??????? Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 warcraft 3 gra przy ktorej poprostu niepanuje nad emocjami szczegulnie jak mam lagi albo koles farci :D :D a rajd w mafi, helikopterek w vc, nfs u dla mnie to juz klasyka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afrodyta Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Wiecie co, jednak mieliście rację co do N4S U. Pograłam 2 godzinki i poziom nerwów sięgnął zenitu. (Wszystkie słupki, drzewa i białe ciężarówki zostały maksymalnie zbluzgane) Ps. Udało się wam wygrać tę jazdę po prostej? (DRAG, czy jakoś tak), bo qźwa już mnie to doprowadza do pasji - ciągle kończę na 2nd place (w najlepszym wypadku)! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bazex Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Diablo 2, na pingu 5000 i tak przez kilka tygodni. Omg, traumatyczne przeżycie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arabski_Szejk Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Bazex, spróbuj Diablo 2 na celeronie 300 z 64mb ramu :) też ekstrema Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Nexer jakie bugi masz w Vice City??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Miałem, bo już nie mam, bo dałem se spokój :lol: Już all nie pamiętam jedyne co mi utkwiło w pamięci to znikające pod asfaltem targety misji - np. taki francuz na motorze oO lub też wyścig z jakimś tam gościem który też utknął w asfalnie oO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Miś Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 Witam. Dosc denerwujace jest tez bierne uczestnictwo w grze. Patrzysz na rozgrywke gracza, ktory gra w gre, ktora przechodzilo sie kilka razy na wiele sposobow, a delikwent nie umie na przyklad wykonac jakiejs sekwencji zrecznosciowej (powiedzmy wskoczenie na skrzynie i cos tam jeszcze) i probuje kilkanascie razy bez skutku. Tymczasem tobie sie zdaje, ze zaraz wyskoczysz ze skory, bo wydaje ci sie ten element banalnie prosty :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmax Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 Pierwsze przejście Maxa Payna 1. Update : Zapomniałem o niektórych momentach Serious Sam'a 1 i 2 ( duże nasilenie potworów ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahve Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 Cofam co wczesniej tu pisalem o misji z helikopterkiem w Vice City, wczoraj w nocy przechodzilem to po paromiesiecznej przerwie w graniu w VC i udalo mi sie za drugim razem (za pierwszym tylko dlatego nie, ze zapomnialem jak sie sterowalo helikopterami ;)). Pozostaja wiec snajperzy w Medal of Honor, a z nowych rzeczy wypada podac pare momentow w Far Cry (sejwowanie...). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał_Szulkin Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 NFSU i to ze jak na 2 pierwszych okrazeniach zrobiło sie znaczna przewage nad drugim zawodnikiem to momo rownej jazdy przeciwnicy w sekundach odrabiali znaczne straty (nawet po kilkadziesait sekund) i bezproblemu wyprzedzali mnie i oddalali sie znacznie . dlatego zawsze jechałem jako drugo przez prawei cały wiscig i pod koniec pokawyzwłem klase :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 Ostatnio Far Cry- ze względu na za mało Ram-u( dzisiaj mało nie kupiłem kolejnej kostki 512 MB z tego powodu), czasem tak przychrupie ( np. strzelam z gościa- i na 3-4 s. obraz staje dęba- swaaap :|) i zaraz potem leżę trupem :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 NFS U :twisted: Jeszcze mnie trafia. Przed chwilą prowadzę od startu. Czwarte ostatnie okrążenie a ja najnormalniej pakuję w słup w tunelu i po zawodach. A powtarzałem chyba z 20-ty raz. Idę się :wisielec: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 Ostatnio to Far Cry i ostatnie starcie z hordą potworów, myślałem normalnie, że roz...dole ten komputer. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxDamage Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 A tu chyba wszystkim przypomne bo na bank nie jeden z was rzucal wszystkim pod reka jak graliscie w : UWAGA! WORMSY! Robale rulez, misje singla z wormow 2 i armagedddon to byl taki hardcore ze lecialy wizanki nie z tej ziemi ;] Ukonczylem wszystkie ale meczylem sie jak sam sq... Nio i meczyki wieczorami z kumplami i kumpelami to bylo to ;] Mozna sie bylo wyzyc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 a ja najbardziej sie nawkur...przy Fifach,szczególnie WC98,99 i 2000. Ile ja przy tych grach uzyłem brzydkich wyrazów to poezja.Poniewaz jestem maniakiem piłki to kazdy przegrany mecz kwitowałem stekiem wyzwisk i wyżywałem sie na klawiaturze (biedna klawiatura) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 Rainbow Six ... W Rogue spear misja z zakładaniem podsłuchu - chyba ze 4 dni się z tym biedziłem :D ... Teraz gram w Raven SHield i dobre 10 godzin siedziałem nad przejściem misji w banku bez strat własnych :twisted: ... Hardcore Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oteek Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ja sie stresowalem (i stresuje ciagle) przy serii silent hill :D :D :D normalnie boje sie tej gry :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 No a zagrajcie sobie w Raven Shielda trybem "samotny wilk" :lol: i z najwieksza liczba przeciwnikow :) Ile razy to ja pi....lem w klawiature jak zostalo mi kilku kolesi do zabicia i kiedy walczylemz jednym drugi zachodzil mnie od tylu i bylo pomnie :/ i prawie 2 godz kombinowania poszlo sie je...c :/ Alez to byly nerwy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 qwa... to co opowiadac jest niczym w porownaniu do MADDEN NFL 2002... wczoraj to wlaczam... i ja juz nie moglem po 5 minutach gry.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizardus Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 msija w VC helikopterem nie byla "az' tak trudna tylko po prostu skopane sterowanie...Najgorsze to bylo wtedy jak na moim bylym sprzecie tuz pzred koncem tej misji helikoptre zaczal sie palic(dymic)-nie dosc ze nic nie widzilem to do tego fps ok 10..... Najgorsze co pamietam to diablo 2 na PIEKLE.... tyle bluzgow(krzykow)- jak np wpadalem w II akcie do Robaczego gniazda i tam na koncu ze 200 robaczkow a ty nie moesz sie ruszyc w tym waskim pzrejsciu albo jak spotkasz jakiego typa i jak go walniesz to Obrazenia od blyskawic powstaja...... podchodze i i chwile pozneij leze (a mialem ze 1000 zycia) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glo Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Byscie slyszeli jakie k****, i ch** lecialy jak gralem z bratem w q3 ! :) w 90% meczach mnie klepal i wydawalo mi sie, ze zawsze farcil :P Jak ktos slyszal mp3 z rivem w roli glownej to wie o czym mowie. Ja troszke delikatniej klalem ale z taka sama wsciekloscia. Kumpel z domu obok mowil, zebym wiecej sie tak nie darl bo mu wstyd przy rodzicach, ze ma takiego kumpla :) Aaaaa pamietam pamietam. To chyba byl Infinite , krzyczal wrzeszczal zniszczyl klawiature i chcial bic chlopaka ktory z nim wygral w Q3 ty nic nie robisz i ciagle farcisz.. boze ty widzisz i nie grzmisz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Sacred, jak mi ładnie przypakowana i wybajerowana przyblokowała się przy skrzynce i do dzisiaj wyjść z tamtąd nie może :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shabcio1 Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 starsky and chuth gdy poraz 31 chroniłem niebieskie auto no i conker misja z wieżą strzelniczą i 21 innych gier :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiermar Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Jest o.K. póki gram na srednim poziomie. Gdy przejdę to gram na najwyzszym i wtedy wydaje mi się, ze nie jestem z tego świata. Dwie klawiatury, dzoistik (jak ktoś lubi polską wymowę), jedna kierownica. :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quam Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 Mafia - wyscig :D Cała niedziela od południa mi na to zleciała... razem z bratem na zmiane jeździłem... koszmar... Druga to Silent Hill 2 ... ja sie stresowalem (i stresuje ciagle) przy serii silent hill normalnie boje sie tej gry witam w klubie... teraz ciupie w 3ke i "sram w baty..." na PSX w 1 sie bałem garć !! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killua Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 Silent hill 3 to bania potworki tam sa tak debilne ze szkoda gadac , a sterowanie najgorsze jakie widzialem w grach , a sh 2 mialo strasznie niespoojna fabule (alei i tak skonczylem) najlepszy horror to i tak residen evil 1. Ja najpiekniej chwalilem swiat jak gralem na psx 1 w kurdezapomnialem jak sie te wyscigi nazywaly ale czesc 2 (najlepsze scigi na psx) i jezdzilo sie na licencje(trzeba bylo uzyskac czas 1:22:45 max) ja proobowalem przez 4 h i po czterch godzinach mialem 1:22:48 kur....jeszcze dzis mnie to wk....3 ku... setne sekundy!!!!! a potem jeszcze 3h i skonczylem A drugie super przezycie to jak gralem w comandos 1 ver. bez savoof misja 3 wysadzanie tamy(nie moze zginac zaden gosc) 3h gram oczyscilem juz caly teren z przeciwnikoow i lece podkladac bombe pod bunkier przy tamie(w srodku goscie z karabinami ) , podkladm i kaze gosciowi uciekac a on sobie wybiera trase ucieczki .... przed bunkrem i ginie jeeeeezu glawiatura przeezyla wiele ciosoow wtedy (niezla jest naprawde), Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 W moim przypadku 1996-2001 to glownie konsole i ukochane Gran Turismo 1,2,3 (killua tez to milo wspomina :twisted: ). Tam jak sie siadalo do licencji zwlaszcza bedac zielonym i trzepanie je na zloto to byl hardcore. Pozniej z doswiadczeniem bylo troche latwiej ale i tak dawalo niezle popalic. Ogolem tych gier bylo wiecej ale dorwal mnie ten dziad...jak mu tam??....Alzheimer...lololol :lol: Nastepnie troche Q3, ET, CSa i pewnie pare innych gier ale obecnie najwiecej nerwow stracilem przy IL2 Sturmowik/FB/AEP. Ta gra tak sie zmieniala ze od dobrej wymagajacej symulacji doszlo do strzelanki z ladna grafika w dodatku ze spora iloscia spapranych mosolotow oraz bledow (glownie chodzi o osiagi, zachowania itp.) w ktorej przecietny 13latek z Kansas lata UFOlotem i jest w stanie spuscic nie jednego experten. A jakakolwiek forma dialogu i konstruktywnej krytyki z tworca herr Olo Madoxx konczy sie komentarzem: "Be sure u is wrong" obojetnie z jakich zrodel sie nie czerpie wiedzy on i tak zawsze powiem to samo. Tak w duzym skrocie mozna przedstawic ta historie. A teraz przepraszam, siostra przelozona zaprasza na setke nerwosolku zakrapiana odrobina Walerianu. Panowie wybacza :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawadam Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 Stronghold : Crusader byłem w 4 planszy od końca i jużnapierałem piękną "armadą" i to nagle reset-odpalam i nie ma żadnych sejwów, a te które są to nie w kampani 8O 8O A żeby dojść do tej misiji męczyłem się chyba z 2-3 tygodnie!!!! Far Cry ostatnia misja: Tu się męczyłem chyba z 4h ale to były 4h hardcoru!! Myślałem że komp poleci za okno i pare innych rzeczy które nawiną mi się pod rękę za nim!! Jak mnie już po raz 20 zabili to wyłączyłem kompa i poszłem się przejść 8) N4S: U NO tak jak wyżej-nienormalne odrabianie strat przez przeciwników-przy tej grze poleciało najwięcej wulgaryzmów :twisted: No i na chwile obecną to wszystko co mi do głowy przychodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 Seria Championship manager jak jeszcze kiedys gralem w 3 a potem tylko troche czworka...jak te *** nie mogly trafic do bramki, 20 strzalow na brame a przeciwnicy 1 i wynik 1-0 w plecy wrrrr :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawadam Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 Seria Championship manager jak jeszcze kiedys gralem w 3 a potem tylko troche czworka...jak te *** nie mogly trafic do bramki, 20 strzalow na brame a przeciwnicy 1 i wynik 1-0 w plecy wrrrr :P Dokładnie popieram-jak solskier z wykończeniem na poziomie 20 mógł nie wykończyć ani jednej z 15-20 sytuacji??!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...