Skocz do zawartości
Kaeres

Colin McRae Rally 4

Rekomendowane odpowiedzi

Skąd wy macie tak szybko te gry ja np. FarCry i UT2004 kombinowałem z 2 tygodnie albo i więcej :evil: . Colin 4 wyszedł wczoraj a tu juz forumowicze go mają :) 8O możecie podać namiary na sklep w którym kupiliście C4 najlepiej jakiś szybki coś w stylu sklepu FTP game :twisted: .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skąd wy macie tak szybko te gry ja np. FarCry i UT2004 kombinowałem z 2 tygodnie albo i więcej :evil: . Colin 4 wyszedł wczoraj a tu juz forumowicze go mają :)  8O możecie podać namiary na sklep w którym kupiliście C4 najlepiej jakiś szybki coś w stylu sklepu FTP game  :twisted: .

ooooo zgadzam sie a najlepiej to jakies info na priv :P zeby reklamy nie robic :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gra chodzi tak dobrze jak demo, na moim sprzecie, z kamerą na zderzaku od 60 - do max fps (przewaznie max), z widokiem znad samochodu zawsze równiutko 43 fps i to jest plynnie jak cholera. W grze multi samochody przeciwników to różnego koloru duchy, jak te w demie. Nie ma problemu z postawieniem serwera czy dolaczeniem sie do publicznego :)

Jade

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hej jak juz macie fulla to podzielcie sie opinia jaka jest w porownaniu do 03 co sie zmienilo w stosunku do dema, jak z plynnosicia, dajcie jakies screeny ale nie z tych samych lokacji co byly w demie i jakas inna bryke :)

no.... wiaruchna.... jest sens kupowac ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Mam problem z colinem 4, otoz w czasie gry przycina mi sie "zamraza obraz" co 20 sek, czym to moze byc spowodowane? mam r9500@pro na demie nie mialem takich problemow, zmienilem jedynie Directx na 9b czy to moze byc tego wina ? jesli tak ktos wie jak to odinstalowac?:)

Pozdro!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Mam problem z colinem 4, otoz w czasie gry przycina mi sie "zamraza obraz" co 20 sek, czym to moze byc spowodowane? mam r9500@pro na demie nie mialem takich problemow, zmienilem jedynie Directx na 9b czy to moze byc tego wina ? jesli tak ktos wie jak to odinstalowac?:)

Pozdro!

moze wina @pro ???

dx napewno nie !!!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam dx 9.0b i zarowno demo jak i full chodzi dobrze na radku 9500@pro , bez zadnych problemow . grafa w porownaniu do dema jak dla mnie za duzo sie nie zmienila , plynnosc tez podobna . na 9500@pro 350 / 620 , athlon 2600xp - w miare plynni chodzi (nie spada ponizej 30 klatek ) w 1024-800 , fsaa x6 , anizo x16 . na fsaa x4 i anizo x8 , juz 50 klatek minimum

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skąd wy macie tak szybko te gry ja np. FarCry i UT2004 kombinowałem z 2 tygodnie albo i więcej :evil: . Colin 4 wyszedł wczoraj a tu juz forumowicze go mają :)  8O możecie podać namiary na sklep w którym kupiliście C4 najlepiej jakiś szybki coś w stylu sklepu FTP game  :twisted: .

prawda jest taka ze nikt sie z takich rzeczy nie zwierza ... zobacz na priv moze tego nie znasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie no ok...;)

chodzilo mi o takie posty np:

Skąd wy macie tak szybko te gry ja np. FarCry i UT2004 kombinowałem z 2 tygodnie albo i więcej :evil: . Colin 4 wyszedł wczoraj a tu juz forumowicze go mają :)  8O możecie podać namiary na sklep w którym kupiliście C4 najlepiej jakiś szybki coś w stylu sklepu FTP game  :twisted: .

istne jaja! ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi