MeHow Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Jak byś tyle czasu spedził jednego dnia przed książkami z polskiego, też byś nie wiedział jak sie nazywasz i nie zważał na błędy. Dzisiaj dalej nauka polaka a wieczorkiem gegra i drukowanie ściąg. trele morele... uwierz mi, ze tez sie strasznie duzo ucze :> i jakos przez to nie wale takich bykow. No staaaary :> bys sie przyznal, a nie taka polska spychologia. Wszystko inne winne, tylko nie ja :P . A co do drukowania sciag, to tez sie musze za to wziąć, bo się nie wyrobię w przeciwnym wypadku i będzie niezła kiszeczka :> . BTW kończę już współczesność. Potem tylko motywy i druowanie. Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Jak byś tyle czasu spedził jednego dnia przed książkami z polskiego, też byś nie wiedział jak sie nazywasz i nie zważał na błędy. Dzisiaj dalej nauka polaka a wieczorkiem gegra i drukowanie ściąg. trele morele... uwierz mi, ze tez sie strasznie duzo ucze :> i jakos przez to nie wale takich bykow. No staaaary :> bys sie przyznal, a nie taka polska spychologia. Wszystko inne winne, tylko nie ja :P . A co do drukowania sciag, to tez sie musze za to wziąć, bo się nie wyrobię w przeciwnym wypadku i będzie niezła kiszeczka :> . BTW kończę już współczesność. Potem tylko motywy i druowanie. Pozdr Nie kazdy jest taki zajebisty z Polaka jak ty :wink: :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NightCrawler Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Sie strsujecie. Ja sobie dzis porobilem sciagi na polaj i to cala moja nauka. A ostatni tydzien to chodze po knajpach i swietuje ze znajomymi pisanie maturki :) (przygotowywujemy sie do jej oblewania po) :D Powodzenia Wam zycze... i tak wszyscy zdamy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 A ty jakis kujon jestes, ze masz wbite ? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NightCrawler Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Ja? Kujon <hahaha> taka obelga wiesz co powinnem sie pogniewac... jestem bezstresowy :D jakos to bedzie ... cos tam wiem i powinno styknac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 grinch nie o to chodzilo. Twoja ironia splywa po mnie jak po kaczce. Rozpoczalem walke ze spychologia :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Właśnie zmierzyłem swoją najdłuższą ściage i ma ona 224 cm - "Motywy patriotyczne w literaturze" , teraz jeszcze musze ją poskładać :P A jakie są wasze najdłuższe pomoce naukowe ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 mojej sisotry na mature miala 3 etry z ogonem chyba, jeszcze gdzies u mnie lezy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 ekhm, brak takowych :> zaraz bede sobie robil z cytatow. Jak wy z tego sciagacie? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitro Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Ludzie, jedyne, co nasuwa mi się na myśl, to hasło: DAMY RADE!!! NIe takie rzeczy już się robiło...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 no tak :> ja skoczylem z bungee i wtedy sie tak balem, ze teraz juz sie prawie w ogole niczego nie boje :>, no chyba, ze wizji kolejnego skoku z bungee. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NightCrawler Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 MeHow - ale to przecie przyjemność... a nie obowiązek jak maturka... 2. rzeczy po skoku można mieć pozytywne odczucia i co wspominać ... a o maturze to jak najszybciej zapomniec :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 skok wspominam :> ale to opisze dopiero przy kuflu piwa w Dziwnowie. pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Ludzie co wy wypisujecie na tych sciagach - cala tematyke kazdego zagadnienia ? (czyli praktycznie mature ze sciagi chcecie przepisac ?) Nie umiem robic sciag blee nie wiem co na nich napisac :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwarek Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 i co daje taki papier? w twojej maturze nie uwzglednia sie ortow? :oNom banki za bledy nie dostane teraz starczy tylko na temat :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 ja tylko cytaty :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoCoTe Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Ludzie co wy wypisujecie na tych sciagach - cala tematyke kazdego zagadnienia ? (czyli praktycznie mature ze sciagi chcecie przepisac ?) Nie umiem robic sciag blee nie wiem co na nich napisac :/ Ja mam motywy literackie. Mam nadzieje ze jakis sie trafi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 grinch nie o to chodzilo. Twoja ironia splywa po mnie jak po kaczce. Rozpoczalem walke ze spychologia :>Sorry :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 trele morele... uwierz mi, ze tez sie strasznie duzo ucze :> i jakos przez to nie wale takich bykow. No staaaary :> bys sie przyznal, a nie taka polska spychologia. Wszystko inne winne, tylko nie ja :P Coś mi zarzucasz :D co do błędów to nie raz nie patrzę czy dobrze napisałem. Jak byś przejrzał niektóre moje wiadomości to zauważysz, że nieraz pisze w ogóle bez polskich liter, zależy czy mi się chce czy nie 8) właśnie odłożyłem książki i idę spać, bo rano znów pobudka i nauka. :( Tak pomyśleć za 3 tygodnie już koniec tej męczarni i upragniony spokój. Tylko na to czekam. Jeszcze nie opracowałem do końca tych ściąg! Motywy już w połowie wydrukowałem, ale moich zapisków jeszcze nie wprowadziłem... Jutro wieczorem będzie też przygotowana lista wszystkich dzieł do matury jak chcecie to mogę zamieścić, abyście mogli sprawdzić czy wszystko pamiętacie na egzamin :wink: PZDR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 polski - pikus matma - <span style="color:red;">[ciach!]</span>a :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 polski - pikus matma - <font color="#FF0000">[ciach!]</font> :( Tez mam te same obawy ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NightCrawler Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 A ja właśnie mata - luzik, a polski.... no coz 5h wode lać 3a :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Co my jako młode pokolenie Polakow mozemy wniesc do Uni Europejskiej (kultury europejskiej) ? Jakie waszym zdaniem mozna zaproponowac lektury do tego tematu ? Bo ja jakos nie mam dobrego pomyslu... :| IPDATE: Ja myslalem aby napisac cos o nas, Polakach... ( Lalka, Przedwiosnie... :roll: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwarek Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Coś na rozluznienie :D http://www.ryano.net/iraq/?427049 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Co my jako młode pokolenie Polakow mozemy wniesc do Uni Europejskiej (kultury europejskiej) ? Jakie waszym zdaniem mozna zaproponowac lektury do tego tematu ? Bo ja jakos nie mam dobrego pomyslu... :| IPDATE: Ja myslalem aby napisac cos o nas, Polakach... ( Lalka, Przedwiosnie... :roll: ) Mozna jeszcze dodac "Chlopów" i "Wesele" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 http://www.ryano.net/iraq/?467037 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 http://images.optin.com.au/optusxmas/flash...4%20Walker%20;) :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Dziewczyna z mojej szkoly powiesila sie wczoraj z powodu jutrzejszej Matury . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Dziewczyna z mojej szkoly powiesila sie wczoraj z powodu jutrzejszej Matury . no co ty, nie wytrzymała chyba lekko psychicznie :( cos mi tu smierdzi glupim żartem 8O bo jesli nie to kurcze kiepski jutro moze byc klimat u ciebie w szkolce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Jak moglbym wogule z czegos takiego zartowac :evil: :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...