Skocz do zawartości
MacieX

Gramatyka, Ortografia na tweaku

Rekomendowane odpowiedzi

Para, wyedytuj, zmien, skasuj :> litosci ;] ;] ;] ;] ;]

dzisiaj wysmialem dwoch kolesi za glupie bledy ort. jeden z nich napisal mósiał. Ale niewazne :>. Dalem plame przed matura :> :> :> . Przyznac sie musze niechetnie, ze wyraz ZDARZENIE zawsze sprawia mi klopoty ;) . Pozdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kazik, ty dowcipnisiu ;] ;] ;]

no, bo... ekhm, ekhm... zrobie sobie mala ironie z pewnej osoby... no bo ten blad to przez to, ze sie uczylem dzisiaj tyle, nie wiem jak sie nazywa, w ogole deszcz padal, mojego kota boli lapka i telefon dzwonil.

pozdr ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[....] no bo ten blad to przez to, ze sie uczylem dzisiaj tyle, nie wiem jak sie nazywa, w ogole deszcz padal, mojego kota boli lapka i telefon dzwonil. [....]

Zapomniałeś dodać, że SMS jeszcze przyszedł :wink: .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiecie co. Ja pszeglondam to forum codziennie i zadko widze tu jakiekolwiek błendy. Zdazajo sie czasem komóś jakieś błendy ale to nje jest powud rzeby zakładac od razu taki temat na forum. Pzeciez wystarczy skorzystać z jakiegoś słownika np. http://sjp.pwn.pl/ rzeby nie robić rzadnych błeduf.

Drobne błędy to jeszcze nie problem, ale czasem pojawiają się tematy, których treść wygląda podobnie do tego co napisałem wyżej, a to już jest katastrofa. Nie wiem jak mozna robić takie błedy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiecie co. Ja pszeglondam to forum codziennie i zadko widze tu  jakiekolwiek błendy. Zdazajo sie czasem komóś jakieś błendy ale to nje jest powud rzeby zakładac od razu taki temat na forum. Pzeciez wystarczy skorzystać z jakiegoś słownika np. http://sjp.pwn.pl/ rzeby nie robić rzadnych błeduf.

Drobne błędy to jeszcze nie problem, ale czasem pojawiają się tematy, których treść wygląda podobnie do tego co napisałem wyżej, a to już jest katastrofa. Nie wiem jak mozna robić takie błedy.

A mógłbyś pierwszą część tekstu udostępnić w wersji dźwiękowej :?: Z zapisu graficznego nie bardzo widać o co chodzi :wink: .

A tak na poważnie. Czasami wystarczy odrobina uwagi, bez sięgania do słowników, czy Word'a. Przecież przed przyciśnięciem Wyślij można użyć Podglądu i przeczytać to, co się napisało. Chyba po to m.in. to jest. A może ja się na tym nie znam :?: :( .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coś nie moge zmusić opery do sprawdzania pisowni. Zainstalowałem Aspella, niby sprawdzanie jest dostępne, ale wyświetla, że sprawdzanie pisowni zostało zakończone i nic się nie dzieje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi