MeHow Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Para, wyedytuj, zmien, skasuj :> litosci ;] ;] ;] ;] ;] dzisiaj wysmialem dwoch kolesi za glupie bledy ort. jeden z nich napisal mósiał. Ale niewazne :>. Dalem plame przed matura :> :> :> . Przyznac sie musze niechetnie, ze wyraz ZDARZENIE zawsze sprawia mi klopoty ;) . Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Po prostu zdarz[/]a się najlepszym :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 kazik, ty dowcipnisiu ;] ;] ;] no, bo... ekhm, ekhm... zrobie sobie mala ironie z pewnej osoby... no bo ten blad to przez to, ze sie uczylem dzisiaj tyle, nie wiem jak sie nazywa, w ogole deszcz padal, mojego kota boli lapka i telefon dzwonil. pozdr ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 [....] no bo ten blad to przez to, ze sie uczylem dzisiaj tyle, nie wiem jak sie nazywa, w ogole deszcz padal, mojego kota boli lapka i telefon dzwonil. [....]Zapomniałeś dodać, że SMS jeszcze przyszedł :wink: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Wiecie co. Ja pszeglondam to forum codziennie i zadko widze tu jakiekolwiek błendy. Zdazajo sie czasem komóś jakieś błendy ale to nje jest powud rzeby zakładac od razu taki temat na forum. Pzeciez wystarczy skorzystać z jakiegoś słownika np. http://sjp.pwn.pl/ rzeby nie robić rzadnych błeduf. Drobne błędy to jeszcze nie problem, ale czasem pojawiają się tematy, których treść wygląda podobnie do tego co napisałem wyżej, a to już jest katastrofa. Nie wiem jak mozna robić takie błedy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Wiecie co. Ja pszeglondam to forum codziennie i zadko widze tu jakiekolwiek błendy. Zdazajo sie czasem komóś jakieś błendy ale to nje jest powud rzeby zakładac od razu taki temat na forum. Pzeciez wystarczy skorzystać z jakiegoś słownika np. http://sjp.pwn.pl/ rzeby nie robić rzadnych błeduf. Drobne błędy to jeszcze nie problem, ale czasem pojawiają się tematy, których treść wygląda podobnie do tego co napisałem wyżej, a to już jest katastrofa. Nie wiem jak mozna robić takie błedy. A mógłbyś pierwszą część tekstu udostępnić w wersji dźwiękowej :?: Z zapisu graficznego nie bardzo widać o co chodzi :wink: . A tak na poważnie. Czasami wystarczy odrobina uwagi, bez sięgania do słowników, czy Word'a. Przecież przed przyciśnięciem Wyślij można użyć Podglądu i przeczytać to, co się napisało. Chyba po to m.in. to jest. A może ja się na tym nie znam :?: :( . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 BTW: nowa operka 7.50 ma obsługę słownika wbudowaną. Bodajże aspella. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Coś nie moge zmusić opery do sprawdzania pisowni. Zainstalowałem Aspella, niby sprawdzanie jest dostępne, ale wyświetla, że sprawdzanie pisowni zostało zakończone i nic się nie dzieje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Nie wiem, nie próbowałem jeszcze. Z drugiej strony to jeszcze nie jest finalna wersja opery. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...