rcube Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 (edytowane) hm... w pierwszej trojce :) Pierwsza nagroda rownorzedna (obudowa do fotek podwodnych i aparat) Edytowane 29 Kwietnia 2006 przez rcube Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 (edytowane) Skomentuje ktos moje ost fotki ? :-| Bylbym wdzieczny, chcialbym sie dowiedziec ktora lepsza :huh: i czy moga byc, poprosze o jakas konstruktywna wypowiedz czy moga byc czy e tam :unsure: co im brakuje, co jest a co dobrze, tylko bez przesady ;) thx. wiosna, wiosna a temat jakis uspiony... Edytowane 30 Kwietnia 2006 przez lukasrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 (edytowane) Skomentuje ktos moje ost fotki ? :-| Bylbym wdzieczny, chcialbym sie dowiedziec ktora lepsza :huh: i czy moga byc, poprosze o jakas konstruktywna wypowiedz czy moga byc czy e tam :unsure: co im brakuje, co jest a co dobrze, tylko bez przesady ;) thx. wiosna, wiosna a temat jakis uspiony... Pierwsza fotka - zbyt symetrycznie według mnie. ;) Fotka numer 2 lepsza. I powiem Ci, że w tym przypadku mogłeś użyć PS-a do poprawienia barw nieba. Byłoby jak z kalendarza. ;) I jeszcze jedno ... mogłeś być wyżej. Pamiętam jak jakimś ludziom robiłem fotkę właśnie mniej więcej z tego miejsca co Ty fotkę nr2 (parking o ile dobrze kojarzę) to wszedłem na samochód i pyk ... kadr był ciut lepszy myślę. Ogólnie fajna fotka. A co do wiosennego uśpienia ... jeszcze pare dni. ;) EDIT : Moja wizja tej fotki (oczywiście nie mam orginału w pełnej rozdziałce no i robione "na szybko" jeśli bym miał orginał posiedziałbym nad tym z 30minut aby uzyskać perfekcyjny efekt ... a tak tylko pokazuję "na szybko" więc jest pełno bugów i niedopracowań) : Edytowane 30 Kwietnia 2006 przez MaciekCi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Pierwsza fotka - zbyt symetrycznie według mnie. ;) Fotka numer 2 lepsza. I powiem Ci, że w tym przypadku mogłeś użyć PS-a do poprawienia barw nieba. Byłoby jak z kalendarza. ;) I jeszcze jedno ... mogłeś być wyżej. Pamiętam jak jakimś ludziom robiłem fotkę właśnie mniej więcej z tego miejsca co Ty fotkę nr2 (parking o ile dobrze kojarzę) to wszedłem na samochód i pyk ... kadr był ciut lepszy myślę. Ogólnie fajna fotka. A co do wiosennego uśpienia ... jeszcze pare dni. ;) EDIT : Moja wizja tej fotki (oczywiście nie mam orginału w pełnej rozdziałce no i robione "na szybko" jeśli bym miał orginał posiedziałbym nad tym z 30minut aby uzyskać perfekcyjny efekt ... a tak tylko pokazuję "na szybko" więc jest pełno bugów i niedopracowań) : http://img92.imageshack.us/img92/1970/lukarszzamek0oe.jpg Czaje :) dzieki, niestety wczoraj niebo bylo takie nijakie, ani nie bylo czyste, ani chmur nie bylo, troche takich porozwalanych na niebie lata ;) mi wlasnie brakuje ladnych chmur na niebie i kontrastu chmury/niebo dzieki za opinie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Tylko mi sie teraz wydaje, ze zdjecie przeszlo ze skrajnosci w skrajnosc. Kolorystyka z nijakiej w przebarwioną. Nie wiem, takie mialem pierwsze wrazenie, bo troszke po oczach dostalem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 (edytowane) mam kłeszczyna jesli mozna, ktora fota wg was jest lepsza ? :) i czy z ta druga nie przegiolem z kontrastem i kolorami ? drzewa po prawej juz z deka ciemne sa. dzieki. Edytowane 30 Kwietnia 2006 przez lukasrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Ja sie z nudow pobawilem i takie cus wyszlo z twoimi fotkami: I mala wiariacja :> ala stara pocztowka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 hehe drugie dobre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 nudzilo mi sie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 (edytowane) Edytowane 30 Kwietnia 2006 przez BLANTMEN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Sliczniutkie :) może zbrakło troche ostrosc na blizszej krawedzi listka ale piekniutkie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Alone in the dark Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Alone in the dark Potwór :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeciK Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Z dzisiejszej sesji: 1. 2. 3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 (edytowane) hehe fajniutkie :) ladnie zlapane :) tło czarne za kotem bylo naprawde zy bawiles sie jakims progsem ? jesli tak to jak i jakim jesli mozna wiedziec :) troceh brechty teraz ;] Potwór :D Jedyne zabawy programami to : resize do 1024x768 i dodanie 15px ramki. Reszta to dzieła światła, jakie akurat miałem ;) edit: Edytowane 2 Maja 2006 przez andrek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Ehh moj aparat do wymiany, iso100 a szum niezly :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Secik ładne robale - ja jeszcze żadnego nie upolowałem bo aura troche mi nie sprzyja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 A tu zagadka :) co to jest :D http://s22.photobucket.com/albums/b315/HipoPL/DSCF4780.jpg Modrzew. :] Bird Walk Alone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spOOk Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Pierwsze wiosenne foty w plenerze : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 co myslicie? ale nieuzyskalem efektu jaki chcialem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Nie moge wywnioskowac jaki efekt chciales uzyskac wiec chyba nie pasi fotka. Postaraj sie nastepnym razem. Ps. ale przynajmniej dobrze gotujesz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Green Peace Wiem, że niektórzy zauważą że trochę nie ostre ale taki był mój zamysł (czyt. Nie bijcie za mocno :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 (edytowane) I dzis w pelnym slonku :P Edytowane 3 Maja 2006 przez lukasrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 No napisałem że nie jest za ostre :P Mam obecnie tego liścia na komórce na tapetce :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 No napisałem że nie jest za ostre :P Mam obecnie tego liścia na komórce na tapetce :P hehe faktycznie ;) juz niewazne :D Ale bardzo ladne zdjatko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 lukasrz kiedy w koncu skonczysz zasypywac ten topik kazda ze swoich wypocin? zaloz se wlasny topik i tam pakuj wsio co tylko pstrykniesz (te twoje fotki serio stoja caly czas na jednym poziomie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 lukasrz kiedy w koncu skonczysz zasypywac ten topik kazda ze swoich wypocin? zaloz se wlasny topik i tam pakuj wsio co tylko pstrykniesz (te twoje fotki serio stoja caly czas na jednym poziomie) Jeśli Ci nie pasują moje zdjęcia to ich nie oglądaj ! A jesli masz je krytykować to poproszę Cię o konkretne argumenty i jakas konstruktywna krytyke, ktora sie na cos przyda. A zdjecia bede wrzucal bo po to jest ten temat, jak narazie to Ty go zaśmiecasz takimi tekstami. Jesli komus sie nie podobaja czyjes zdjecia to poprostu nic nie pisze i juz... albo napisze i doradzi co jest nie tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.Asten Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Wczoraj się nudziłem, więc postanowiłem coś zdziałać aparatem, poza zwyczajnym robieniem zdjęć "Auto" :wink: Tylko nie bijcie, dopiero zaczynam B) Poniższa mi się strasznie spodobała i mimo że już pare lat siedze na jednej tapecie, to zmieniłem ją na tą: :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeciK Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 No to odemnie kilka stworkrów poraz kolejny: 1. 2. 3. 4. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeciK Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 (edytowane) MaciekCi - 1 i 3 ładne, ale właściwie na każdym portalu można tego typu fotki znaleść. 2 poza przybliżeniem (chociaz wygląda to na crop z kadru) nic ciekawego nie ma. ;) Tak czy inaczej przejrze zaraz co tam się dzieje. :) Dzięki. Żeby nie do końca OT: Edytowane 4 Maja 2006 przez SeciK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...