gnz Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 http://members.lycos.co.uk/gnzrlz/gif/lol.gifkto ci pozwolil skorzystac z mojego gif'a ;) ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 na plóm banerku mamy teraz nowego przewodniczącego forum twek'a i jego dziwnowłosego pomocnika :D:D:D:D :P :P :P :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 ech.... lepper i marchewka w bannerze..... do tego przy ladowaniu strony widac ich w calym rozmiarze, dopiero pozniej sie zmniejsza. mozilla na co to komu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 do tego przy ladowaniu strony widac ich w calym rozmiarze, dopiero pozniej sie zmniejsza. mozilla na co to komu No właśnie ... :plum: Nie za bardzo mi się to podoba. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 ech.... lepper i marchewka w bannerze..... do tego przy ladowaniu strony widac ich w calym rozmiarze, dopiero pozniej sie zmniejsza. mozilla na co to komu Jakbyś siedział 11.5h w pracy, to też byś chciał odreagować. Lepper i Wiśniewski mi się nawineli akurat ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 ok ok tylko niech nie beda na caly ekran plizz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 mozesz dac ktoras z fotek mojego psa http://niemczuk.republika.pl/obrazki/plum.jpg http://niemczuk.republika.pl/obrazki/plum1.jpg http://niemczuk.republika.pl/obrazki/plum2.jpg tylko wywal czerwonowlosego pedala i lepperpluma, prosze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 Nieeee. Paranoik kazał testować moda, to testowałem ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bADMINton Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 Zaraz tam wsadzimy I wszystko będzie jasne ;] Podobno wedug regulaminu nie wolno na ty forum umieszczac reklamy? To co ty z tym logo robisz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 bADMINton: O... pan SpiderMAN nas odwiedził. Zapraszamy na kolejnego owoca. Żegnam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 siema SpiderMAN ;] czyzbys dostal bana?? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 to imho najlepiej wrzucic to do iframe i kto chce sobie zablokuje i juz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 bADMINton: O... pan SpiderMAN nas odwiedził. Zapraszamy na kolejnego owoca. Żegnam.Takie te forum fe, a wszyscy tu wracają - co za fenoment :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 to imho najlepiej wrzucic to do iframe i kto chce sobie zablokuje i juz ;) Właśnie chodzi o to że to ma być widoczne, bo to tablica ogłoszeniowa. Będziemy się starali wyrobić u forumowiczów nawyk sprawdzania wiadomości wyświetlających się na niej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 czy ten teks moze sie minimalnie wolniej przewijac, bo ledwo zadazylem przeczytac pierwsze powazne ogloszenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 i jak na razie sie sprawdza! zajrzalem tu natychmiast ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 i jak na razie sie sprawdza! zajrzalem tu natychmiast ;) Teraz się sprawdza - bo to nowość, i każdy na to patrzy. Ale jak się przyzwyczaicie, to mało kto będzie na to zwracał uwagę... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 jesli bedzie sie tam pojawial andrzejo lepperro to malo kto przejdzie obojetnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 ...ma być widoczne...tylko szkoda ze dopuki sie strona nie skonczy ladowac to widac wszystko i cale forum jest przesuniete. nie moze byc tak jak np na linux.pl - w poziomie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 OT : Mi dzisiaj coś nie działa przechodzenie powiedzmy na n-tą stronę topiku, gdy wybieram go ze strony głównej działu. Zawsze wyświetla się pierwsza. Po wejściu do topiku wszystkie wchodzą dobrze. Korzystam z opery. Pod IE wszystko w normie. Update: już jest Ok. UFO jakieś? Update II: Nie jest jednak ok, jest raz tak raz tak. Nie mam siły dociekać dlaczego tak jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 tylko szkoda ze dopuki sie strona nie skonczy ladowac to widac wszystko i cale forum jest przesuniete. nie moze byc tak jak np na linux.pl - w poziomie ? Sprawdziłem kilka ładowań strony w firefoxie, i prawdę mówiąc nie wiem, o czym mówisz :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 W Mozilli 1.7 Beta (nightly) faktycznie zanim sie strona zaladuje to widac całą zawartość tego okienka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 Dijkstra: uzywam podstawowej mozilli :arrow: http://zeus.polsl.gliwice.pl/~thriadae/Screenshot.png Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 u mnie na operze 7.23 cisza ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 opera afair nie obsluguje marquee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 phranzee: co jest napisane koło nazwy theme'u? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 Przykro mi to mówić, ale chyba bedziesz musiał się z tym pogodzić... Czy ktoś, kto ma jakąś wysoką netszkape mógłby sprawdzić, czy tam jest tak samo? Paranoik: popraw na 'beta4ever' ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 phranzee: co jest napisane koło nazwy theme'u? ;]no betatester jestem przecie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 Mozilla Firefox - ten sam błąd (przy różnych stylach forum). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:Focus Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 U mnie podczas wczytywania widać całą zawartość tego okienka. Po wczytaniu cosik takiego: link :? Przeglądarka: Mozilla 1.6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...