monocyklista Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 Witam, mam problem. Po zainstlaowaniu tweak xp 3 wyłączył mi się menedżer zadań. Gdzie go ponownie uruchomić? Czy odpowiedzialna jest za to jakaś usługa z narzędzi administracyjnych? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 Jak to sie wyłączył? Menedzer zadan jest zwykłym programem- taskmgr.exe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monocyklista Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 Tak, ale gdy próbuje go uruchomić przez trzech króli do wyskakuje mi okno, że menedżer zadań został wyłączony przez administratora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomass2002 Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 Witaj Mam ten sam problem. Może ktoś potrafi włączyć menedżera zadań? Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matroks Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 podpinam się pod temat, mam ten sam problem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 A czasem nie używaliście żadnych programów do przyspieszania systemu? Bo one czesto blokują Menadzera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 Key: [HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionPoliciesSystem]Value Name: DisableTaskMgrData Type: REG_DWORDData: (0 = disabled, 1 = enabled) jesli chcesz odblokowac, to ustaw na zero lub usun wartosc.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...