mechl!n Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Wiem że jest przyklejony topic- jednak większy "zasięg" ma topic dotyczący konkretnego wała- dzięki takim topicom udało się już uchronić dziesiątki ludków. Jeśli jednak moder postanowi zawiesić topa- trudno- jego wola. Co wy na to? http://www.allegro.pl/my_page.php?uid=1976327 Niby ceny "normalne", ale patrząc na pozytywy człowieka można się zastanawiać skąd nagle nachapał tyle towaru... No i oczywiście "płatne z góry". Niby ma sklep inetowy (link na stronie "o mnie")- ale pokażcie mi sklep, któy wysyła towar tylko po wpłacie na konto. Choć w innym miejscu tego e-sklepu jest cennik wysyłki za pobraniem- oj spieszyło się komuś i nie dopatrzono się błędów... Zresztą... jaki problem zrobić sobie i-netowy sklep- trochę znajomości html-a, kilka obrazków i jest. A gotowe "szablony" sklepów też sprzedaje na swoich aukcjach. Jest ktoś z wrocka? Może by sprawdził, czy na ul. Joanitów 8/3 jest taki sklep i czy ma on coś wspólnego z tym gościem z allegro... Bo sklep może być ale nie gościa z allegro :D . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Jak dla mnie to oczywisty walek... Poza tym koles jest chyba strasznie naiwny: "Data rejestracji 2004-03-28 14:08:58 Ostatnie logowanie 2004-04-13 18:27:50" Wystawil sprzet i czeka na kase :P Az strach sie bac ile ludzi mu uwierzy... :/ Moze bedziemy pisali maile do kupujacych, he ? Bo szlag mnie trafia jak tacy ludzie kase za takie walki zgarniaja.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Podliczyłem wartość wystawionego sprzętu. Nie licząc pierwszych trzech doopnych aukcji: od góry jest tak: 50 x 240zł = 12.000zł, 50 x 175zł = 8.750zł, 50 x 175zł = 8.750zł, 50 x 240zł = 12.000zł, 20 x 378zł = 7.560zł, 20 x 641zł = 12.820zł, 20 x 835zł = 16.700zł 20 x 619zł = 12.380zł 20 x 499zł = 9.980zł. Razem cuzamen do kupy daje to kwotę 100.940,00 zł. Chyba mamy rekord :wink: . Co za rozmach :D . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 (...) Az strach sie bac ile ludzi mu uwierzy... :/ Moze bedziemy pisali maile do kupujacych, he ? Bo szlag mnie trafia jak tacy ludzie kase za takie walki zgarniaja.... To nie takie głupie... Można by spróbować, ale tylko wtedy, kiedy będziemy mieć PEWNOŚĆ, że to ściema. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bl4ck Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Bardzo dobry pomysl panowie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 (...) Az strach sie bac ile ludzi mu uwierzy... :/ Moze bedziemy pisali maile do kupujacych, he ? Bo szlag mnie trafia jak tacy ludzie kase za takie walki zgarniaja.... To nie takie głupie... Można by spróbować, ale tylko wtedy, kiedy będziemy mieć PEWNOŚĆ, że to ściema. Ja nie mowie, zeby od razu pisac do ludzi ze ten koles to zlodziej i zeby u niego nie kupowali. Mozna delikatnie zasugerowac, ze te aukcje "smierdza" i lepiej sie zastanowic przed ew. kupnem... Albo zalozyc "szybkie konto" na allegro i skupic caly ten stuff :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Albo zalozyc "szybkie konto" na allegro i skupic caly ten stuff :D To by sie koleś zdziwił Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Albo zalozyc "szybkie konto" na allegro i skupic caly ten stuff. Przy okazji któregoś-z-kolei wała ktoś to zrobił- założył konto "sprzedający to oszust" (czy jakoś tak) i zalicytował we wszystkich aukcjach (jak się później okazało) oszusta. UPDATE-> Nowi Użytkownicy, którzy nie dokonali pełnej aktywacji konta, nie mogą skorzystać z Kup Teraz. A wszystkie aukcje są z "Kup teraz". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Koles niezle sie wycfanil ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Eh.... szkoda gadać ;/ Pytam się: Gdzie jest obsługa Allegro? :o Bożesztymój jak ludzie kombinują Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 jutro wszkole kupie to wszystko bo dzis niechce mi sie bawic :) update wyslalem do niego mail z pytaniem czy moge odebrac osobiscie ciekawe co napisze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Patrzyliscie na aukcje za ktore dostal komentarze???? Wszystko usuniete przez pracownikow allegro i tak naprawde sa to tylko 4 auckje bo reszta ma takie same numery. 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 kurcze jak tak dalej pojdzie to co druga aukcja bedzie jakas trefna. brawo dla mechl!n'a, ja bym tego nie wypatrzyl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 aukcje juz zglosilem ;] znow bedzie, ze podpierdalam :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 aukcje juz zglosilem ;] znow bedzie, ze podpierdalam :P :D :D :D Ja naświetlam sytuacje- Ty zaś jesteś EXECUTOREM :twisted: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 :E no i ciekawe jak to sie rozwinie :E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 odpisal mi Oczywiscie ze tak , pod warunkiem ze wczesniej dokonana bedzie wpłata na nasze konto,poniewarz wszystkie podzespoły oferowane na aukcji jak i w sklepie sprowadzamy na zamówienie klientów co pozwala na zaoferowanie tak niskich cen (Brak Magazynowania). Czas realizacji wynosi max 3 dni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 He, he- dobre :D . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Ni męski narząd moczowo-płciowy nie zaufam komuś, kto sprzedaje sprzęt komputerowy, a prawy alt i shift działają mu randomicznie i na deser pisze "poniewarz" :> Okrutnie drogi ten magazyn musi być, że nie opłaca im się trzymać choćby pod łóżkiem, za to opłaca im się ściągać skądśtam jak tylko byle maniek zagwiżdże. Siur, jak kura plunie, krowa frunie, ryba piśnie a rak świśnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dozeer Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 to niech zrobi wyjątek... zaproponuj mu zeby ci wyslal za pobraniem... 1 szt. jakiegoś sprzętu dajmy na to proca... a jak dojdzie i bedzie wszystko OK zamówisz np 100szt. takowych podzespołów... tlumacz sie tym ze juz miales wiele wałów na allegro a przy takim WIELKIM zamówieniu chcesz miec choć CIEŃ gwarancji na to że pieniadze niezostana poprostu skradzione : ) proste rozwiązanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Mię też zszokował ten jakże okropistyczny błąd jakim jest "poniewarz". Był mnie prawie przyprawił o zwrot zawartości żołądka mego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Ale laba- gość dostał dwa pozytywy- za kartę i proca. Kupujący złożył ofertę wczoraj o godz 21.43 i dzisiaj już dostał sprzęt. YHY. NAPEWNO. A w pozytywie napisał "Karta mega wypas zamówiłem i 2 dni póżniej dostałem". JAKIE DWA DNI? Kilkadziesiąt godzin raczej. Ehhh... Prawdopodobnie kolega z piaskownicy- sprzedający miał nadzieję uwierzytelnić swoje konto- moim zdaniem stało się coś zupełnie odwrotnego- zbłaźnił się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dozeer Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 totalna wałkownia... zglosic allegro... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 totalna wałkownia... zglosic allegro...Niemiec juz sie tym zajoł , BTW good job dla naszego allegrowego kojaka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 tu jest pelna wspolpraca ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Albo zalozyc "szybkie konto" na allegro i skupic caly ten stuff :DA potem wypie****** mu kupe negatywów. :x Takich oszustów trzeba tępić wszelkimi możliwymi sposobami. :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Niech pracownicy allegro zareaguja, wkońcu plaszczą [gluteus maximus] za pieniądze wiec od czasu do czasu powinni przeglądać co sie dzieje na aukcjach :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 dostalo ode mnie powiadomienie w 10 minut po pojawieniu sie postu i nadal nie ma reakcji. pewnie zareaguja jak posypia sie negatywy :( pierdzieleni zdziercy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Bardzo dobry Allegrowicz oby więcej takich, wszystko szybko i procesor super ja go podkręciłem do 2376MHz FSB (175). Super kupujcie nie zastanawiajcie sie MOŻECIE MU ZAUFAĆ co tu więcej pisac WSZYSTKO OK EXTRA!!!!!! to mnie rozwalilo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halfi Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 'Jest ktoś z wrocka? Może by sprawdził, czy na ul. Joanitów 8/3 ' Ja mieszkam niedaleko Joanitów. często tamtędy przechodzę i nie widziałem nigdy żadnego szyldu ze jest tam sklep komputerowy... jutro się przejdę zobaczyć czy cos tam takiego tam istnieje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...