Walker3d Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Chcialbym sie zapytac czy Paranoik i Reed moglby zmienic awatar na swoj stary bo nie moge teraz poznac (tzn trudno jest, bo trzeba czytac, a tak to sie popatrzylo kontem oka i wiedzialo z kim sie ma doczynienia) ??? :lol: Najlepsze jest to że TrancEaddict prosił o zmiane av Paranoik'a i Reed'a , a wyszło tak ze wszyscy zmienili... tylko ze na inny :lol: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 ja nie zmienilem :> jestem wierny mojemu "Kociemu KASKOWI" :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 ja nie zmienilem :> jestem wierny mojemu "Kociemu KASKOWI" :> I w tym tkwi jeden z Twoich najpowazniejszych bledow :lol: Ale to Twoj wybor, Twoj kot, Twoj kask :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 'Mój kask - on ma trzy rogi... trzy rogi ma mój kask'? ;]]] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 BTW para - tydzien moglbym patrzec w ten twoj va i nie doszedlbym nigdyze to pidżyn :lol:Bo nie czytasz na biezaco ;P Niedlugo beda koszulki i wogole bedzie wypas ;P Jak dojade na zjazd to szukajcie napisu "germanski kórwa oprafca :P" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 E. Tę koszulkę już zamówiłem ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 jakie koszulki?? moge prosic o szczegoly ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 ja nie zmienilem :> jestem wierny mojemu "Kociemu KASKOWI" :> I w tym tkwi jeden z Twoich najpowazniejszych bledow :lol: Ale to Twoj wybor, Twoj kot, Twoj kask :lol: :lol: :lol: co WY bierzecie .......?????????/ ja tez chce :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 co WY bierzecie ?oni chyba tak od dziecka :> a tak co do tematu, to RS tez nie zmienia avatara i wlasnie przez to od razu go rozpoznaje na forum :). pozdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 a tak co do tematu, to RS tez nie zmienia avatara i wlasnie przez to od razu go rozpoznaje na forum . :) Jedno co trzeba przyznać to to że RS naprawde jest podobny do swojego AV , a może na odwrót :? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 co WY bierzecie ?oni chyba tak od dziecka :> a tak co do tematu, to RS tez nie zmienia avatara i wlasnie przez to od razu go rozpoznaje na forum :). pozdr a ja CIe rozpoznywlem zawsze przez ta "reklame" Carlsberg'a :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 co WY bierzecie .......?????????/ ja tez chce :D Gżypki RS gżypki 8) :wink: :P :lol: :mrgreen: @ MeHow, Carlsberg fucktycznie wygladal o niebo lepiej i zawsze Cie z nim kojarzylem, a teraz ten zakaskowany kocur siakis :? do doopy imho Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 tak tak jest cos takiego ze kojazy sie ludzikow po avatarkach ... ale sie narobilo :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 ciebie wunat jakos bardziej poznaje po podpisie niz po avatarze ;) (siakims wyjatkiem jestes :lol: ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 no prosze, mozna sie czegos ciekawego dowiedziec :> a wyjatkiem jestem, oj jestem :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 @ MeHow, Carlsberg fucktycznie wygladal o niebo lepiej i zawsze Cie z nim kojarzylem, a teraz ten zakaskowany kocur siakis do doopy imho mowisz i masz :} , aczkolwiek kociego kasku nie daruje :P wracamy do korzeni? hm? :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 @ MeHow, Carlsberg fucktycznie wygladal o niebo lepiej i zawsze Cie z nim kojarzylem, a teraz ten zakaskowany kocur siakis do doopy imho mowisz i masz :} , aczkolwiek kociego kasku nie daruje :P wracamy do korzeni? hm? :> to wes temu kolesiowi na avatarku w corelu dorob kask :wink: btw mam nadizeje ze bedziecie na zlocie, bo cos czuje po kosciach ze jak sie napijemy to fazowac nie zle bedziemy :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 RS => bedzie tak jeszcze lepiej niz w zeszlym roku ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Sorki, a czy można się zaopatrzyć w koszulki nie będąc na zlocie (cholera terminy się nakładają)? Możesz Marco sprecyzować kiedy to będzie "niedługo:?? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 germanski kórwa oprafca rulezz ;] MeHow co to za av?? Miales inny? Nie klam :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 chmoik byl ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 jakie koszulki?? moge prosic o szczegoly ;] narazie tylko na forum pvek mozna pisac jakie sa najpopularniejsze ! to jak wy to juz zamówiliscie :?: :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 chmoik byl ;] To byl Matrix Chomik :> A z carlsbergiem to byl inny av, az taki stary nie jestem ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Normalnie jazda odpał totalny się zrobił :lol: Ale fakt faktem, ludzi czai sie tu głównie po avatarkach. MeHow - mi tam nie pasi Twój obecny av, kocio był zaj..... RS - a spróbuj zmienić swojego. Normalnie sądząc po Twoich autentycznych fotach wiele ci do Neo nie brakuje... rox :) ParanoiK - Lama syberyjska? Szczerze mówiąc myślałem,że to makrauhemia czy jakoś tak :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 chmoik byl ;] To byl Matrix Chomik :> A z carlsbergiem to byl inny av, az taki stary nie jestem ;] Wlasnie, myslal ze nie zauwazymy i sie wykpi byle czym na zielono :) :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 nie mam juz tego starego :> ale ten jest wiekszy i wogole upgrade :> . Kocio matrix tez byl niezly :> :> :> . Teraz czas na chwilke carlsberg'a. Potem cos innego sie wymysli. pozdr :> BTW. ale macie oko do tych av :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 BTW. ale macie oko do tych av :)sami wzrokwcy 8) wg. mnie najlepsze byly lama syberyjska i kosmita :wink: jest tez troche ciekawych ale te 2 zdecydowanie najlepsze :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 skoro nalegacie, bo na gg tez mnie mecza, zeby kosmita z urlopu wrocil to prosze ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 no wreszcie rozpoznaje Niemca :) bo tak to zawsze musialem lookac kto co napisal :) :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 woooowww! gratulacje - kosmita wrocil - ! - wydaje mi sie ze jakos szybciej pogina nóżkami! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...