Blue Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 mi up zwiekszyli 23 maja i do tej pory nie zwiekszyli mi downloadu :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 No to otworzyc cos trzeba przeciez nie bedziemy tak siedziec bez niczego. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 No to otworzyc cos trzeba przeciez nie bedziemy tak siedziec bez niczego. :P racja !! to jak ? chlopaki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 No dobra tez sie dopisze :> DZis download 80kB/s Pomorskie > REDA :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 mi up zwiekszyli 23 maja i do tej pory nie zwiekszyli mi downloadu :evil:Długo trochę. U mnie od jednego do drugiego minęło tydzień, ale żeby aż 3. Może powinieneś zainterweniować jakoś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 dzwoniłem do nich i powiedzieli ze maja jeszcze czas.... :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 mi up zwiekszyli 23 maja i do tej pory nie zwiekszyli mi downloadu :evil:Długo trochę. U mnie od jednego do drugiego minęło tydzień, ale żeby aż 3. Może powinieneś zainterweniować jakoś. I powiedza ze maja czas do konca Lipca :))))) Ps. MOj 666 post git :) Liczba Bestii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matilde Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 Powiedzcie mi jak jest z tym modemem do neo+? Muszę go oddać po wygaśnięciu umowy, czy mogę go opchnąć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 Powiedzcie mi jak jest z tym modemem do neo+? Muszę go oddać po wygaśnięciu umowy, czy mogę go opchnąć? modem jest Twoj po 45 dniach od zawarcia umowy. Od tego momętu możesz go nawet zjeść :D chyba ze za niego im nie zapłaciles Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heavy Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 dzisiaj mam 80 kilo ale... tylko jak sciagam 2 pliki naraz - na jednym leci 60-66 kilo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 Matilde: hehe :P to zalezy :] jezeli kupiles zestaw samoinstalacyjny to modem Twoj. Jezeli dostales modem zanim byly zestawy to modem jest ich :P heavy: czym sciagasz :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 dzwoniłem do nich i powiedzieli ze maja jeszcze czas.... :x Mogles ich sie spytac czy tez będą mieć czas jak sie przeniesiesz do konkurencji (mogles udawac :P) i mogles tez powiedziec ze zrobisz to tak szybko jak to tylko mozliwe a nie przez dwa miechy. Albo mogles sie spytac czy beda mieli wiecej czasu jesli zrezygnujesz i zamowisz ponownie, czy wowczas im tego czasu przybedzie :P Smieszne... Nie mialbym nic przeciwko gdyby mieli czas bo np nie maja mozliwosci tego zrobic, ale wyglada ze przeciagaja bo tak im sie podoba, poprostu nie chca i juz, dla mnie to idiotyczne tymbardziej zwlaszcza w takiej skali, ogolnopolski operator a sie zachowuje jak sfrustrowany sklepikarz na bazarze. Mieli termin do 1 lipca i wg nich to znaczy ze musza go wykorzystac, zabawne to jest chociaz teraz juz coraz mniej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 (..) Mieli termin do 1 lipca i wg nich to znaczy ze musza go wykorzystac, zabawne to jest chociaz teraz juz coraz mniej... Chyba chciales powiedziec maja termin do 1 lipca, a wogole to nie do 1 tylko do 31 Lipca maja czas. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matilde Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 Matilde: hehe :P to zalezy :] jezeli kupiles zestaw samoinstalacyjny to modem Twoj. Jezeli dostales modem zanim byly zestawy to modem jest ich :P Nie no kupiłem usługę neo+ z modemem parę dni temu. I wzięłem go z myslą o odsprzedaniu bo mam modem+switch+router Planety. Czyli rozumiem, że jestem do przodu jakieś ~70zł ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 Matilde: hehe :P to zalezy :] jezeli kupiles zestaw samoinstalacyjny to modem Twoj. Jezeli dostales modem zanim byly zestawy to modem jest ich :P Nie no kupiłem usługę neo+ z modemem parę dni temu. I wzięłem go z myslą o odsprzedaniu bo mam modem+switch+router Planety. Czyli rozumiem, że jestem do przodu jakieś ~70zł ?? no to mozesz sprzedac po 45 dniach od zawacia umoy (od tego momętu jest Twoją własnością :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matilde Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 Rozumiem, że te 45 dni warunkuje umowa? Przyznam się szczerze nie nie miałem czasu nawet z nią się zapoznać :cry: Oki! Dzięki za odzew! :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 (..) Mieli termin do 1 lipca i wg nich to znaczy ze musza go wykorzystac, zabawne to jest chociaz teraz juz coraz mniej... Chyba chciales powiedziec maja termin do 1 lipca, a wogole to nie do 1 tylko do 31 Lipca maja czas. Masz racje, chcialem napisac 1wszego sierpnia bo nie pamietam ile dni ma ktory miech, a w koncu napisalem 1 lipca :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 Rozumiem, że te 45 dni warunkuje umowa? Przyznam się szczerze nie nie miałem czasu nawet z nią się zapoznać :cry: Oki! Dzięki za odzew! :wink: dokladnie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Hmm szkoda tylko, ze te 640kbit/s czyli 80kB/s u mnie dziala tylko max 78kB/s wyzej nie skacze :> (przy nie zapchanym uploadzie) Niby tylko 2kB/s wiec sie az tak czepiac nie bede :) A do cetrali nie mam daleko jakis 1km tylko a moze mniej hmm :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 u mnie tez leci 78kB/s i niech ktos nie mowi ze ma 80kB/s bo to nieprawda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 u mnie tez leci 78kB/s i niech ktos nie mowi ze ma 80kB/s bo to nieprawdau mnie tez leci 78kB/s i niech ktos nie mowi ze ma 80kB/s bo to nieprawda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 A u mnie dalej 64/16. :evil: Ile jeszcze mam czekać :evil: :evil: Przypomniało mi się o przyspieszeniu jak dziś przyszedł rachunek z tepsy i jest napisane: "Abonament za usługę Neostrada TP 640" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 u mnie tez leci 78kB/s i niech ktos nie mowi ze ma 80kB/s bo to nieprawdau mnie tez leci 78kB/s i niech ktos nie mowi ze ma 80kB/s bo to nieprawda Buahahhahaha.. Nie pocieszaj sie.. Niestety .. Mi z bittorrenta leci 81,2-81,9kB/s max Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 Będą się kłócić o 2kB/s które się spokojnie mieszczą w granicach błędu statystycznego ;] Fajnie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 Tez prawda.. Ale gosc mowi ze klamiemy.. ehh.. n/c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 Hehe. Wcześniej gwarantowali 64kB/s a miałem spokojnie 66-68. Liczyłem że jak przyspieszą to też będzie zapas - jakieś 85. Ale zrobili na styk. U mnie też 78kB/s ale powodów to narzekania nie widzę. Chodzi super :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 a ja nadal mam 65kBps/20kBps :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 a ja nadal mam 65kBps/20kBps :P no ja tez chorera ! plóm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 ja tez :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 i ja!!!! :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...