Marcin_gps Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 Verbatimy najlepsze (szczegolnie Metal Azo) ale drogie TDK tez niezle Platinum tanie i dobre Esperanza - tez niezle, ale ostatnio klika poszlo do kosza Datex - dobre, tanie, nie odnotowalem zadnych problemow X-Power - nie polecam Wynalazki typu Sigma czy Cursor dzialaja bez problemu, ale za malo nagralem, zeby cos wiecej napisac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weronica Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 ja mam TDK d-view i schodzi gorna warstwa :( tak samo jest z emtec'ami - wiec juz nie kupuje plyt z blyszczacym wierzchem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 emtec = basf :> zapamietac raz na zawsze :> basf zmienil nazwe na mtec :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koni5 Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Moj stary Lite-on 24x 10x 40x padl przy probie nagrania na cd Hawk. Wczesniej kilka wypalil, ale z trudem, czasami z napedu wychodzila czysta plytka, wiec nagrywalem na niej ponownie z mniejsza predkoscia az w koncu sie nagralo. Do czasu az nagrywara padla i nie widziala juz zadnej plytki, ani czystej ani z danymi. Ciekawe ile winy za to padniecie ponosi HAWK :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas911 Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 ja mam TDK d-view i schodzi gorna warstwa :( tak samo jest z emtec'ami - wiec juz nie kupuje plyt z blyszczacym wierzchem... Ja ich używam jak narazie z powodzeniem przez dłuższy okres czasu i nie zauważyłem żeby sie coś dziwnego z nimi działo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Hawk - nie polecam (na 10 płyt z "promocji" 3 padnięte, 3 nienagrywalne) Platinium - jak wyżej, eksplodowała w CDRomie przy pierszym podejściu do Alien vs Predator 2 :), druga nie używana nigdy w napędzię (backup Office'a) pożółkła jak pergamin :| Verbatim, Dysan - znakomite eProformance (czy jakoś tak) - tanie i niezawodne jak do tej pory Esperanza, (V)Akoss - też spoko Hity, Sigmy itp. - zdecydowanie odradzam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMTi3 Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Najgorszy syf to SIGMYnie bo BTC ;] ja zawsze uzywam plytek za 1,10 zł ale mintów, hitów ;] jeszcze mnie nie zawiodly ale oczywiscie jesli plyta ma byc duzo uzywana to tylko verbatim/dysan hehe a moja nagrywarka nagrywa tylko LG,samsungi,VERBATIMY :P taka wybredna :) ale z jednej strony dobrze bo niemusze martiwic sie tym ze nie nagra :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 ja tego badziewia wiecej nie kupie... kupilem z miesiac temu w carrefour paczuszke 10 cd ... ladnie podpisane 48x i 700 mb... a gdy wsadzilem je do pc to wyszlo ze sie nagrywaja 24x i maja pojemnosc 650 mb qr.wa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 ja do wszystkiego tdk ale ostatnio pale dvd jakie kupowac bo tdk dvdr+ troche drogie 9pln...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Ja jakoś nie mam z nimi problemu. Zresztą z płyt cd-r to z żadną. Mój 6-cio letni LG każdą pokona :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Ja jakoś nie mam z nimi problemu. Zresztą z płyt cd-r to z żadną. Mój 6-cio letni LG każdą pokona :D:DMoja Yamaha tez 6 letnia wszystkie nagrywa ale z HWAK nie daje sobie rady wiec przeszedlem na plyty o 10 gr drozsze BENQ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 ja do wszystkiego tdk ale ostatnio pale dvd jakie kupowac bo tdk dvdr+ troche drogie 9pln...? ...TDK, TDK i jeszcze raz TDK - nie ma sensu tracić kasy na coś tańszego - tdki są drogie, ale jeżeli chcesz coś z płytek później odczytać to tylko te najlepsze. Próbowałem EMTEC i też są dobre, z dala omijaj wynalazki typu Memorex :kijem: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 heh, u mnie w miescie, w hyper jest "promocja" (buahaha) Hawk'i za 99 gr, dla mnie to żadna promocja ja sam wybieram esperanza, emtec - też są tanie ale za to dobre ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 @kazik2000 napsiales, ze sigma suxx..... wiesz..zalezy.... teraz sa biale z czerwonym napisaem i faktycznie kiepskie (na cd audio sa jakies trzaski itp), ale kiedys byly rozowe/czerwone z bialym napisem (produkowane przez office depot) i one byly zaje*** kupilem ich kiedys 100 sztuk w ciemno.....i zaluje, z enie kupilem wiecej..... naprawde genialne plyty na te 100 sztuk chyba kilka sie zle wypalilo ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Fakt, zależy od serii. Kiedyś kupowałem esperanzy. Były spoko. Trafiłem na serię i na 10 to chyba ze 2 były dobre. Więc przestałem ;) A co do tych eProformance to kupiłem ich już ok. 40 i wszystkie chodzą jak należy. A były w promocji w MM w Lublinie za 9,99 (teraz chyba są za 10,99 ;)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...