qbass Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 Szkoda, o tej strasznej informacji dowiedzialem sie od wójka , pechowy rok sie zaczal, i jeszcze do tego u kumpla w mojej szkole wywalili 33 osoby za picie w szkole na dyskotece. Szkoda kuliga [*] [*] [*] [*] [*] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 <span style="color:red;">[ciach!]</span>le, szok normalnie... :( [*] [*] [*]<span style="color:red;">[ciach!]</span>le, szok normalnie... :( [*] [*] [*]<span style="color:red;">[ciach!]</span>le, szok normalnie... :( [*] [*] [*] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 tak Go lubilem, takie nieszczescie, brak slow ... :cry: :cry: :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 ja niestety też ;( człowiek coś by chciał zrobic a tu ciach , nic nie moze :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 ['] ['] Teraz bedzie mogl z Bublewiczem sobie OSy trzaskac.........eeeeeeeeeeeeeeeehhhhhhhh szkoda goscia, tak juz mu sie fajnie mial sezon zaczac. Umowa z Fiatem, starty w "przedszkolu WRC" czyli klasie Super 1600 a tu taki zonk................hard life ['] ['] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 [`][`][`] Ech... coz moge powiedziec... beznadziejnie sie ten rok zapowiada :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrunetWieczorowaPora Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 a ten pociag mial zgaszone swiatla czy co ? nie wiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CavV6 Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 a ten pociag mial zgaszone swiatla czy co ? nie wiemteraz to juz i tak nie ma znaczenia... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrunetWieczorowaPora Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 a ten pociag mial zgaszone swiatla czy co ? nie wiemteraz to juz i tak nie ma znaczenia... tzn wiesz zgadza sie ale ciekawi mnie jak to sie rozegralo przeciez kierowca rajdowy zwraca chyba uwage na wszystkie szczegoly i wogole .. a moze myslal ze zdazy ale nie zdazyl ? brawura ? glupota ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CavV6 Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 myslę, ze nie - z drugiej strony kierowca rajdowy ma od tego pilota - ale mysle, ze i tak - najwieksza wina tego szlabanovego ciecia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrunetWieczorowaPora Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 myslę, ze nie - z drugiej strony kierowca rajdowy ma od tego pilota - ale mysle, ze i tak - najwieksza wina tego szlabanovego ciecia! nie chcialbym znalezc sie w takiej sytuacji ale ciekawi mnie jak to jest jestes przykladowo 30 mettrow od przejazdu a jedzie pociag wlaczone swiatla dosc mocne hmm nie zauwazasz ? no chyba ze przejazd byl tuz za tunelem , nie wiem albo kulig nie wychamowal ... cholera wie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CavV6 Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 ale pociag i tak zawsze gwizdze 100 metrow przed przejazdem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 Szkoda, lubiłem go. Był w ścisłej czołówce Polski w rajdach, R.I.P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CavV6 Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 wiec co, da radę przykleić tego posta, tak temporary? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 Ehh, własnie się dowiedziałem... cóż jak coś idzie super, to zwykle musi się zdarzyć coś, co to wyrówna i to z nadwyżką - wiem po sobie. Ktoś na górze chyba nie lubi jak nam sie za bardzo powodzi... Szkoda gościa i jego rodziny i nieważne kim by nie bytł - śmierć w taki sposób nie powinna mieć miejsca... A pechowy rok - cóż - ja oblałem przedmiot na studiach i teraz muszę go powtarzać - i w sumie to nie z braku wiedzy, tylko bardziej właśnie przez pech... Naprawdę chcecie, żeby to przykleić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CavV6 Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 Naprawdę chcecie, żeby to przykleić?Mysle, ze warto to przykleic, chociazby z uwagi nato, ze warto poruszyc taki temat jak zycie na forum calkiem nie dotyczacym tego tematu... W koncu wszystcy jestesmy zwyklymi ludzmi, a tak jak sam napisales - pech, potrafi wszystko destroy... :arrow: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 ['][']['] szkoda gadać :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MK Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 Wina i tak jest po jego stronie , jednym słowem zginął przez własna głupotę!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 [*] :( Tyle razy mijałem autobusem warsztat Mobil-a, który promował i stała przednim prawie zawsze jego furka.... :( Pi....er.........do........lony piątek 13tego! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 po jaka cholere mam sie smucic po smierci jakiegos kolesia , tylko dla tego ze jezdzil samochodem i reprezentowal Polske ehh smieszne co on takiego zrobil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CavV6 Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 Wina i tak jest po jego stronie , jednym słowem zginął przez własna głupotę!!nie koniecznie... póki nie znamy szczegułów myślę, że nie ma co pochopnie oceniać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 tez nie moge w to uwuezyc :( [']['][']['] i pomyslec ze to wszystko przez jeden nie zamknety na czas szlaban :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 a ja jestem przeciwny przyklejeni mozecie mnie posadzic o wszystko - chamstwo, znieczulice o co chcecie, to tragedia szkoda faceta, ale co da przyklejenie tematu ? bedziemy przyklejac kazdego zmarlego ? nie rozumiem pomyslu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CavV6 Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 po jaka cholere mam sie smucic po smierci jakiegos kolesia , tylko dla tego ze jezdzil samochodem i reprezentowal Polske ehh smieszne co on takiego zrobilProblem nie w tym, aby gadać kto co i jak, ale, że to mogło spotkać każdego z nas... ;( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 po jaka cholere mam sie smucic po smierci jakiegos kolesia , tylko dla tego ze jezdzil samochodem i reprezentowal Polske ehh smieszne co on takiego zrobil Dziwne masz odczucia :?, a jakby niedajboże zmarł Papież, to teżbyś tak napisał :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MK Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 Wielu ginie codziennie na naszych drogach!!! Nie pierwszy nie ostatni!!! Jaka jest podstawowa zasada bezpieczeństwa przy dojeżdzaniu do przejazdu kolejowego?? Z tym ze to każdego mogło spotkać to bym sie nie zgodził wystarczyło by minimum uwagi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CavV6 Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 Wielu ginie codziennie na naszych drogach!!! Nie pierwszy nie ostatni!!! Jaka jest podstawowa zasada bezpieczeństwa przy dojeżdzaniu do przejazdu kolejowego?? Z tym ze to każdego mogło spotkać to bym sie nie zgodził wystarczyło by minimum uwagi. " to nie o to tutaj chodzi... :idea: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MK Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 a co że kierowca rajdowy ?!!?tymbardziej powinien być uwrażiwiony na pewne sprawy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 po jaka cholere mam sie smucic po smierci jakiegos kolesia , tylko dla tego ze jezdzil samochodem i reprezentowal Polske ehh smieszne co on takiego zrobil Dziwne masz odczucia :?, a jakby niedajboże zmarł Papież, to teżbyś tak napisał :? Jasne bo papiez to dlamnie nic :roll: wiecej jak zwykly ludzik nic wiecej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...