lukasrz Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 ośla to ośla :) obiecałem coś jednej osobie i musze to tu napisac :) inni zakochani też mogą sie dopisywac :) wszelkie pozdro napewno mile widziane :D topic może byc ciekawy :) HEJ !!! POZDRAWIAM I CAŁUJĘ :* KOCHAM CIĘ SKARBIE :* :D pozdro również dla userów tweaka :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 pozdro dla ludzi ktorym sie nie nudzi ... (i rym sie nawet wkradl) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 Pozdrawiam sam siebie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 Może zrobimy jeszcze coś ala TVNowe "Wybacz mi" :?: :wink: :lol: :mrgreen: :ploom: :plum: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 Pozdrawiam sam siebie. :twisted: niezłe .. przyłączam się 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 Wybacz mi ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 Wybacz mi ;]]]Wybaczam :cry: :wink: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 sorry za caps: MAM NADZIEJĘ, ŻE NIE CHODZI O MOJĄ EWELINĘ :twisted: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 sorry za caps: MAM NADZIEJĘ, ŻE NIE CHODZI O MOJĄ EWELINĘ :twisted: :wink: razcej nie moja jest z Lublinka :D :* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sfx Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 chcialbym siebie pozdrowic gdyz jestem najzajebistrzym czlowiekiem jaki kiedykolwiek sie urodzil i stapal po tej ziemi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 chcialbym siebie pozdrowic gdyz jestem najzajebistrzym czlowiekiem jaki kiedykolwiek sie urodzil i stapal po tej ziemi no niewiem , taki człowiek sam siebie nie pozdrawia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 sorry za caps: MAM NADZIEJĘ, ŻE NIE CHODZI O MOJĄ EWELINĘ :twisted: :wink: A JA MAM NADZIEJE, ZE NIE CHODZI O MOJA EWELINE!! :twisted: I pisze to zupelnie serio... Ehhh, Mongo Ty przeciez tez jestes z Katowic... :? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca_18 Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 Może zrobimy jeszcze coś ala TVNowe "Wybacz mi" :?: :wink: :lol: :mrgreen: :ploom: :plum: Ja bym prponowal "Zerwane Gałęzie" 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 To i ja sie przyłacze, pozdrawiam, babcie, dziadka, mame, tate, wyjka, ciotke, somsiadke, mojego szefa, pikaczu i wszystkich .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 To i ja sie przyłacze, pozdrawiam, babcie, dziadka, mame, tate, wyjka, ciotke, somsiadke, mojego szefa, pikaczu i wszystkich .... a mnie nie pozdrowisz?? :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 pozdrawiam Andrzeja L. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 Zaczyna sie z tego forum robic BRAVO.TWEAK.PL :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 Pozdrawiam TELEKOMUNIKACJE POLSKĄ S.A. która w ostatnich dniach zablokowala dostep do kont na free.of.pl BTW... po co ten topic.... równie dobrze móglby być na forum testowym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 No bo na oślą wiecej ludzi zagląda , to oczywiste :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 Przepraszam wszystkich których powinnienem przeproscić, oraz tych którzy zasługuja na przeprosiny albo chcieli by byc przeproszeni, ale nie wiedzą jak o to poprosić. Tudzież byli przeproszeni i chcieli by przeprosić. Albo kiedys przeproszą ale się wstydzą... Podważam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 POZDRAWIAM MOJA NIEZASTAPIONA KOLEZANKE ILONKE (SZALOONA LOOLONA) i i wszystkich z forum tweak.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 A ja powiem tyle ze pozdrowie józka z Bronek pod Ochocinem :). A tak serio to pozdro dla każdego kto to czyta i niech ktos zamknie ten topick :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaaa Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 pozdrawiam mame, tate, siostre i psa sasiadoow :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 A ja Mc Rouge zamieszkaly w gda , najwiekszy ziomal na Swiecie chcialbym pozdrowic wszystkie fajne dziewczyny i zyczyc im rowniez, aby poznaly takiego fajnego faceta jak ja :D _________ Tekst zmodyfikowany przeze mnie, lecz nie ja jestem jego pierwotnym autorem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 No dobra teraz przeprościepozdrówcie MNIE 8) :!: :!: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 Yode pozdrawiam ... :twisted: i wszystkie kukły z MappetShow w wsczególności Kermita ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaaa Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 no co ty stary wielki ptak byl najlepszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 no co ty stary wielki ptak byl najlepszy Nieprawda, najlepszy był FAZI :evil: , wlasnie pozdrawiam FAZIEGO ciocie, wujka z Ameryki, kuzyna Mietka, i wszystkie dziewczyny z dyskoteki w remizie strazy pożarnej w Gorzelnikach koło Bimbrowników :twisted:, aha oraz Józka i Ździska z którymi pędziliśmy siwuchę pod lasem . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dolores haze Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 korzystajac z okazji, chcialem pozdrowic moja druga polowe :) z ktora nota bene jutro obchodze druga rocznice :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...