ParanoiK Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 Wziąłem się dziś za sprzątanie i zacząłem bajery dodawać. Na razie dla userów dostępny jest nowy tag w bbcode - google, tj. tweak.pl :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 Nawet ciekawa funkcja. Chyba bedzie dość często używana. Widze że coś jeszcze bedzie dodane. Update O widze ze juz jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 [php:1:d70d138c9a]<?php /*************************************************************************** ***************************************************************************/ define('IN_PHPBB', true); $phpbb_root_path = './'; include($phpbb_root_path . 'extension.inc'); include($phpbb_root_path . 'common.'.$phpEx); include($phpbb_root_path . 'includes/bbcode.'.$phpEx); include($phpbb_root_path . 'includes/functions_post.'.$phpEx); // // Is PM disabled? // if ( !empty($board_config['privmsg_disable']) ) { message_die(GENERAL_MESSAGE, 'PM_disabled'); } [/php:1:d70d138c9a] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 PHP :> A dla moderów kilka zabawek do banowania ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 PHP :> A dla moderów kilka zabawek do banowania ;] Userzy pewnie sie ciesza niesamowicie :wink: :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 Mam nadzieję ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 PHP :> A dla moderów kilka zabawek do banowania ;] moge przetestowac :?: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 Predzej zostac przetestowanym :twisted: PS: a cos dla zwyklych wyjadaczy chleba bedzie nowego ? ParanoiK: do czego sluzy ten skrypt php ? Do blokowania PW :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 dobre pytanie :) a no i mowi sie zjadaczy chleba :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 tweak Google: [ google]To czego chcemy szukać [ /google] (alt+d) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 dobre pytanie :) a no i mowi sie zjadaczy chleba :]:P noooo... dobra... kazdy wie o co chodzi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 A ten skrypt co wkleiłem to do wysyłania pw ;] Dałem, żeby mieć coś pokolorować ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 jestem przeciw nowym zabawka dla modow, ale dla userow jak najbardziej na tak ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 Właśnie przed chwilą coś mi się rzuciło w oczy że ten pasek coś za długi jest :lol: :wink: Wiedze że modernizacja forum dalej trwa :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 no fajnie tylklo szkoda ze dla nas nic nowego nie ma :( odemnie tez kazdy moder dostanie banana ....na zjezdzie tweaka .... takiego do jedzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 POWER BY AMD: 3mam Cie za slowo :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 POWER BY AMD: 3mam Cie za slowo :]jak bym wpadł na to wcześniej to dostał byś juz w gdańsku (ktoś był z takim nickiem jak ty ale nie jestem pewnien czy to ty) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 to byl Noose we wlasnej osobie z osoba towarzyszaca ;] JA tez sie doloze do bananow ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 POWER BY AMD: wiem, ze tam ktos taki byl :P ja z moja dziewczyna :] btw, Niemiec: az tak dobrze pamietasz moja "osobe towarzyszaca" :?: :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 pamietam, ze byla przedstawicielka plci pieknej, ale nic wiecej nie powiem, bo nie pamietam :oops: a fotek tez nie zrobilem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 a to w takim razie wszysko jasne, pamietam twoja osobe towazyszacą bawilismy sie wszycy na tej potupajce :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...