gnz Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 Guziki sa pod INPUT hehe jednak jestem slepy :P gra wymiata - 1024x768 wsjo na high i 2 na normal bo nie da sie dac high ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 Fajnie... gra sie nawet spoko... ale do ut2003 roznic wielkich nie wiedz (ale sie tam nie przypatrywalem zbytnio) Chodzi na mojim sprzecie miodzio... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 a ja teraz zaczołem ściagać i mam 2% 8) Ciekawe czy na SDI da się po necie grać :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 No już co nie co obcykałem , fajny jest tryb ONS, szkoda że tylko jedna mapka, bo już znam na pamięć ją :)) btw co z teamem TweaKa?? Na jakich serwerach gracie :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 echhh wszedlem na jakis: ut2004 server i dostalem takie baty w DM ze szkoda gadac :P musze pocwiczyc wiecej - choc nie ma gdzie bo na singlu cholera zamiatam botami jak mi sie podoba ... UPDATE: 1024x768x32 high AAx2 Anizo x 4 :cool: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 MOze ja cos wieczorem postawie. Nie moge sie doczekac az skoncze drugiego kompa. Brakuje dysku i grafiki i moze jakis serwerek na nim pobiega :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgan Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 Witam! A ja mam problem, jak troche pogram to wywala mnie do winowsa i okienko z komunikatem: "Critical error UT2004 Build UT2004_Build_[2004-02-10_03.01] OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600) CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 2007 MHz with 511MB RAM Video: NVIDIA GeForce4 Ti 4200 with AGP8X (4403) General protection fault! History: UGameEngine::Draw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop" Moze ktos wie o co chodzi? Prosze o pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 Witam! A ja mam problem, jak troche pogram to wywala mnie do winowsa i okienko z komunikatem: "Critical error UT2004 Build UT2004_Build_[2004-02-10_03.01] OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600) CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 2007 MHz with 511MB RAM Video: NVIDIA GeForce4 Ti 4200 with AGP8X (4403) General protection fault! History: UGameEngine::Draw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop" Moze ktos wie o co chodzi? Prosze o pomoc! Ja tak mialem w UT 2003 po zainstalowaniu patcha,sprobuj przeinstalowac PS - co z tym klanem ?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 a ja teraz zaczołem ściagać i mam 2% 8) Ciekawe czy na SDI da się po necie grać :? Ja tu wlasnie mam SDI i mam pingi od 1 do 100 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 Kto z was miał założyc server bo głópio triche grac bez polakow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgan Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 przeinstalowywalem i to samo! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 Na www.unreal.pl i www.gamepub.org piszą że są szanse na to aby gra wyszła w Polsce, więc jeszcze nie wszystko przesądzone :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalabanga Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 fajnie ściągłem i nie mogę odpalić :( wyskakuje że wyczerpała się pamięć wirtualna i żeby zwiększyć miejsce na primary hard disk ale partycje z windą mam 2giga tylko i wolnego tam jest 450 mega. Nie pytajcie dlaczego mam tylko 2giga . mam bo tak chciałem nie mam tam nic innego jak winde żadnych innych softów tam nie instaluje aby było czysto i dlatego 2 giga. a plik stronicowania mam zrobiony na innej partycji 1024 na 1024. zwiększenie go nie pomaga. macie jakiś sposób ??? bo nie mam zamiaru stawiania systemu od nowa i zmieniania partycji grrr :[ dokładnie komunikat wywala taki(tak jak mówiłem wyżej): UT2004 Build UT2004_Build_[2004-02-10_03.01] OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600) CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 2002 MHz with 511MB RAM Video: NVIDIA GeForce4 Ti 4200 with AGP8X (Omega KX 1.4523a) (4523) Ran out of virtual memory. To prevent this condition, you must free up more space on your primary hard disk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Link_mc Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 Hmm gra miodna gram wszysko co mozliwe to high i wszystkie efekty włonczone ale nie działa anty aliasing:( a fps nie spada ponizej 35 przeważnie 45-50:) i nosze nick [TweaK]Link Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 gra nawet fajna jak kolega wyzej mam przewaznie 40 fps aa x 6 anizo x 16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 panowie dziala wam MP ??? zniknelo a raczej wyczernilo mi sie pole "internet" i nie mam listy serverow - nie jestem sam bo juz tez ktos o to mnie pytal ? czy u was to samo ? w polu NEWS po refresh wyskakuje mi ze glowny server UT nie jest osiagalny ... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizc Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 U mnie to samo:( Nie moge polaczyc sie z glownym serwerem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 U mnie nie działał jakieś 40min ale potem załapał. G iera jest wyczesana szczególnie jazda czołgiem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 Eh Wy już jaracie się grą,a ja mam 70% :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 mi też mp niechce działać :( z tego co naliczyłem to w demku jest 5 pojazdów, czy naliczył ktoś więcej (niechodzi mi o te w assalucie) [czołg, manta, 2 samochody (niepamiętam nazw ;]) i takie coś latające wysoko (nazwy też niepamięam :) )] :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 HeH Mp nie dziala czasem bo server glowny przeciarzony gdzie jest baza danych o serverach i z tad ten caly zamęt... Wejdzcie przez np. GamySpy.. Wszystko ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 Wiecie kiedy The All-Seeing Eye będzie obsługiwał te demko bo te wyszukiwanie serwerów w UT2004 jest tragiczne:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 Ściągnołem, zobaczyłem i gra poprostu jest QL :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Link_mc Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 Nie no dobra:) oczyściłem system z wirusków itd:) nowe omegi na catalistach 4.10 wrzuciłem:) i cooo ,przy aax6 i aniso x 16 nie spada ponizej 40:)przeważnie 50-55:) gra jest miodnaaaa ale tryb slaughter albo jak to sie zwie znudził mi sie juz:P nooo jedynie raptorkiem jesszcze lubie polatać:P i male pytankooo czy jest tam w tym demku woda?:P bo tam w opcjach byly efekty wody:] a ja nigdzie tych efektow wody nie widze:P zresztą mój nick to [TweaK]Link_mc :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizc Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 Woda jest np. w waskich, podziemnych korytarzach na mapie do CTF (CTF-BridgeOfFate) i nawet tak zle nie wyglada :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boy Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 Ej lamerskie pytanie: Jak do cholery ustawia się tutaj klawisze? Tylko się nie denerwować proszę :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 No panowie ten kto ma Ati niech sobie instalnie nowe Caty 4.2 ,bo podobno zwiekszaja wydajnosc w ut200x o nawet 15% .Ja wlasnie potestowalem i moze mam te 3-4FPSy wiecej ,ale co zauwazylem ,ze gra chodzi o wiele plynniej. Nie ma juz tych przypadkowych przyciec. Gralem na mapie przed chwila w 20 osob i gra nie schodzila pozniej 25FPS w najwiekszych "rozpierduchach" :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 ja dopiero sciagam i mam 11% - zostalo 4h. jak bedziecie grac online to chetnie dostane baty :) bo w fpp nie grywam, ale UT jest pozycja obowiazkowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 Ej lamerskie pytanie: Jak do cholery ustawia się tutaj klawisze? Tylko się nie denerwować proszę :Dw opcjach "input" Jeśli chodzi o wodę to są kałuże na niektórych mapach, na tej mapie w dm widziałem w jednym korytarzu wodę i ten "efekt wody" w niektórych miejscach woda kapie z sufitu, ale się jej zbytnio nie przyglądałem, kałuże jest teś na Torlanie ale jakaś dziwna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 No panowie ten kto ma Ati niech sobie instalnie nowe Caty 4.2 ,bo podobno zwiekszaja wydajnosc w ut200x o nawet 15% .Ja wlasnie potestowalem i moze mam te 3-4FPSy wiecej ,ale co zauwazylem ,ze gra chodzi o wiele plynniej. Nie ma juz tych przypadkowych przyciec. Gralem na mapie przed chwila w 20 osob i gra nie schodzila pozniej 25FPS w najwiekszych "rozpierduchach" :P Ty - te catalisty naprwde poprawiaja wydajnosc i to jeszcze jak - odpalcie sobie np nfsa,jesli mieliscie jakies pauzy w czasie jazdy to teraz ich nie doznacie :) W koncu chlopaki zrobili pozadne sterowniki - polecam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...