return_chars";i:200;}') Line : 682 File : /usr/home/tweak/www/forum/search.php no i jeszcze takie phpBB : Critical Error Error doing DB query userdata row fetch DEBUG MODE SQL Error : 2013 Lost connection to MySQL server during query SELECT u.*, s.* FROM phpbb_sessions s, phpbb_users u WHERE s.session_id = '5f46c074a489124396e747a3e50a63cf' AND u.user_id = s.session_user_id Line : 235 File : /usr/home/tweak/www/forum/includes/sessions.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 Ja też tak mam więc jeszcze jedno zastrzeżenie niektóre strony ładują się tak długo że mam ochotę odejść od kompa :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 mi od wczoraj forum wczytuje sie losowo czyli czasami tak czasami nie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 dzisiaj to byla totalna padaka. do godz 13 nie moglem za chiny ludowe wejsc. teraz chodzi jakos znosnie. Panowie Adminia, a wlasciwie Ty Marco moglbys cos z tym fantem zrobic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 Też nie mogłem wejść za chiny ludowe więdz zrezygnowałem i sobie pograłem i wszedłem nie dawno (nie grałem cały czas) :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 Nic nie zrobimy aż do postawienia nowego serwera co mam nadzieje nastąpi w tym tygodniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 Nic nie zrobimy aż do postawienia nowego serwera co mam nadzieje nastąpi w tym tygodniu.mam ndzieje, ze sie to uda i wreszcie przebywanie na forum bedzie przyjemnoscia a nie katorga polaczona z modlitwami o zaladownaie sie strony. good luck :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 Uzupelnienie: najprawdopodobniej w srode bedzie nowa maszyna czyli do nastepnego weekendu jesli bede trzezwy i pare innych rzeczy wszystko powinno dzialac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 teraz do 15 totalna kicha az we mnie gotowalo sie ze nie moglem wejsc i odpisac na pare postow !!!! 10minut ladowania strony :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 teraz to jest padaka na maksa :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 huh moze dobrowolne skladki na serwer :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 Może jakiś dobroczyńca się znajdzie :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 witam, tez mnie juz to denerwuje :( ja moge rzucic z 5 zł :D na nowego serva :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 witam, tez mnie juz to denerwuje :( ja moge rzucic z 5 zł :D na nowego serva :DPanowie to już mamy na nowy serwer bo ja też daje 5zł to mamy już 10zł za te solidne pieniądze możemu już kupić nowy serwer :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 witam, tez mnie juz to denerwuje :( ja moge rzucic z 5 zł :D na nowego serva :DPanowie to już mamy na nowy serwer bo ja też daje 5zł to mamy już 10zł za te solidne pieniądze możemu już kupić nowy serwer :lol: :lol: :lol:ale to wcale nie jest glupi pomysl :D jak userzy dali by po 5 zl to nikt by nie stal sie nagle biedny, a nasz tweak wkoncu by dzialal jak nalezy :D :D :D i glosno by sie o tym w sieci zrobilo :D pozdrawiam i zapraszam do wspolnej akcji :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 nie no... ja bym proponowal tak: kazdy wplaca po 1zl... zobaczylibysmy ... ile jest tych prawdziwych userow z tych 11XXX :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 moze z 1000 :( gwarantuje ze wicej by nie wplacilo :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 Nie wiem czy coś robili, ale dzisiaj Tweak działa całkiem znośnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 Nie wiem czy coś robili, ale dzisiaj Tweak działa całkiem znośnie.bo jest jeszcze rano :?: i jest maly ruch w sieci, co takze czuc przy przegladaniu stronek :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 Jest szansa, że na weekend już wszystko będzie działać na nowym serwerze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 Jest szansa, że na weekend już wszystko będzie działać na nowym serwerze.A czy bedzie totalny zwis forum przez np przekopiowywanie danych na serwer? Wolalbym wiedziec... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 A czy bedzie totalny zwis forum przez np przekopiowywanie danych na serwer? Wolalbym wiedziec...Sądze, że jak poprzednio na czas przerzucania (kilka godzin) forum będzie nieczynne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 OD 13 do 14 nie moglem wogole na forum wejsc . A teraz mi avatarkow nie widac . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 a mi jak narazie "jakos" dziala, tyle ze wolno :| :| :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...