Skocz do zawartości
Szymoon

Galeria Zdjęć Użytkowników PurePC

Rekomendowane odpowiedzi

Skomentuje ktos moje ost fotki ? :-| Bylbym wdzieczny, chcialbym sie dowiedziec ktora lepsza :huh: i czy moga byc, poprosze o jakas konstruktywna wypowiedz czy moga byc czy e tam :unsure: co im brakuje, co jest a co dobrze, tylko bez przesady ;) thx.

wiosna, wiosna a temat jakis uspiony...

Edytowane przez lukasrz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skomentuje ktos moje ost fotki ? :-| Bylbym wdzieczny, chcialbym sie dowiedziec ktora lepsza :huh: i czy moga byc, poprosze o jakas konstruktywna wypowiedz czy moga byc czy e tam :unsure: co im brakuje, co jest a co dobrze, tylko bez przesady ;) thx.

wiosna, wiosna a temat jakis uspiony...

Pierwsza fotka - zbyt symetrycznie według mnie. ;) Fotka numer 2 lepsza. I powiem Ci, że w tym przypadku mogłeś użyć PS-a do poprawienia barw nieba. Byłoby jak z kalendarza. ;) I jeszcze jedno ... mogłeś być wyżej. Pamiętam jak jakimś ludziom robiłem fotkę właśnie mniej więcej z tego miejsca co Ty fotkę nr2 (parking o ile dobrze kojarzę) to wszedłem na samochód i pyk ... kadr był ciut lepszy myślę. Ogólnie fajna fotka.

A co do wiosennego uśpienia ... jeszcze pare dni. ;)

EDIT :

Moja wizja tej fotki (oczywiście nie mam orginału w pełnej rozdziałce no i robione "na szybko" jeśli bym miał orginał posiedziałbym nad tym z 30minut aby uzyskać perfekcyjny efekt ... a tak tylko pokazuję "na szybko" więc jest pełno bugów i niedopracowań) :

Dołączona grafika

Edytowane przez MaciekCi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pierwsza fotka - zbyt symetrycznie według mnie. ;) Fotka numer 2 lepsza. I powiem Ci, że w tym przypadku mogłeś użyć PS-a do poprawienia barw nieba. Byłoby jak z kalendarza. ;) I jeszcze jedno ... mogłeś być wyżej. Pamiętam jak jakimś ludziom robiłem fotkę właśnie mniej więcej z tego miejsca co Ty fotkę nr2 (parking o ile dobrze kojarzę) to wszedłem na samochód i pyk ... kadr był ciut lepszy myślę. Ogólnie fajna fotka.

A co do wiosennego uśpienia ... jeszcze pare dni. ;)

EDIT :

Moja wizja tej fotki (oczywiście nie mam orginału w pełnej rozdziałce no i robione "na szybko" jeśli bym miał orginał posiedziałbym nad tym z 30minut aby uzyskać perfekcyjny efekt ... a tak tylko pokazuję "na szybko" więc jest pełno bugów i niedopracowań) :

http://img92.imageshack.us/img92/1970/lukarszzamek0oe.jpg

Czaje :) dzieki, niestety wczoraj niebo bylo takie nijakie, ani nie bylo czyste, ani chmur nie bylo, troche takich porozwalanych na niebie lata ;) mi wlasnie brakuje ladnych chmur na niebie i kontrastu chmury/niebo

dzieki za opinie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam kłeszczyna jesli mozna, ktora fota wg was jest lepsza ? :)

Dołączona grafika

Dołączona grafika

i czy z ta druga nie przegiolem z kontrastem i kolorami ? drzewa po prawej juz z deka ciemne sa.

dzieki.

Edytowane przez lukasrz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe fajniutkie :) ladnie zlapane :) tło czarne za kotem bylo naprawde zy bawiles sie jakims progsem ? jesli tak to jak i jakim jesli mozna wiedziec :)

troceh brechty teraz ;]

Potwór :D

Jedyne zabawy programami to : resize do 1024x768 i dodanie 15px ramki. Reszta to dzieła światła, jakie akurat miałem ;)

edit:

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Edytowane przez andrek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lukasrz kiedy w koncu skonczysz zasypywac ten topik kazda ze swoich wypocin?

zaloz se wlasny topik i tam pakuj wsio co tylko pstrykniesz (te twoje fotki serio stoja caly czas na jednym poziomie)

Jeśli Ci nie pasują moje zdjęcia to ich nie oglądaj ! A jesli masz je krytykować to poproszę Cię o konkretne argumenty i jakas konstruktywna krytyke, ktora sie na cos przyda. A zdjecia bede wrzucal bo po to jest ten temat, jak narazie to Ty go zaśmiecasz takimi tekstami. Jesli komus sie nie podobaja czyjes zdjecia to poprostu nic nie pisze i juz... albo napisze i doradzi co jest nie tak.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj się nudziłem, więc postanowiłem coś zdziałać aparatem, poza zwyczajnym robieniem zdjęć "Auto" :wink: Tylko nie bijcie, dopiero zaczynam B)

Dołączona grafika

Poniższa mi się strasznie spodobała i mimo że już pare lat siedze na jednej tapecie, to zmieniłem ją na tą: :lol2:

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MaciekCi - 1 i 3 ładne, ale właściwie na każdym portalu można tego typu fotki znaleść. 2 poza przybliżeniem (chociaz wygląda to na crop z kadru) nic ciekawego nie ma. ;)

Tak czy inaczej przejrze zaraz co tam się dzieje. :) Dzięki.

Żeby nie do końca OT:

Dołączona grafika

Edytowane przez SeciK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi