wasiela Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 Gra jest super i ten klimat , godny następca jedynki :-D . I też mam problem z teksturami , pobawie sie patchami i sterami . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 No siema chłopaki :D jeżeli ktoś ma jakieś wyrąbane fotki z NFS-a to niech podżuci na topdiablo@wp.pl bo musze zobaczyć coś czego jeszcze nie widziałem :D Jak ktoś posiada w gierce Peugeota 106 albo Opla Corsa ( czego raczej sie nie spodziewam ) to niech te podeśle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 Grałem z godzinkę i muszę powiedzieć to co wszyscy: GRA JEST SUPER! Na razie z tych dostępnych samochodów wybrałem Focusa, troszkę go zmodowałem i jaazda. Co do problemu z texturami to pomaga włączenie texture filtering (pasek w opcjach musi być na połowie lub na końcu) i zrestartowanie gry. Jeśli chodzi o płynność, to gram w 1024x768 z wszystkimi detalami na max oprócz particles i world detail, które to mam nieco zmniejszone. Chodzi ładnie - poniżej 30fps nie spada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 Nie no.. Przyznam sie.. Gralem dzisiaj w nia chyba z 6godzin.. Ale co mnie zaskoczylo? Dali Rise Against!!! O_O Dzizas ! Poklony dla nich! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Micro| Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 no i stało sie - wpadła w moje łapki porzadana mazda rx-8 :twisted: audi stoi w garażu nie stuningowane :D - zobaczymy ile wycisne z tej RX :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sOuL Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 mam pytanko, czy mozna zamienic samochod nie tracac wlazone juz w niego upgrady??? bo kurde miate mam juz z 8k wsadzilem, a chce zmienic bryczke... a kasy na nowe to juz kapke problem uzbierac... Da sie sprzedac te autko ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 Byloby milo, bo az szkoda zmieniac wypasiona furke, na cos nowego,ale slabego :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morel123 Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 no to ja mam takie pytanie. Powiedzmy ze chcem zmienic Focusa (tuningowanego) na powiedzmy Celice. Nawet jak sprzedam focusa to musze wszystkie czesci na nowo kupowac, za kase, ktorej nie mam ?? !! Jak to jest, bo troche tego nie ogarniam. Realistyczne jest to ze nie przeloze np. zderzaka z jednego auta do drugiego, ale fele, czy NOS itp... to juz jest lipa. Jak sie chce zmienic furke, to pieniedzy strasznie brakuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TraFicK Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 Jak wlaczyc wyswietlanie fps? : ] Halo niech ktos pomoze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulca Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 witam a ja mam problem, mianowicie jak włączam gierke to niby sie uruchamia, ale przyciski od menu tak migoczą na tle zdjęcia samochodu, nie da się nic ustawić, nie mówiąc o graniu, w czasie gry tez migoczą wszystkie elementy, na demie miałem ten sam objaw grafikę mam GF FX Go5600, macie jakieś pomysły? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 DLA TYCH WSZYSTKICH KTORZY MAJA PROBLEM Z TEKSTURAMI radze sciagnac patc 1.1 http://www.gamershell.com chocby nawet stad :)US, UK czy wszystko jedno? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmperoR_2001 Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 Bosz co za gra. Z nią podobnie jak z dzisiejszą muzyką błyszczy się, świeci, mryga ale w ogóle jest ciach!o warta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 R.I.P mozna pomalowac na Bacon Hill gdzies zdaje sie - tyle, ze nie masz wszystkich opcji lakeiru do wyboru, ledwo kolor mozna zmienic, ale zawsze cos :D Ja sobie jezdze Hyundayem Tiburonem GT V6 i bardzo chcialem sobie zmienic kolor na czerwienny,ale za nic nie moge znalezc w Bacon Hill zadnego domku gdzie moglbym zmienic kolor :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 poprawili troche sterowanie wzgledem dema ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 witam a ja mam problem, mianowicie jak włączam gierke to niby sie uruchamia, ale przyciski od menu tak migoczą na tle zdjęcia samochodu, nie da się nic ustawić, nie mówiąc o graniu, w czasie gry tez migoczą wszystkie elementy, na demie miałem ten sam objaw grafikę mam GF FX Go5600, macie jakieś pomysły? pozdrawiam Napewno masz Gf Fx Go5600 ?? ... czyli masz laptopa, więc w takie gierki jak Need For Speed Underground 2 raczej nie pograsz, bo karty z seri ''Go'' to karty mobilne, o dużo mniejszej mocy niż normalny GeForce 5600...Może spróbuj zainstalować stery nowe, ale wątpie czy coś pomoże ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 hydro2 szukaj szukaj a znajdziesz, szukaj dokladnie czerwonego swiatla ktore pada z lampy na ulice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulca Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 Trendzik dokładnie mam laptopa, ale dziwna sprawa bo jedynka mi śmiga super, a ta przeciez nie ma dużo większych wymagań, mam rację? a co do sterow sciągnąłem najnowsze detonatory i nic nie pomogło :( grałem nawet w dooma3 na medium i w miare chodziło więc dziwne że nfsu2 mi tak robi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 Jak wlaczyc wyswietlanie fps? : ]Polecam programik fraps - http://www.fraps.com Samochody się w czerwonych maluje? Tylko, że ja nie mam żadnych czerwonych.... Kiedy się one powinny pojawić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcwolf Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 Chopaki mam nastepujacy problem... W ktorym miejscu w grze moge sprawdzic ile % gry juz przeszedlem? Druga sprawa, moze ktos wie jak rozwiazac problem ze starymi wozkami, moze da sie to jakos sprzedac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amee Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 wersja : Need.for.Speed.Underground.2-RELOADED zainstalowalem crack wogole gitara klukam dwa razy i speed2.exe sie wywala ;/ ================ regulamin się kłania ... tydzień na czytanie zasad panujących na tym fotum. edited by gnz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeQ_PL Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 Siema jestem nowy ;) widze że macie problem z malowaniem więc daje mapke. wszystkie sklepy są zaznaczone i opisane pozdrawiam http://www.everestar.republika.pl/sklepy.zip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sanzco Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 Czy w full wersji wam tez sie AA sypie? Sa na to jakies patche czy cus? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Micro| Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 Hehehe - wy nie mozecie znaleźc czerwonego :o - ja mam juz ze 3 ( 33%gry) i po porae z reszty :D - na mojego RX'a wydałęm już 41tys$ :twisted: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tokoloshe Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 po wygraniu paru wyscigow "zwyklym" samochodem dostalem wiadomosc, ze mam zwrocic samochod do "car lot". Oddalem, wzialem cadillaca, wygralem nim trzy wyscigi polciezarowek/vanow i teraz juz nie mam wiecej wyscigow na mapie, mial ktos taka sytuacje?? czy ja o czyms nie wiem?? pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeQ_PL Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 hehe mam prosbe ten kto ma NFSU2 niech da mi swoje gg na priv plz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Micro| Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 A oto parę fotek z mojej gry Teraz wybieram sie na podbój następnych sklepów :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
set2004 Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 siemka mam problem z Need for Speed Underground 2 ale wał jak diabli jak dam detale na max przy radeonie 9500 to mi podczas gry tylko widać czerwone swiatła a wszystko do okoła jest czarne niewiem co to moze być Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 lol nie wiem jak znalesc te statystyki : coś w czasie gry sie wlacza? w menu? po wyścigu? eee? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozpruwacz!!!! Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 Ciekawe jak sobie pogram z moim sprzecikiem?E tam.Co bede sie przejmowal!Far Cry na High chodzilo 30 fps-ow to to bedzie tez dobrze!I radeon 9550@9600 (350/400) to udziwgnie!Tylko ramu troche malo...Kumpel mi przyniesie gre wieczorkiem to zobaczymy...heh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vince15 Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 lol nie wiem jak znalesc te statystyki : coś w czasie gry sie wlacza? w menu? po wyścigu? eee? Domyślnie jest to klawisz "t" - wciska się go w trakcie "explore mode", czy jak to się tam nazywa:-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...