Niemiec Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Co do golenia to też mi się nie chce, i dlatego robię to raz na tydzień :) Całe szczęście da się mnie wtedy poznać, bo ąz tak szybko nie zarastam :lol: :Plóm: tez sie gole mneij wiecej z taka czestotliwoscia i jest ok ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Ty Niemiec i tak chodzisz w kasku, więc wiele nie widać ;) :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 REF: Oszalał cały świat Nawet mój starszy brat Bo w radiu słyszy czad Grają ska, ska, ska Romana Te informację przyniósł Skiba Big Cyca nie chcą w radiach grać A, na to wstaje Piękny Roman Od dziś będziemy grali ska Iglesias ciężko przestraszony Madonna już nie może spać Bon Jovi też w dzienniku słyszał Że Piękny Roman lubi ska REF: Oszalał cały świat... Codziennie dzwoni tu Połomski Carreras też telefon zna I Penderecki dziś ujawnił "Piszę operę w stylu ska !" Wszystkie narody dziko tańczą Bo czują co im w sercach gra Nawet prezydent się z tym liczy, Że Piękny Roman lubi ska Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Jak to dobrze z Wami być :D PLÓM :Plóm: od razu lepiej :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 eeeeeeeee jak juz jestem to plómka/browarka walne zdrowie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 eeeeeeeee jak juz jestem to plómka/browarka walne zdrowie :D zdroffko ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 zdroffko ;)a podobno we wtorek sie nie pije :D ja dzisiaj 5 browarkow(3 warki i jeden litrowy tab{ekonomicznie}) i oprocz tego jakies pol litra winka wlasnej roboty (z jablek). jest mi dobrze......PLÓM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 heheh a ja się kawą podsycam żeby nie zasnąć :P i chyba zaraz pójde spać ;) btw. tak jakos dziwnie sie z ogonkami pisze :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 dobra... zmykam spac... jutro egzamin z mikroelektroniki... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 jeszcze dzisiejsze wiadomosci: -reed ma rangę Uczestnik 8O -Niemiec dostal ovoca for 3 days 8O to sie porobilo.... lol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 jeszcze dzisiejsze wiadomosci: -reed ma rangę Uczestnik 8O -Niemiec dostal ovoca for 3 days 8O to sie porobilo.... lol wooooooow - no niezle ! - plómbranoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 wooooooow - no niezle ! - plómbranoc raczej zle ,plómbranoc :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 plómbranoc all... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 jeszcze dzisiejsze wiadomosci: -reed ma rangę Uczestnik 8O -Niemiec dostal ovoca for 3 days 8O to sie porobilo.... lol Doniesienia z frontu? :wink: PLÓM (4 Niemiec) :Plóm: Dobranoc Plómers. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Niemiec?? Znowu?? Co on tak szaleje?? O reeda sie mniej martwię of course, prawda reed? ;) :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 wooooooow - no niezle ! - plómbranoc raczej zle ,plómbranoc :( chodzilo mi o to ze niezle sie narobilo ! szkoda ! plóm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Niemiec?? Znowu?? Co on tak szaleje?? O reeda sie mniej martwię of course, prawda reed? ;) :ploom: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=701...r=asc&&start=30 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 trzeba bedzie jakas rewolucje zrobic, zeby tak chetnie banow nie rozdawali. mowcie mi:andrzej elpawlakos lepper :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 trzeba bedzie jakas rewolucje zrobic, zeby tak chetnie banow nie rozdawali. mowcie mi:andrzej elpawlakos lepper :D niech opodatkuja ovoce ;) why lepper ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 why lepper ??mam nadzieje ze cie nie urazilem,poprostu mi lepper kojazy sie dosyc mocno z rewolucja,przewrotem,zamieszaniem.itp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 No to ładne jajka! Taki ovoc byłby ok, ale na ŁYKEND majowy, kiedy ja np. nie będę siedział przy kompie, tylko przy pięknej milejdi i miał w głowie troszki inne sprawy niż o/c :D:D:D :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 why lepper ?? mam nadzieje ze cie nie urazilem,poprostu mi lepper kojazy sie dosyc mocno z rewolucja,przewrotem,zamieszaniem.itptzn ze Rewolucjonista jestes?? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 No to ładne jajka! Taki ovoc byłby ok, ale na ŁYKEND majowy, kiedy ja np. nie będę siedział przy kompie, tylko przy pięknej milejdi i miał w głowie troszki inne sprawy niż o/c :D:D:D :Plóm: Zobaczymy jak wyjaśni się "afera Niemcowa" bo coś nie chce mi się wierzyć że to jest tak jak jest, a w Łykend majowy też będę ze swoją lady :D Już jutro wraca (hurra!). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 To ja idę spać. PLÓMBRANOC @LL, gdziekolwiek jesteście :) :Plóm::plum::Plóm::plum::Plóm::plum::Plóm::plum: :plum::Plóm::plum::Plóm::plum::Plóm::plum::Plóm: :Plóm::plum::Plóm::plum::Plóm::plum::Plóm::plum: :plum::Plóm::plum::Plóm::plum::Plóm::plum::Plóm: :Plóm::plum::Plóm::plum::Plóm::plum::Plóm::plum: :plum::Plóm::plum::Plóm::plum::Plóm::plum::Plóm: :Plóm::plum::Plóm::plum::Plóm::plum::Plóm::plum: :plum::Plóm::plum::Plóm::plum::Plóm::plum::Plóm: UPDATE: frstjob z tego co czytałem miała być w strefie "0" w stolycy :D W takim razie cieszę się że wszystko ok! Heh, u mnie jest ciut na odwrót, bo to ja wyjechałem z lubelskiego i to ja wracam :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 wlasnie sie zastanawiam czy nie napisac czegos za co bym dostal bana,ale powoli stwierdzam ze lepiej zaczekam az moje i modera drogi wkoncu sie spotkaja.bany moga dawac,ale niemcowi?? to juz moim zdaniem przegina. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 UPDATE: frstjob z tego co czytałem miała być w strefie "0" w stolycy :D W takim razie cieszę się że wszystko ok! Heh, u mnie jest ciut na odwrót, bo to ja wyjechałem z lubelskiego i to ja wracam :D No właśnie "odwołali" to pieprzone szkolenie tylko teraz nie wiadomo jak z powrotem :? Jak "wyjechałeś" z lubelskiego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 UPDATE: frstjob z tego co czytałem miała być w strefie "0" w stolycy :D W takim razie cieszę się że wszystko ok! Heh, u mnie jest ciut na odwrót, bo to ja wyjechałem z lubelskiego i to ja wracam :D No właśnie "odwołali" to pieprzone szkolenie tylko teraz nie wiadomo jak z powrotem :? Jak "wyjechałeś" z lubelskiego? Hehe, bo ja w Kraku to tylko studiuję, a moje rodzinne strony to Wyżyna Lubelska :) A dokładniej taka mieścinka jak pod moim AV, 40km w kierunku Wisły ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 UPDATE: frstjob z tego co czytałem miała być w strefie "0" w stolycy :D W takim razie cieszę się że wszystko ok! Heh, u mnie jest ciut na odwrót, bo to ja wyjechałem z lubelskiego i to ja wracam :D No właśnie "odwołali" to pieprzone szkolenie tylko teraz nie wiadomo jak z powrotem :? Jak "wyjechałeś" z lubelskiego? Hehe, bo ja w Kraku to tylko studiuję, a moje rodzinne strony to Wyżyna Lubelska :) A dokładniej taka mieścinka jak pod moim AV, 40km w kierunku Wisły ;) Było iść na moją Polibudę :wink: Do jutra! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Eee, na PL nie było nic fajnego ;) A na UMCS, na informę, za dużo chętnych (ze 2000 ludków na 60 miejsc :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...