dzuj Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 no teraz widze, że mam a gdzie sie to zmienia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazorBMW Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Koledzy mają problem z grą, sprawdzaliśmy to na 3 kompach i jest tak samo :mur: Gdy jest wyścig z Calebem, nie? ten Circuit na 10,000$ to jak kliknę na accept to potem dźwięk robi się przerywany a gra się zawiesza HELP! :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inkub Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 Mam mały problem , mam NFS:U2 zainstalowane na Viscie , i miałem zamiar przekopiować sobie save , na nowa instalke gry , ale nie mogę zlokalizować folderu z savami . Może ktoś wie gdzie on się w Viscie znajduje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 Mam mały problem , mam NFS:U2 zainstalowane na Viscie , i miałem zamiar przekopiować sobie save , na nowa instalke gry , ale nie mogę zlokalizować folderu z savami . Może ktoś wie gdzie on się w Viscie znajduje ? Spróbuj wpisać w wyszukiwarke systemową NFS UNDERGROUND 2 w którymś z wyświetlonych folderów będą nazwy save'ów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supcio Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 X:\ProgramData\NFS Underground 2 X=partycja systemowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzuj Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 siema jakiś czas temu przeszedłem NFSU2 i teraz chce sobie potrenować oczywiśćie ustawiłem poziom Hard ale zawsze ścigam się z coroll(albo jakoś tak) a te wozy są słabe nawet gdy jest na Hard ja mam mazde Rx8 i hyudnaia i oby dwa wozy garną coroller jak chcą a ja bym chicał sie troche pościgać a nie odstawiać je na 5s można to jakoś zmienić aby jeździła takie wozy jak ja mam? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu25 Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2009 (edytowane) Zainstalowałem sobie niedawno NFS undercover ale, że nie spodobał mi się postanowiłem odkopać NFS Underground 2. Niestety jednak na drodze jest straszna pixeloza mad.gif Chciałbym to naprawić jakimś pathem lub modem (tu duże doświadczenie z GTA SA), ale nigdzie nie mogę niczego ciekawego znalaźć, więc proszę was o pomoc. PS. Sory jak już coś takiego było, ale braknie mi czasu na czytanie 65 stron! Edytowane 28 Marca 2009 przez Krzychu95 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2009 Z tego co pamietam to przy drugim uruchomieniu gry problem znikal. Jak nie to sprobuj inne stery do grafy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu25 Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2009 Stery mam najnowsze jakie są dostępne 182.coś chyba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2009 Suwak od Texture Filtering należy ustawić na maxa. W opcjach gry oczywiście. Samo filtrowanie anizotropowe ze steorwników tego nie poprawi. Droga i niebo to chyba najbrzydsze elementy graficzne w tej grze, która swoją droga jest najlepszą ścigałką w jaką życiu grałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2009 Droga i niebo to chyba najbrzydsze elementy graficzne w tej grze, która swoją droga jest najlepszą ścigałką w jaką życiu grałem. Ścigałką może i tak ale nie samochodówką :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saleen Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2009 Zainstalowałem sobie niedawno NFS undercover ale, że nie spodobał mi się postanowiłem odkopać NFS Underground 2. Niestety jednak na drodze jest straszna pixeloza mad.gif Jaką rozdzielczość ustawiłes? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2009 Suwak od Texture Filtering należy ustawić na maxa. W opcjach gry oczywiście. Samo filtrowanie anizotropowe ze steorwników tego nie poprawi.Nie dawno odpalałem demo i bez problemu z poziomu sterownika wymusiłem AA i AF :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2009 U mnie zawsze co bym nie ustawił w sterownikach to droga i niebo wyglądały jak szachownica jeśli Texture Filtering było w opcjach gry wyłączone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu25 Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2009 (edytowane) Poszukam tego texture filtering i napiszę. Mam rozdzielczość 1600x1200 więc to nie to :P Edit: TF jest na max, z poziomu sterownika wymusiłem pełne AA i AF i nadal kicha. To pewnie wina gry, więc teraz poszukałbym jakiegoś moda :/ Edytowane 29 Marca 2009 przez Krzychu95 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2009 (edytowane) Jeszcze spróbuj zresetować ustawienia 3D w panelu sterowania NV (i nic nie ruszać potem). Wiem że też się z tym kiedyś męczyłem na nowszym sprzęcie i w końcu jakoś do tego doszedłem. Edytowane 29 Marca 2009 przez Harry Lloyd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfuego Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2009 wystarczy wziąć zgodnosc z xp 2000,i bedzie gut Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2009 Ja gram na v1.2 + UniWS + zgodność z XP i zero jakichkolwiek problemów. Czy są w UG2 inne wyścigi 'specjalne' niż dla SUV-ów? Tak z ciekawości - jakie są waszym zdaniem najlepsze wehikuły? Ja zacząłem od Nissana 240SX i - po sponsoringu - Hummera. O ile Nissan bardzo przyjemnie jeździ, to Hummer IMHO jest najgorszym z SUV-ów. Nie wiem dlaczego kiedyś mi się UG2 nie podobał, ale na dzień dzisiejszy orzekam - to najlepszy NFS wszechczasów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 Ja przeważnie większość kariery jeździłem 206, a pod koniec dopiero się przerzucałem na Lancera Evolution, który dla mnie był rewelacyjny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 Tak w ogóle na GCW są 'łatki' dodające samochody z wersji EU dla US i odwrotnie. Dla posiadaczy rodzimego wydania oznacza to bodajże Puga 106 i Opla Corsę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu25 Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 Nie wiem dlaczego kiedyś mi się UG2 nie podobał, ale na dzień dzisiejszy orzekam - to najlepszy NFS wszechczasów. Myślę dokładnie to samo :) Gdyby BlackBox Studio utrzymało przeskok graficzny jaki nastąpił od UG2 do MW to chyba Grid mógłby się schować przy Undercoverze, ale niestety :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 Myślę dokładnie to samo :) Gdyby BlackBox Studio utrzymało przeskok graficzny jaki nastąpił od UG2 do MW to chyba Grid mógłby się schować przy Undercoverze, ale niestety :( Aj już nie przesadzaj - mi grafika z UG2 w zupełności wystarcza. W tle chodzi od groma programów, a gierka chodzi płynnie przy wcale nieszpetnej grafice. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avalan Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 (edytowane) Ja głównie jeździłem Tiburonem i nie za mocno zmodowanym Focusem (na codzień tez jeżdzę :) do driftów w późniejszych etapach, bo nie trzymał się drogi jak przyklejony :> Edytowane 30 Marca 2009 przez avalan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 14 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2009 (edytowane) nie wiecie może jak wymusić w grze tryb DX7? chcę pograć na netbooku ale odpala mi w dx9 Edytowane 14 Października 2009 przez stranded Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domban214 Opublikowano 14 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2009 (edytowane) Nie da sie Jesli karta nie obsluguje efektow dx9 to po prostu nie da sie ich wlaczyc (jak ktos nie wierzy to proponuje sprawdzic :D Na geforce 2 mialem do wyboru duzo mniej opcji grafiki w grze niz na obecnym kompie) Edytowane 14 Października 2009 przez domban214 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 14 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2009 ale chyba nie zrozumialeś, jak oszukać grę, że mam np. geforce 2mx (co uaktywni tryb dx7) mialem tą grę jak jeszcze posiadałem geforce 2 mx i grałem dx7 ki tam było w ogóle wszystko obcięte, a co innego na dx8 czy dx9 nie ma jakiegoś parametru uruchamiania typu "dxlevel7"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
indor96 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2009 Cześć, posiadam grę NFSU2. Przeszedłem już 36%, mam Suv'a ale nie mam misji!!. Nie wiem co robic dalej. Może pomoglibyście mi ?? Z góry dzięki Ps. Jak komus by sie chciało przesłac mi informacje na maila to byłbym baaaaardzo wdzięczny podaje emaila: maciej.igi@wp.pl Dzięki i pozdrawiam. :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 19 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2009 Trzeba jeździć po mieście i szukać jeśli dobrze pamiętam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2009 Jeśli nie masz żadnych "misji" tzn że musisz bardziej zwieśniaczyć twój wózek (na więcej gwiazdek). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
indor96 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2009 no dobra jeździłem po miescie i szukałem. wszystkie misje " Not Completed " zrobiłem mam SUV'a i Audi A3 miałem Hyundai coupe ale nie chcący zamienilem na tego Suv'a mam juz wszystko ulepszone w audicy a misji dalej nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...