Bartuch Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 http://www.georgiapacificsoccer.com/mls/soccer.html Miłej Gry!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 spoko jest , narazie doszedłem najdalej do 4 LEVELU ale przegrywam ciągle w DOGRYWCE (wynik około w dogrywce 3:4) update: 6 LEVEL (nie trafiłem ani jednego :( w dogrywce 0:1 przegralem) 39 pkt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 Ja doszedłem do 6 lev. z 34pkt. Najmocniejszy strzał 97mph. Ale postaram sie poprawić te wyniki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 Fajna gra . narazie cwicze ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 Milutkie... w sam raz na wieczor z browcem (taki jak dzisiejszy :D) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 no to juz było tylko grafa byla gorsza ;] i inny' tryb' rozgrywki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 Milutkie... w sam raz na wieczor z browcem (taki jak dzisiejszy :D)To chyba za duzo nie trafiles? ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 Milutkie... w sam raz na wieczor z browcem (taki jak dzisiejszy :D)To chyba za duzo nie trafiles? ;P Do 3go poziomu dochodze ;) PS. Nie chce tu znow zadnej polemiki wywolywac (tym bardziej, ze montuje straszny O/T) ale taka mala refleksja- kazda z osob wypowiadajacych sie w tym topicu jest powered by AMD... intelowcy sie pila nie interesuja? :) PPS. To powyzsze to taki maly joke na piatkowy wieczor :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wierzba25 Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 Pierwsze podejscie - 6 poziom, 32 punkty - 2 pifka i troche szampana :D Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 Phiii po dwoch mocnych debowych doszedlem do 6levelu i 31pkt. nie jest zle, toast za wszystkich !!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 Pierwsze podejscie - 6 poziom, 32 punkty - 2 pifka i troche szampana :D Pozdro ano dopiero teraz zauwarzylem ino podobne wyniki :D heheh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 5 poziom 28 punktów [nic nie piłem lol] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 5 poziom 28 punktów [nic nie piłem lol] AVE METAL :> jedyna wlasciwa muzyka :D hehe no dobylbym troche szappana i bym przebil tego wyzej :> hehehe lol ale godzina :> UPDATE: chyba ze zbierasz zlom, i nie o to chodzilo :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 dobra nie sluchajcie mnie dzis juz wiecej nie pije, ha ale nadal wyraznie pisze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 6 level dalej ne moge przejsc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 6 poziom 33 punkty [dalej jeshcze nic nie piłem :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 przeszedl ktos 6 level ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 score: 35 [; UPDATE: 44 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 37 punktów [wieczorem się napije to zobaczymy wtedy buhehehe] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 6 poziom 40 punktów [ile będzie po 3x heineken 0.65l? ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 48punktow , 6 level i wiecej nie moge update: strzelil ktos na 6 levelu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 6 level= 37 pkt :D Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 update: strzelil ktos na 6 levelu ? To jest dobre pytanie bo mnie się też nie udało a strzelam taką samą "techniką" jak na niższych poziomach i nie da rady :o ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 chyba nikt nie strzelil skoro cale top ma maksymalnie 50 punktow (po 5 razy 10 punktow, w tym 5 bonusa jest). Albo mozna sie troche fajnie pobawic, albo strzelac na piksele (5 razy w bok od maksymalnego wychylenia i 4 razy w gore od dolu - powinno dzialac). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 Mi przystawiło na 6lvl - 38pkt :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 ja.mam.takie.pytanko...czy.po.sciagnieciu.tego.swfa.na.hdd.dziala.u.was.?bo.mi.stoji.na.LOADING.i.nic.sie.nie.dzieje... http://www.georgiapacificsoccer.com/mls/soccer.swf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 R.i.P. : U mnie też po ściągnieciu stoi na LOADING. Widocznie jakieś zabezpieczenie :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 11 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2004 Dalej jak 6 lvl chyba nie da sie dojsc, przynajmniej mi sie nie udalo ale mam nowy rekord, na 6 lvl 38 pkt :twisted: Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 mam 49 punktow ale nie strzelilem jeszcze w 6 levelu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...